Sari la conținut

alexandru68

Membru
  • Număr conținut

    91
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Hunedoara-Simeria
  • Carnet moto din
    89
  • Motocicleta
    Aprilia Pegaso
  • Numar Moto
    patrat
  • Club
    nu este

Informații profil

  • Motociclete detinute
    hoinar,jawa,mz,jupiter4cu ataj

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

alexandru68's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salut,

     

    Ma poti ajuta cu un cras bar pentru o Aprilia Pegaso?

     

    Multumesc

  2. Regulatorul de benzina este comandat de ECU, este trecut in schema electrica cu nr.32. De la filtrul de aer pleaca un furtunas care intra in ECU si im functie de vacumul creat de motor comanda regulatorul. Măsurătoarea facuta la intrarea în injectoare. Manualul zice ca 3.5 bati.
  3. Ultimul montaj inainte de vopsire, per asamblu sunt multumit de suport. Maine montajul final si in limita timpului liber incerc sa-mi confectionez un crash-bar.
  4. Da , o am pregatita bara de legatura intre suporti. La final o voi suda intre suporti pentru rigidizare ceva de genul celei din poza.
  5. Prima jumatate este gata, maine polizez sudurile sa arate fain si trec la urmatoarea jumatate.
  6. Incerc sa-mi confectionez un suport side case pentru moto si am reusit azi primul suport. Teava de 3/8 la 4,5 lei ml am luat 4ml sa fie sa nu tot umblu dupa ia, iar scula de indoit este ceva facut la repezeala dar vad ca da rezultate acceptabile. Daca are cineva ceva poze edificatoare cum vine prins pe moto as recunoscator .sau schita ar fi super.
  7. Bine v-am gasit, proaspat posesor de Aprilia Pegaso 650 ie fabricatie 2001. Prima mea motocicleta "occidentala" posesor numai de comuniste diferenta pentru mine este mare sper sa ne intelegem. Prea multe nu pot spune, sunt inca la capitolul cunoastere si documentare am citi aici pe forum cam tot ceea ce se refera la intretinere si reparatii. O prima iesire pe transalpina unde s-a comportat perfect pentru mine,cu ocazia asta as avea o intrebare; Am avut un consum de benzina de 6% doua persoane bagaje putine ,fiind modelul pe injectie consumul este OK?.
  8. Schimb set motor Jawa 125 model 355 cu similar de CZ sport model 477 cu diferenta din partea mea daca este cazul. Mai multe detalii la tel. 0742377227.
  9. Vand Jawa 350 TS an fabricatie 1990 acte la zi fiscal fara probleme , Jawa 350 fabricatie 1960 fara acte , cateva motorete Mobra un Manet o motoreta simson. Postez pentru un prieten mai multe detalii la tel.0765356172. » Post actualizat in 18 Jun 2016 11:25
  10. Da, original a fost de 125 un motor slab dar economic. In prima faza am cautat de 175 dar norocul si cu ajutorul unui CZ-ist am gasit acest motor de CZ 175 sport. Pot sa spun ca este un motor in toate mintile lui si efectiv zboara in trafic.
  11. Motorul ei de Jawa Iti spun acum cinstit, Tot ce mai poate face Este doar un bazait... La cinci caluti cat are Si aia lesinati , Cu greu mai face fata In traficul de azi.
  12. Vreme superba astazi numai buna de o mica plimbare.
×
×
  • Creează nouă...