Sari la conținut

andreim92

Membru
  • Număr conținut

    57
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Craiova
  • Carnet moto din
    2016
  • Motocicleta
    Pending...
  • Numar Moto
    Pending...

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Xl600V 99', XRV750 94', 990S 07'
  • Interests
    Muntii si brazii

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

andreim92's Achievements

  1. Si eu sunt foarte curios ce o sa faca cu ea...daca va avea undeva la 160-170 kg cu toate cele stiute pana acum, si un pret pana in 6500 euro, eu m as cam baga la ea.
  2. Revin si eu ca sutele de alti clienti de-ai lui Marcel si nu pot sa spun decat ca a fost un baiat de nota 10, cu o rabdare cum rar mai vezi in zilele noastre. Am tras aproape o luna jumate la discutii , si eu , si el cu un austriac destul de tacut in comunicare, pentru a aduce acasa, intr un sfarsit, KTM ul 990 de mai sus. Mergeti pe mana lui Marcel fara nici un fel de griji !! Veti primi la poarta motocicleta in conditii perfecte!!
  3. Am inteles , bafta la vanatoare, eu o sa vanez KTM uri de la anu. Sunt curios sa stiu si eu ce ai incercat dupa africana si nu te a satisfacut , poti sa dai mai multe informatii ca si eu sunt tot in stadiul asta , si asa forumul asta e mort, poate mai invie un pic. Merci
  4. Vinde cineva o evacuare pentru RD07 93-95? As vrea sa fie plug and play pentru ca nu cunosc sudori buni pe aici, singura data cand am apelat am aruncat banii degeaba. Motocicleta are un Laser Produro Legal pe ea, daca e cineva interesat poate facem un schimb. Eu vreau mai zgomotoasa dar nu nesimtita sub orice critica. Pun o poza cu a mea. Multumesc!
  5. Dap, aia chiar e prost gandita...mi am ars pantalonii de ploaie si doua perechi de bocanci
  6. Sa o stapanesti sanatos si fara incidente !! Intradevar pare inalta rau, si a mea e o mica idee mai inalta ca stock. Nici eu nu sunt mititel la 1.97 dar cateodata pe offroad ma cam testeaza la manevrele pe loc, cu tot cu cracii mei lungi. Dar asta a ta, clar e foarte inalta ! Si legat de autostrada si viteze, da, e alta mancare de peste, fara de transalp 600 care mergea cu nu stiu cate sute de ture mai mult la aceeasi viteza. Scut nu ti a dat?
  7. Asa am zis si eu cand am luat, ca marul mult dorit etc etc ,Africana, wow, alta mancare de peste. Acum cu Africana in curte am ajuns la concluzia ca e foarte posibil sa o dau si trec pe ceva dual sport sau chiar enduro. Treaba cu pompa e simpla, bagi un Facet acolo, Posi Flo care s au dovedit a fi foarte misto pentru multa lume,si pt baietii cu KTM 950 ( eu nu am ). Daca crezi ca iei o motocicleta mai finuta si mult mai capabila ca un TA 650, eh, nu prea e asa, motorul,ca finete, in nici un caz, cel putin nu pentru mine. Sa nu fie lovita (stramba), iei rotile la frecat la rulmenti, rulmenti jug, motorul sa traga si sa nu aiba sunete "tampite" (bine, acuma aici depinde de capacitatea ta de a ti da seama ce e bine si ce nu). Ar fi bine sa verifici axul de la pinion sa nu ai surprize neplacute (facut terci sau cu joc). Eu, venind de pe transalp 600, am inceput sa i regret agilitatea si usurinta de a l manevra, dar asta sunt doar eu. Nu stiu ce a fost in capul meu sa iau africana cand eu fac 2500 km pe an trasi de par si aia, am nevoie de dual sport sau enduro ( am crezut ca iau africana pentru offroad ), a, si sa nu crezi ca faci cu africana ce nu faci cu transalpul pe offroad. Fac acelasi rahat amandoua pentru 99.5 din oameni. Mi au trebuit 2 anu jumate sa mi dau seama ca imi dorest ceva sub 150 kg si cu singur cilindru. Nu vreau sa te dau inapoi pentru ca sunt motociclete de nota 10 pentru ce au fost ele facute sa faca si pentru ce fac alti nebuni cu ele, dar tine minte ca iei o baba de 25 ani, trebuie sa ai si asta in cap cand cumperi. Multa bafta !
  8. De la RD07 sigur, si RD04 nu vad de ce nu. Caut si eu un rezervor pentru birjareala daca are cineva, lovit, urat, nu conteaza, cu cat mai ieftin. Multumesc
  9. Cu Africana prin niste hartoape pentru prima oara, foarte fluffy suspensia, nu am simtit nimic "nasol" desi pare ca a ajuns in limita pe spate, pe ea nu simteam nimic, fluid si frumos. Era sa faca sotia insolatie la cat m a filmat in 35 de grade . Pentru cei curiosi....1.97 si 110 kg
  10. Ah, am citit ca prostul ceva si am inteles altceva. In mod normal acolo nu trebuie sa umbli. Cartea zice 0.4 si mai bine o lasi in pace . Uite aici.
  11. De sa nu stiu ce sa zic, dar pe asfalt eu merg cu 2 si 2 , daca zici ca e asa prost baga 1.5 fata spate, dar mai putin mi se pare aiurea, 1 bar e de offroad, si e periculos si acolo daca nu ai Rimlock....
×
×
  • Creează nouă...