Sari la conținut

valentino_srk

Membru
  • Număr conținut

    39
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Carnet moto din
    2009
  • Motocicleta
    gsxr 600 k7
  • Numar Moto
    IL-46-SRK

Informații profil

  • Motociclete detinute
    kawasaki z750 abs

valentino_srk's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Eu cred ca ar trebui numit cafe fighter sau modern racer.
  2. exact in gropile alea s a facut praf un ducati multistrada acum 4 saptamani.riderul italian a "scapat"cu o tibie sau glezna rupta.este dupa Horezu spre transalpina.
  3. Nu sunt dealer doar posesor de hjc.pt mine raportul pret/calitate e ok.am colindat cateva magazine acum 2 ani si asta a fost cea mai buna alegere pt mn.la anu o sa iau shark race r pro sau xlite x802r.asta e parerea mea .nu ma c*k pe/nu ma intereseaza alte pareri.
  4. eu am de aproximativ 2 sezoane modelul rpha 10 plus.sunt supermultumit.eu am masura s care are 1250 de grame deci super ushoara si comoda.e o cacsa pt modele sport deci pt naked/touring nu stiu cat de bine se preteaza.la drum lung merg cu dopuri in urechi(e recomandat sa mergi cu dopuri cu orice tip de casca).am un tovaras cu un agv corsa care spune ca a descoperit apa calda de cand a pus dopuri de urechi la drum lung.una peste alta recomand acest model.pretul este super bun mai ales ca vine la pachet cu toate optionalele.
  5. Si mie la razoare in bucuresti in acul ala de par mi a fugit spatele 1-2 cm si aveam 10-15 km si ff putin inclinata moto si nu era dara asha lata ci doar o linie subtire formata din stropi/picaturi de antigel cred....daca mai pui si ca e trafic si nu prea poti ocoli e mai ushor de inteles.
  6. despre sportec m7 rr pot da cateva detalii.azi am fost pe cheia si siriu.am stat langa cei cu d211 fara probleme ei fiind 2 yama r1.nu am avut nici o emotie a fost super ok aderenta mai ales ca erau max 20 de grade si innorat.nu am reusit sa dau capat mai este ff putin pana la margine.un yama crossplane cu d211 era dat capat probabil ca si unde n-tec ala se deformeaza...am prins si un sector de aprox 20 km unde era ud si am ceva mai multa incredere decat cu d211 ce aveam inainte pe moto dar nu am fortat.in concluzie super multumit.
  7. Pentru mine e un fel de panigale fara monobrat.Au vrut ei ceva schimbari cu farurile dar parca nu prea a iesit cum trebuie.
  8. eram ironic cu 107%.daca era pe bune venea marquez facea recordu si nu ma intra nimeni
  9. ca sa vii pe adancata trebuie sa te incadrezi in 107% dincel mai bun timp?............
×
×
  • Creează nouă...