Sari la conținut

alexandru_ciocan

Membru
  • Număr conținut

    56
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de alexandru_ciocan

  1. Poate te intereseaza -> http://olx.ro/oferta/vand-yamaha-majesty-150-an-2003-ID2yjHp.html Stima,
  2. Functioneaza perfect si pe un Vodafone Smart 4 (android 4.4.2). Felicitari pentru aplicatie Alex !
  3. Va multumesc pentru sfaturi si opinii. Am achizitionat un releu cu siguranta de 30A de la utilizatorul/colegul doua.roti (ii multumesc si lui pe aceasta cale ) Asfalt uscat !
  4. Bun, asa am sa fac. O sa caut si o sa cumpar un releu cu siguranta de 30A (modelul de la Honda CBR). Va multumesc frumos !
  5. Salutare, De curand mi s-a stricat releul de pornire si vroiam sa fac comanda la un alt releu (gasit pe okazii) doar ca are siguranta de 15A in loc de 30A. Cel stricat are siguranta de 30A (este modelul "original" cred) si as dori daca se poate o parere din partea voastra referitoare la cel pe care doresc sa-l achizitionez (cu siguranta de protectie de 15A). Afecteaza cu ceva functionalitatea motorului cel cu siguranta de 15A ? Descrierea releului nou este urmatoarea (copy / paste de pe okazii):
  6. Ma gandeam la 2 VSC-uri de la Ionut (ieftine si bune), am vazut cateva clipuri si se aud frumos.. Vedem zilele urmatoare; la final (dupa ce-i fac modificarea) revin cu filmarea Stima,
  7. Asa o sa fac pana la urma, o sa schimb tobele, pun 2 aftermarket mai mici si le pastrez si pe cele originale. Multumesc frumos .
  8. Ai nota 2...,stai jos! ps: poate n-ai citit bine topicul; am zis ca nu ma pricep si am intrebat inainte sa fac vreo prostie. Restul, va multumesc frumos pentru sfaturi!
  9. Era o idee, sa-l las intr-o singura toba... De unde am incercuit, sa tai galeria si sa pornesc cu 1 singura toba (mai scurta/ mica - aftermarket) pe partea dreapta.
  10. Salutare, As vrea sa modific evacuarea de pe un VTR 1000F; mai exact din 2 tobe sa las doar 1 singura - pe o parte sau sub sea (o alta toba, aftermarket). Intrebarea mea e, daca fac aceasta modificare o sa-mi afecteze cumva motorul/puterea lui, sau ...altele? Nu ma pricep, si am zis mai bine sa intreb inainte sa fac vreo prostie Astept sfaturile voastre . Stima,
  11. Tot un F3 am si eu, si am avut aceesi problema ca si la tine, prima treapta tragea foarte bine, a 2a binisor... si apoi, lesinat; fiecare treapta are debitul ei de benzina. Problema a fost de la carburatoare -> trebuiesc curatate. (am avut rugina "pe instalatie", trasa din rezervor.. - 2 jiglere infundate bine de tot).
  12. Vezi ca e arsa siguranta de 30A (in momentul cand faci scurt, la baterie, aia se arde prima), uita-te dupa cablul + de la baterie si o sa dai de ea (o sa fie intr-o "cutiuta"). . Schimb-o si o sa-ti porneasca. Nu e ars CDI-ul. Verifica si sigurantele din cutie (celelalte).
×
×
  • Creează nouă...