Sari la conținut

Elmann

Membru
  • Număr conținut

    141
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    loverman_rules@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    sept 2011
  • Motocicleta
    Yamaha Virago XV535
  • Numar Moto
    BZ 25 BST
  • Club
    Liber

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Yamaha Virago XV535 '92

Elmann's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salutare! Loc in garaj pentru iernat in zona Dristor are cineva ? Multumesc!
  2. Elmann

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Cred ca multa lume (ca sa nu zic toata lumea) il stie pe Geo din Ciolpani numit si TNG Performance. http://www.tngperformance.ro/ Am fost foarte multumit de reparatiile facute de el. Singura problema e ca Ciolpani este la 30 km de Bucuresti. Eu am mai fost la un prieten Cosmin. Foarte priceput, dar la ultima discutie zicea ca nu mai are timp sa se ocupe de service.
  3. Elmann

    Yamaha VIRAGO ZONE

    La Pallady este o parcare mare (la Auchan) in care poti sa faci cateva ture si manevre ca sa te obinuiesti cu ea. Apoi intri in trafic si mergi ca o masina. Adica iei toata banda si mergi linistit. La 19.00 seara in sensul spre centru e liber drumul. Aici cel mai bine e sa ai un mecanic de incredere care sa o verifice. Eu unul asa fac. Chiar daca mai stiu sa fac cate una alta pe langa ea.
  4. Elmann

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Salut , Ceva de genul am patit si eu. A fost furtuna afara si l-a trantit pe partea opusa cricului. Rezultat a fost acelasi : un ghidon indoit. Am incercat sa-l indrept mecanic. Am bagat o ranga si am tras un pic de el, dar in mare e tot stramb. Nu foarte mult asa ca nu ma incurca la mers. Doar vizual ma deranjeaza un pic, dar nu ma uit la el ) Altfel, din ce am vazut si am inteles, nu este chiar usor de scos de acolo. Si o data scos nu cred ca e usor de indreptat fara sa risti sa-l strici. Dar nici specialist nu sunt. Peste vara sa fii atent nu doar la pamant ci si la asfalt. Nu o sa-ti vina sa crezi cat de moale poate fi la 40 de grade.
  5. Elmann

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Salut. Din ce stiu toate masinile sunt reglate sa arate cu 3-4-5km/h mai mult, din mai multe motive. Asa ca daca acum iti arata in plus 5km/h fata de GPS eu consider ca e perfect. Linkuri cu explicatii sunt multe pe google. Spre exemplu: http://gpssystems.net/accurate-gpsbased-speedometer/ https://www.waze.com/forum/viewtopic.php?p=1113234
  6. Elmann

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Poate am inteles eu gresit ca ar fi original: https://www.louis.de/en/artikel/clutch-cable-in-original-lenght-fuer-yamaha-xv-535-s-virago/10037400?filter_bike_id=0583&list=229412423&filter_article_number=10037463
  7. Elmann

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Salutare, Voi de la ce magazine cumparati piese pentru Virago ? (in Bucuresti) Caut un cablu de ambreiaj pentru al meu motor. Ca vine in mai multe zile pentru ca nu e pe stoc mi se pare normal. Ce ma deruteaza e ca il gasesc la preturi total diferite desi sunt toate originale. Ex: -intru loc cu 120 de lei -in alt loc cu 60 de lei. Ambele originale.
  8. Elmann

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Salut, La garnitura de la ambreiaj imi curg ceva picaturi la drumuri lungi. Probabil in timp picatura cu picatura se aduna, dar nu destul de mult cat sa-mi fac probleme. Din cand in cand mai verific nivelul ochiometric pe fereastra. Daca imi pare cam jos mai adaug putin. Mecanicul mi-a zis ca trebuie sa desfaca cilindrul din spate si multe alte componente pentru a schimba amarata aia de garnitura. Nu se merita. Pe unde am citit eu parca nivelul de ulei se verifica dupa 5 min de functionare, nu ?
  9. Elmann

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Si eu am tot schimbat la el. Trebuia tinut din scurt si nu a avut cine. Acum e ok-ish. Pentru Virago , regulatorul este o problema cunoscuta. Are nevoie de mai multa atentie ca sa functioneze corect si sa nu se strice. Recomand o vizita la un electrician priceput in Virago ca sa-ti faca mai multe verificari pe instalatie. S-a discutat aici pe forum despre regulator. Da un search si spor la citit. Luna trecuta am dat pe regulator 90 ron. PS: Nu sunt priceput in diagnosticare Virago. Cristi si Vlad de pe forum se pricep mai bine.
  10. Elmann

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Sa ma corecteze cineva daca gresesc, dar pare un caz clasic de: Regulator stricat => Fierbe bateria din cauza tensiunii prea mari => Schimbat baterie => Tot proasta e incarcarea pentru ca nu ai schimbat regulatorul. => Risti sa strici si bateria noua.
  11. Elmann

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Multumesc pentru informatie. Il vazusem si eu pe cel de la wemoto.ro dar nu stiam ce incredere sa am in el. Acum ca am un review pozitiv pot luat o decizie mai cu inima impacata
  12. Elmann

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Salut, Pentru cei care ati avut probleme cu statorul : Ce solutii ati gasit si cat de multumit sunteti de ele ? Multumesc!
  13. Elmann

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Hai ca am scris prostii. Se vede ca nu am facut eu masuratorile. Inteleg ca defapt nu e 0 intre cele galbene ci scurt circuit. Are asta mai multa logica ?
  14. Elmann

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Salut, Sa ma corectez : La relanti nu trece de 12.5 V. Dar in turatii urca usor pana la 12.8V si de aici nu trece. Am pus regulator nou pentru ca aveam unul de rezerva si am sperat ca el sa fie problema. Regulatorul - masa = in parametri Motorul a stat un an de zile pe tusa cat eu am cautat un carburator SH. Tot sper sa termin cu problemele si sa apuc sa-l tin din scurt cu mentenanta in timp ce ma bucur de el. Deci magnetoul e clar dus ? Alte pareri ? Merci!
  15. Elmann

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Salut, Scurt si la subiect. Motorul nu incarca mai mult de 12.5V Regulatorul este nou nout. Bateria este nou nouta. Firele galbene de la magnetou masurate intre ele cu motorul pornit arata toate 0. Este magnetoul stricat ? Poate exista si o alta problema ? Se poate repara ? Se recomanda repararea, schimbarea cu unu SH sau schimbarea cu unul nou ? Multumesc mult ! Incerc si eu sa pun motorul la punct si sa fac macar niste km cu el anul asta.
×
×
  • Creează nouă...