Sari la conținut

eViLiZeD

Membru
  • Număr conținut

    35
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Carnet moto din
    2012
  • Motocicleta
    Honda Shadow VT750C ACE

Informații profil

  • Motociclete detinute
    VT500C

Vizitatori Recenți Profil

445 citiri profil

eViLiZeD's Achievements

  1. Nu o fi fost vreo somitate, dar ce rost mai au comentariile de genul acum? Nu are cum să se mai apere... Toate cele bune și ție, iubitor de semeni.
  2. Merci fain de sfaturi, dacă dai pe la Sibiu ai o bere/ladă la rece. Am să mă interesez și dacă iese ceva vă țin la curent! PS: ai PM.
  3. Càt a durat în medie construirea unei șei la ei?
  4. Ai făcut tu? E mai ieftin decât una gata făcută?
  5. Cât a fost prețul transportului? Sau a venit la prețul de pe site-ul american?
  6. Salutare, Aș dori să achziționez șaua din imagine. -Aveți careva așa ceva de vânzare? -Aveți idee dacă există importatori de asemenea șei în România? -Există o firmă europeană să producă așa ceva? Merci anticipat!
  7. eViLiZeD

    ITP MOTO IN SIBIU!

    Subscriu! Fain baiat Emi si da, e de-al nostru. De curand l-am cunoscut, i-am facut o vizita la lucru )
  8. Conform sighet247.ro, 2 persoane se aflau pe motocicleta. http://www.sighet247.ro/s/accident-mortal-in-baia-mare-un-mort-si-un-ranit-intr-un-accident-de-motocicleta/ Pasagerul e ok?! RIP pilotului! Later edit: S-ar putea ca informatiile de pe sighet247.ro sa fie eronate. Daca asta e accidentul, din poze....e cumplit! Doamne fereste! http://www.maramedia.ro/baia-mare-accident-mortal-un-motociclist-i-a-pierdut-via-a-dupa-ce-un-ofer-i-a-taiat-calea
  9. Nu, nu e ăsta, ăsta e nr 21 în schema ce am pus-o mai sus...e la prinderea basculei de cadru.
  10. 91261-MF5-000 OIL SEAL (26X39X7) Ideea e că ăsta are o membrană din cauciuc pe exterior,cu profil triunghiular şi în vârful triunghiului acela e arculeţul...pe exterior. Simeringurile normale au arculeţul în interior...sau pe mijloc...
  11. Mulţumesc pentru informaţii. Se poate închide topicul.
  12. Salutare, Nu găsesc simeringul ăsta nicicum. Încep cu schema: http://www.hondapartshouse.com/oemparts/a/hon/506c77e9f870023420a3be58/swingarm Simeringul pe care-l caut este numărul 20 în schemă, ce e ciudat la el e că acesta face prinderea pe interiorul basculei iar axul (2 în schemă) se învârte liber în interiorul lui. Rolul său e de a ţine uleiul de transmisie (în cazul motocicletei ăsteia, T90) în grup. L-am tot căutat pe net dar nu l-am găsit de cumpărat. Ştiţi unde l-aş putea găsi? Dacă nu, ce drac de mangealâc pot face? să-i pun un simering obişnuit de dimensiunile alea care să facă prinderea pe ax? Nu cred c-o să ţină uleiul...asta dacă nu cumva e sfârtecat instant când bag motoru întra-ntâia. Aveţi vreo idee? Mulţumesc anticipat.
  13. Pai e o diferenţă de douj'de lei între ATF şi ulei de furcă, deci n-ar fi bai, ideea e că manualul îmi recomandă ATF...
  14. A venit la mine o Hondă VT500C din '85. Şi momentan trebuie să-i schimb simeringurile de ulei şi jambele de praf la furcă, ideea e că în manual scrie că uleiul de furcă recomandat e ATF. Acum, nu ştiu, prin anii '80 exista ulei de furcă special? Din câte ştiu ATF-ul are cam toate proprietăţile unui ulei de furcă actual şi e undeva pe la 5W-7W...ce să bag? Fork oil sau ATF? Mulţumesc anticipat.
×
×
  • Creează nouă...