Sari la conținut

lydieekoto

Membru
  • Număr conținut

    76
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de lydieekoto

  1. Se anunta timp ploios....INCA mai este valabil locul sub umbrelă.....
  2. E cineva curios sa impartim pe timp de iarna garajul cu masina mea,in ZONA ARADULUI aproape de MALL?Spatiul e modest,dar cred ca au loc un motor si o masina.Pretul e de 50 lei/luna.Alte relatii pe pm....sau la tel.0758939851
  3. lydieekoto

    Facerea de bine...

    Multumesc.Stiu unde are atelierul.O sa incerc acolo sa vad ce poate face. De ce nu te abtii de la comentarii inutile mai bine???!!!
  4. lydieekoto

    Facerea de bine...

    Cine stie un atelier sau meserias unde se poate modifica o pereche de pantaloni din piele?M-am ingrasat putin...si ......a crescut burtica.... Multumesc anticipat.
  5. lydieekoto

    Accident Mamaia

    Nicaieri nu e ,,mai bine"ca ,,acasa'' !Bine ca nu a fost mai rau.
  6. Nu stiu daca e locul potrivit sa postez un anunt aici dar am o mare rugaminte.Daca are cineva sau stie de inchiriat un apartament cu 3 camere in TIMISOARA in zona MALL-ARADULUI-TORONTALULUI-CIRCUMVALATIUNII-DACIA.As dori cu contract de inchiriere la FINANTE si fara firme de intermedieri imobiliare.TEL.CONTACT 0763539917,0721869359.sau 0758939851.
  7. IN ce discutii ,,interesante''v-ati adancit!!!!Pacat.....titlul topicului era la inceput promitator......
  8. Şi, după cum spune mai departe povestea, când Albă ca Zăpada s-a dezbrăcat şi a întrebat cine-i cea mai frumoasă din ţară, toţi piticii au încremenit. Si asa au ramas pana in ziua de azi...........daca nu or fi murit intre timp.
  9. Nu cred ca s-au saturat....dar n-ai cu cine(ori nu stie de unde sa inceapa). O felie de pepene verde probabil e mai .......dulce. Un tip la mare, face plaja la nudism si se alege cu arsuri pe tot corpul, inclusiv pe p#la. Cum nu mai suporta ia un borcan de iaurt si-si baga p#la in el. O baba care trecea pe acolo se opreste si se tot uita la el. Tipul suparat se rasteste la baba: - Ce te uiti asa mamaie, nu ai m-ai vazut p#ula?? - Ba p#ula am mai vazut maica, dar n-am stiut niciodata cum se incarca.
  10. O zi placuta va doresc si un week-end ,,fierbinte". PS.Unde dragoste nu e,faceti!
  11. Nu ai cum sa ma vrajesti,pentru ca niciodata nu voi iesi la suc cu tine,NU ESTI GENUL MEU,de asta sunt sigura. Faptul ca ai spus-o pe romaneste ca t-e ca.ci in gustul oamenilor denota ura fata cei din jur si sigur ai o problema de acomodare. ITI dau cateva sfaturi care iti vor prinde bine si inchei discutia asta aici: Caută în trecutul tău evenimentele neplăcute care ţi-au reprimat sexualitatea şi împacă-te cu ele. Sexul şi sexualitatea nu se rezumă la acţiuni fizice, la subiecte tabu care îi fac pe unii bărbaţi să râdă pe sub mustaţă cu o timiditate ascunsă sub perdeaua aroganţei. Sexualitatea este ceea ce ne defineşte - vrem nu vrem, realizăm sau nu realizăm - în proporţii uriaşe. Iar nivelul încrederii sexuale ne ţine sau nu în postura de echilibru intern proiectat în temeri şi disfuncţii externe.Adoptă o atitudine pozitivă despre viaţă – totul este posibil, ceea ce îţi doreşti cu adevărat se va împlini, iar nefericirea e trecătoare.Învaţă să-ţi placă de propriul tău corp şi dă-i voie senzualităţii tale să se exprime.Autostimularea te ajută să îţi cunosşti părţile corpului şi să înţelegi cum funcţionează.Auto-evalueaza-te, fii responsabil, respecta-ti partenerul, accepta diferentele, arata auto-control, intrece-ti limitele, accepta-ti limitele.
  12. Constat cu stupoare ca... a)ori nu stii sa citesti ori citesti pe litere numai ce iti place tie.. b)nu ai curajul sa te regasesti si sa te cunosti pe tine insuti c)ai o deviatie de comportament foarte ciudata...........un psiholog te-ar putea ajuta foarte mult.. d)nu intru in polemici cu tine.......am urmarit unele reactii ale tale in discutiile cu aproape toti membrii e)nu sunt ,,FRATICA" cu tine.........daca erai atent puteai constata singur.... f)Este doar parerea mea personala si nu trebuie sa o iei ca atare.........gusturile nu se discuta. PS,Din nou fara suparare,ori esti virgin ori nu stii sa citesti.....si din nou iti reamintesc..........ESTE DOAR O PARERE PERSONALA DIN TOT CEEA CE POSTEZ .
  13. Tocmai am constatat lipsa pantofilor si nu stiam unde sunt.Multumesc mult pentru ajutor
×
×
  • Creează nouă...