Sari la conținut

SSR

Membru
  • Număr conținut

    82
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Sibiu
  • Carnet moto din
    2012
  • Motocicleta
    BMW R1200GS / Honda CB600 F Hornet
  • Numar Moto
    SB-xx-xxx

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Yamaha SR 125, Honda CB600 F Hornet, BMW R1200GS

Vizitatori Recenți Profil

884 citiri profil

SSR's Achievements

  1. Hello, Acum ceva timp am ramas fara baterie la alarma, posibil si la telecomanda (asta insemnand anul trecut :)) ). Saptamana asta am schimbat bateriile si la telecomanda si la alarma dar cel mai probabil telecomanda nu mai e sync-uita cu alarma .. nu mai functioneaza deloc.. doar daca apas insistent pe butonul din stanga scoate un beep scurt alarma si atat. Este vreo procedura de resync ? sau nu are scapare fara un gs911 ceva? Multumesc!
  2. Hello, Pe un GS 1200 din 2005, am eroarea 6269, Break fluid too low... Intrebarea mea este daca completearea cu lichid de frana este o operatiune usoara ? se poate face dupa vreun tutorial ? In Sibiu stam foarte prost cu mecanicii si destul de sigur ca este vorba despre desfacut motorul pentru a putea ajunge la pompa de servo
  3. Buna ziua, În urma unui eveniment nu foarte plăcut cu motorul, am nevoie de aripa frontala (cioc) pentru un R1200GS 2005, am căutat pe tot Internetul asta dar nu o găsesc sub nicio forma. Întrebarea mea este dacă știți ceva site-uri de dezembari, sau persoane care fac asta și ar putea sa o aiba. Boonstraparts e rascolit pana peste cap. Multumesc!
  4. johnbv

    salut! am eu undeva in garaj.....tel 0744842164

  5. M-am gandit la asta .. speram ca poate exista vreo modalitate de a le "coda" .. sau ceva .. Sper sa ajunga 1 rezistenta pe spate si 1 pe fata.
  6. Hello, revin cu o întrebare :)) Motor in cauza 1200gs 2005, am schimbat semnalizările cu unele led na … din când in când la contact îmi apare semnalul de Lampr! In bord, înțeleg că-s leduri.. dar teoretic ar trebui sa fie aprins mereu ăla, nu? De ce face din când in când ?
  7. Buna ziua, Este cineva pe aici care dezmembrează sau are un Block de comenzi stânga pentru un BMW R1200GS 2005, s-a stricat butonul de semnalizare stânga. El este cu ABS, avarii și Trip ca și comenzi. sau dacă aveți vreunu avariat dar sa aibă butonul funcțional, sau cel de claxon, fiind la fel Am tot căutat da nu văd dezmembrării . multumesc !!
  8. Buna ziua, Oare ma puteti indruma unde gasesc un manual de service pentru un R1200GS 2005 sau poate chiar il are cineva ? Multumesc!
  9. @drujbex Pot sa-ti spun ca acum 2 ani am trecut exact prin ce treci tu acum , am trecut de la o Honda - liniar ..( care efectiv nu-l simteai in mers sau la schimbat vitezele), la un 1200GS 2005. Primele ture cu motorul mi s-au parut super, dar apoi am tot inceput sa aud si eu sunete si batai care nu imi sunau bine (dupa mine), drept urmare in prima jumatate a anului in care l-am luat am stat mai mult cu el in service-uri .. ca deh sigur are ceva, schimbat tot ce se poate, reglat tot, mers la fel ... dar acum dupa vreo alti 10-12k de km si destul de mult forestier, motorul e in aceiasi stare, merge impecabil si am inceput sa ma obisnuiesc cu boxer-ul. Ce pot sa-ti zic e, bucura-te de motor .. ca nu are nici pe dracu. In tot acest timp m-am mai dat pe altele care fac exact la fel.
  10. johnbv

    Salut!  La BRASOV daca aveti drum. Pentru sfaturi ,constatari evaluari diagnoza si reparatii in regim privat, doar motociclete BMW . JOHN tel 0744842164

  11. Hello, Vin si eu cu o rugaminte la voi, detin un R1200GS din 2005 si as dori sa imi recomandati un service de incredere pe raza a 200km sa zic, eu sunt din Sibiu dar am renuntat la ideea de a duce motorul aici. Tin sa mentionez ca nu este pentru mentenanta anuala, as dori o parere si revizie mai amanuntita a lui. Multumesc!
  12. Merci pentru link ! Problema e ca si daca as vrea nu as mai ajunge acum la service ca efectiv cand trage benzina pusca pe langa .. groaznic. Deci va trebui sa le comand si sa le schimb eu, dar e un pas in fata :)). Pentru garnitura am gasit codul si e ok, dar pentru racordul ala .. nu gasesc nimic sa se dea separat. O sa merg pe la astia cu piese auto si sa vad daca gasesc ei ceva, daca nu voi luat kitul complet trimis de time. Multumesc!
  13. Hello, BMW R1200GS 2005. Me again, am mai deschis o data subiectul cu benzina care credeam ca mi-a curs pe la supra-plin and stuff, dar aparent nu. Azi de dimineata am vrut sa pornesc si eu motorul ca un om normal si sa fug la o tura dar a inceput sa imi tasneasca benzina pe la furtunul de alimentare, presupun, pe el l-am desfacut, o-ringul pare ok, in schimb benzina cred ca iasa pe laga filet pe undeva.. sper ca e pe acolo si sa nu am nevoie de tot ansamblul de la pompa ( nu stiu cum se numeste) . Intrebarea mea principala este de unde comandati piese pentru BMW, in Sibiu nu gasesc sub nicio forma , si ce sfaturi imi puteti da sa mai incerc inainte sa comand necesarul. Ca bonus am nevoie si de garnitura aceea verde. Orice sfat, orice idei de dezmembrari/noi sunt bine venite. Pana acum am avut o Honda, si nu am avut probleme cu gasitul pieselor. Multumesc !
  14. Hello, mister rezolvat, nu am mai facut poze si alte minunatii ca erau foarte obosit de pe drum, dar m-am uitat de dimineata mai atent si aparent e tot motorul stropit cu benzina pe partea stanga ... si am dat carenele jos si am vazut ca defapt se scursese cumva de pe langa buson, destul de mult, si a ajuns pe galerie chiar la iesirea din cilindru. Acum trebuie sa vad de ce nu s-a scurs pe furtun si a curs pe langa pe tot rezervorul (cred ca are un furtun atasat de gaura de scurgere, asa avem la Hornet). PS: @Dan Cata spre toamna/iarna as dori oricum sa il aduc la o revizie amanuntita daca se poate.
×
×
  • Creează nouă...