Sari la conținut

the.ingrid

Membra
  • Număr conținut

    14
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    ask ;)

Profil

  • Sex
    Female
  • Locatie
    Bucuresti
  • Motocicleta
    o blonda carenata
  • Numar Moto
    B *** NDA

the.ingrid's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. http://www.couchsurfing.org/ Este o comunitate online unde iti faci conexiuni cu omuleti din diverse locuri ale lumii; implicit poti gazdui sau poti fi gazduit gratis. Faci frumos un cont, tre` sa raspunzi la niste intrebari introductive si gata cu partea usoara. In functie de disponibilitatea de-a caza s-ar putea sa-ti ceara omuleti straini sa-i gazduiesti. Sau doar sa te intrebe sa le dai ponturi de vizitat in oras. Sau doar sa iesi cu ei la un pahar de vorba, sa cunoasca un insider. Nu trebuie musai sa gazduiesti daca nu vrei sau nu poti Daca iti postezi intentiile de calatorie s-ar putea sa te contacteze omuleti care vor sa-ti ofere o canapea. Dupa orice fel de interactiune, omuletii straini o sa lase un feedback public pe profilul tau si la fel va trebui sa faci si tu. Asta este un prim criteriu de-a selecta omuletii cu care vrei sau nu vrei sa ai de-a face ;-) Oamenii cu care interactionezi ii alegi dupa filtrele tale, iar dupa primele replici, daca nu-ti place ceva, poti sa intrerupi discutia si toata lumea e fericita. Sunt grupuri pe orase- gen Bucuresti- si se organizeaza intalniri periodice la cate un suc de hamei Poti sa vii si afli povesti mai frumoase decat am eu timp sa spun aici. Pe CS mai gasesti informatii pretioase despre evenimente, plecari/iesiri organizare, ponturi de calatorii si calatorit (multi sunt hitchhikers) etc Pe scurt, cam asta este CS- o comunitate cu vechime de oameni sociabili Tot pe scurt, CS nu este o comunitate de psihopati, swingers, hipioti ori de calatori homeless.
  2. Hehe, frumos ales traseul, o sa-ti bucuri retina. Imi place c-o sa stai prin Couchsurfing. Sunt membra in comunitate de ceva timp si m-am hazardat sa stau prin Couchsurfing in excursiile mele nebune din afara continentului. Sa vorbesti din timp cu omuletzi de pe CS, ca sa gasesti sa stai impreuna cu partenerul tau de drum.
  3. Bine punctat, Andry. Daca romanu` tot isi rupe cămeșa de jalea pădurilor decimate și-a urșilor turbati din Bucegi, poa` ar trebui sa-și vadă si de lungul eșapamentului. Poteci insorite si asfalt uscat !
  4. Superb Drum bun cu "poteci" uscate si spor la povesti cu voie buna!
  5. RIP motociclistului... Initial am vazut niste poze pe facebook postate de cineva care a fost martor la accident, speram sa nu fie deznodamantul asta. De aici erau: http://arielu.ro/am-fost-martorul-unui-accident-nasol-de-motocicleta.html
  6. Belciugatele, Calarasi, la vreo 25 km de Bucuresti, poa` te coafeaza
  7. hey y`all ! am 2 bucati de obiective spre vanzare pe care nu le folosesc. Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS + capace + filtru UV Hoya (850 RON) Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS + capace + filtru UV Hoya + parasolar de tip petala ( 1450 RON) . Obiectivele le am de un an, sunt fara praf sau zgarieturi, folosite doar pentru cadre test si au garantia de la vanzatorul initial Asteapta cu drag si interes sa fie montate pe-o alta camera PS: bits and pieces of my work -> http://allezlesblues.daportfolio.com/gallery/510119
  8. Nu ma dau in vant dupa tonul tau Bogdan . Scopul forumului de accidente este sa mai inveti ceva din greseli. Din nou offtopic, Laur, nu cred ca nu cunoastem...ori ma confunzi Sunt soferita si posesoare de masina de mult timp, cu moto e mai noua treaba
  9. Good Malitiozitatea in cazul e fata nu-si are sens, fata de nici unul dintre cei 2 protagonisti. Ambii au avut o zi proasta si noi ar trebui sa invatam din greselile lor.
  10. Este irelevant pt topicul asta cu ce ma deplasez eu Am relatat ce s-a intamplat. Offtopic, sa-ti satisfac curiozitatea, merg si cu masina, si pe 2 roti. Urmeaza sa ma intrebi: Asl pls?
  11. Nu stiu de unde ai dedus ca as contesta prioritatea Mersul pe linia de tramvai e pentru tramvai. End of story. E deosebit sa vad zilnic pe V Milea si nu numai, 2 benzi , dar hai sa merg pe linia de tramvai. Nu sa depasesc etc, sa merg ...
  12. Am asistat vrand - nevrand la tot circul. Din pacate scuteristul nu avea casca prinsa si la impact i-a sarit. Avea 2 benzi generos de largi pe care putea sa mearga dar mergea pe linia de tramvai (deh, nu degeaba se numeste asa). Taximetristul intorcea intr-un loc permis dar nu a vazut scuterul- ma indoiesc ca era visul lui sa faca schimb de culoare cu un scuter. Vina cade pe taximetrist (dosar penal, permis suspendat alea alea). There's no more to be said . Sanatate scuteristului !
×
×
  • Creează nouă...