Sari la conținut

sambadi

Membru
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    2011
  • Motocicleta
    BMW 650ST

sambadi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. sambadi

    Cu si despre accidente

    Sanatos mod de gandire. Ma duce cu gandul la categoria jalnicilor indiferent ca e vorba de locul de munca,trafic,comportament in supermarketuri etc
  2. sambadi

    Cu si despre accidente

    Sper ca e ultima data cand fac referire la taximetristi. Majoritatea care isi fac de cap sunt cei cu masini inchiriate pe care nu-i intereseaza de acte (au doar atestat, restul e treaba proprietarului masinii), de impozit, cotizatie dispecerat etc. Tot ce-i intereseaza e sa-si scoata chiria, combustibilul si sa ramana si ei cu ceva.Credeti ca celor mai cu capul pe umeri, chiar daca facem parte din aceeasi categorie ne plac specimenele astea? Dar ca sa imi vars si eu nervii putin, cand s-a introdus limitarea taxiurilor (nr acelea de pe usa spate) au fost destui cu masini personale care nu au mai primit autorizatie pe cand unii smecheri au primit si cate au vrut. Asa ca si preamaritii nostrii conducatori au o mare contributie la cresterea subjugarii si implicit a prostiilor pe care "trebuie" sa le faca. Numai bine la toata lumea.
  3. sambadi

    Cu si despre accidente

    Imi era somn si nu am mai scris si despre motociclisti. Mersi pentru completare.
  4. sambadi

    Cu si despre accidente

    Salutare In apararea taximetristilor (categorie din care fac parte) as vrea sa spun ca cele mai mari prostii si cele mai grave accidente le-am vazut la "netaximetristi". Cand injurati un taximetrist aproape sigur e din categoria celor care vin si pleaca, adica apar dintre netaximetristi, isi fac 2-3 luni de cap si apoi dispar intre netaximetristi. Va asigur ca unul care are 10-15 ani de taxi, care are familie si copii, rate la masina si casa e mult mai precaut si responsabil decat majoritatea netaximetristilor. Si daca aveti mintea limpede o sa vedeti cei mai buni si civilizati soferi printre taximetristi. Pe ceilalti (care de obicei sunt cu masini inchiriate si chiar nu-i doare de nimic) tineti-i printre voi si nu-i lasati sa ne faca de rusine. Am 11 ani de taxi (poate e cat de cat ceva, poate nu), nici un accident din vina mea, vreo 5-6 din vina altora (nu era nici unul taximetrist), evit aproape zilnic netaximetristi si bag de seama ca e mai usor sa invinuiesti oameni pe care ii poti incadra mai rapid intr-o categorie mai bine definita (cine se ia de soferii de BMW-uri negre cu xenoane ?). Numai bine la toata lumea si conduceti (indiferent de cate roti invartiti) asteptandu-va ca cineva sa greseasca (din pacate asta e realitatea).
  5. sambadi

    Dau Spre Donatie!

    Salutare pot sa iau eu puiul 0744899222 Cipri preferabil dupa 16 ca lucrez noaptea si ma trezesc tarziu si daca tot veni vorba de porumbei as vrea sa le fac alta cusca mai incapatoare pana nu vine iarna si pt inceput as avea nevoie de o teava de vreo 3 metri si cam 10 cm in diametru si vreo doua de 2 metri ceva mai subtiri, la un pret ceva mai micut
  6. eu am pus de 19 de pegaso si butucul e identic, dar a trebuit sa ridic putin aripa(permitea max 3cm-eu am ridicat-o 2cm) pt roata de 21 ar trebui sa faci alt suport am gasit si eu una de 21 dar era de dominator parca insa nu aveam chef de facut alt ax (poate mai era de lucru si la disc,kilometraj) daca ar merge de GS ai putea scapa mai usor, doar cu un suport de aripa comparatii nu pre pot face pt ca cea de 18 era cu un cauciuc de strada si asta e cu un mitas e07(chiar daca multi le critica eu sunt multumit de ele-poate pt ca sunt si incepator si merg mai linistit)
  7. Salutare Poti pune roata de 19 (cum am facut si eu), dar trebuie ridicata aripa (nu ar fi fost obligatoriu dar eu am ridicat-o).
×
×
  • Creează nouă...