Sari la conținut

Remy_Oprescu

Membru
  • Număr conținut

    17
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Remy_Oprescu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Remy_Oprescu

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Buna seara tuturor ! Ma gandesc sa imi cumpar prima mea motocicleta. M-am oprit asupra acestei minunate categorii pentru ca sunt fermecatoare. Intotdeauna mi-au placut chopperele/cruiserele. Din cate am citit pe forum Virago 535 ar fi un model fiabil si iertator(mai mult sau mai putin) cu greselile incepatorilor,dar in acelasi timp destul de puternic si cu un consum bunicel. Mi-ati recomanda acest model? Am 1.85, 72kg si un buget de 2000-2500(in care vreau sa intre si echipamentul).
  2. arata foarte bine:). zgomotul unui 2 t se poate atenua cu o toba ceva? mi a atras atentia si gilera runner 125
  3. mic ca si gabarit:D.eu unul prefer motoarele in 4 timpi pentru ca sunt mai silentioase..si mai economice:D.initial pusasem ochii pe o virago de 125,dar cum eu o sa folosesc biciclul doar in oras si rareori in afara acestuia,am renuntat la idee.mai ales ca nu aveam unde sa pun casca+cumparaturi:D. m am uitat mai atent la benelli velvet de 125 si e..superb:D
  4. merci de sfat.eu vreau exact cum ai zis tu:mic si nervos.o sa il folosesc mai mulkt in orash.
  5. As dori sa imi achizitionez un scuter puternic,in 4 timpi,de maxim 125cc(ca sa il pot conduce cu A1).M-am uitat la suzuki burgman de 125:fumos dar cam mare.As vrea un motor mai mare(in comparatie cu cel de 49cc)deoarece nu imi place deloc cum baraie sunetul de drujba:)).
  6. Remy_Oprescu

    Yamaha VIRAGO ZONE

    foarte frumoasa mobra:).pacat ca inca nu pot conduce asa ceva;)).o viroaga de 125cc o gasesc tot la banii astia:))ce ma oftic
  7. Remy_Oprescu

    Yamaha VIRAGO ZONE

    pai as dori sa cumpar motocicleta asta deoarece imi plece cum arata si cum suna.in legatura cu puterea..cred ca este destula pentru inceput.eu o sa o folosesc doar in orash,foarte rar la drumuri mai lungi(maxim 50 -100 km).pana in martie o sa fiu cu ochii in mica publicitate si sper sa gasesc ceva bun ca pret si calitate,si,de ce nu,poate aproape si de orasul meu(Brezoi,jud.Valcea).ms de raspunsuri,cristi
  8. Remy_Oprescu

    Yamaha VIRAGO ZONE

    pai deocamdata nu pot sa conduc altceva.dif de pret dintre una de 125 si 250 nu e asa mare...dar legea nu imi da voie:|
  9. Remy_Oprescu

    Yamaha VIRAGO ZONE

    intentionez sa cumpar o yamaha virago 125(am ramas surprins de sunetul pe care il scoate la cilindreea ei).initial vroiam un enduro,dar m am reorientat.in martie implinesc 16 ani si pana atunci vreau sa iau si motor,sa dau si de carnet,sa iau echipament..toate cele.deci,ce parere aveti de acest motor ?
  10. numarul de inmatriculare era cumva B *** KTA?
  11. cunosti pe cineva care aduce din germania(ma gandesc ca ar fi mai convenabil)?mi a ramas in minte si aprilia mx125(e foarte frumoasa)
  12. daca tot am vazut ca e postul asta deschis am zis sa scriu aici:mai am o luna si fac 16 ani si ma gandeam sa iau un enduro.Am gasit o yamaha tdr la un pret decent,zic eu http://www.bestbike.ro/yamaha/tdr-125/enduro/motociclete/2047178.htm?pgsource=searchresult&year=1997&colorname=rosu&countyname=sibiu&price=800&tabid=1&pictureid=1 .Varadero e un pic mai scump.Ce parere aveti de motociclate din link?
  13. Chiar ieri am fost pe transalpina(cu masina,din pacate).Traseul este uluitor,asfaltul la fel.In obarsia Lotrului sunt cateva gropi.Voi o luati pe Sebes?
×
×
  • Creează nouă...