Sari la conținut

cata

Membru
  • Număr conținut

    12
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Cluj-Napoca / Vatra Dornei
  • Motocicleta
    XT 660 R
  • Numar Moto
    ETC

Vizitatori Recenți Profil

534 citiri profil

cata's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. cata

    Anunturi GARAJE !

    Salut! Caut un garaj...ceva mai mare. Ideea ar fi să încapă 3 mașini și 3-4 motoare. Dacă știți pe cineva care închiriază sau care mă poate ajuta, vă rog să-mi dați un mesaj. Merci tare mult!
  2. cata

    Castile Bell

    Salut! JustEd, ai reusit sa iti iei modelul asta de Bell? Si eu as tinde spre casca aia si eram curios daca poti sa-mi zici cate ceva despre ea. Merci si seara faina!
  3. Cu drag! Mă bucur că vă plac şi sper să ne mai vedem pe dealuri!
  4. http://we.tl/rss8PHNntP http://we.tl/eTW51GOgCr Şiiiii gata! Acum le aveţi pe toate! Îmi pare foarte rău pentru că au ajuns cu întârziere mare, dar tot weekendul am lucrat de dimineaţă până seara şi nu am avut cum să le termin. Dar acum sunt gata. Merci mult pentru răbdare şi sper că vă plac pozele.
  5. Hello! Tura 2: http://we.tl/Q15AKdkgxe ! Mai urmează o tură şi gata! Din nou scuze pentru că vin aşa împărţite...încerc să mă mişc cât de repede pot, dar tehnologia şi timpul nu prea sunt de partea mea.
  6. Hehe! Merci! Ciudată treaba cu parola. Nu ar trebui să ceară aşa ceva pentru că eu nu am pus. Vin şi restul pozelor...încă mai am de editat. Aş fi vrut să le aveţi deja, dar mă ţine pe loc serviciul şi din cauza asta vin cu ele pe bucăţi şi abia acum. Scuze!
  7. Salut! Încă lucrez la poze, dar am vă las link-ul de download pentru o primă parte. În noaptea asta le termin cel mai probabil şi pe restul aşa că am să revin şi cu restul. Link-ul de download e valabil 10 zile. Sper să vă placă. http://we.tl/huZhVX59o8
  8. Salutare! Miercuri o să postez şi eu link-urile de download cu fotografiile făcute la întâlnire. Ştiu că le aşteptaţi, dar sunt al naibii de multe şi trebuie să fac o selecţie. Oricum...a fost foarte fain şi mă bucur că am fost acolo!
  9. cata

    Ajutor&asistenta moto!

    Salut! As vrea sa cumpar o bicicleta MTB hardtail. Va fi folosita prin oras dar si in ture prin padure (nimic extrem...deocamdata ) Buget maxim 200 EURO! Multumesc mult si sper ca n-am postat aiurea.
  10. Salut! Eu mi-am cumparat un cort HUSKY BRET de 2 persoane anul trecut. am dat pe el 550 de lei atunci. Vreau sa zic ca sunt foarte multumit de el. Este foarte usor si nu ocupa mult spatiu cand e impachetat (il duci usor pe motor), rezista bine la vant datorita formei lui si are si o prelungire la prelata care e foarte utila pentru ca iti poti pune rucsacul acolo si nu te incurca. Eu am 1,75 m inaltime si am incaput bine in el si nu m-am simtit ingramadit. Am dormit 2 persoane in el si chiar ne-a fost bine. Are o impermeabilitate buna si rezista la o coloana de apa de 5000 mm folia exterioara, iar baza la 8000 mm. Nu am prins decat o ploaie usoara cu el, dar s-a comportat foarte bine si nu a intrat apa inauntru. Eu zic ca isi merita banii si e o optiune buna. Iti dau un link ca sa il vezi si sa mai citesti si alte detalii tehnice. Una peste alta eu il recomand cu drag. Sper sa iti fie de folos. Seara faina! http://www.basecamp.ro/corturi/corturi-montane/cort-husky-bret
×
×
  • Creează nouă...