Sari la conținut

R.O.A.

Membru
  • Număr conținut

    110
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Carnet moto din
    2012
  • Motocicleta
    Yamaha Virago
  • Numar Moto
    04 ROA

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Yamaha Virago 535

R.O.A.'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Am o Yamaha Virago cu ghidon Ape hunger cat m-ar costa un parbriz home made ?
  2. R.O.A.

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Eu la vitezometrul meu am montat 2 leduri( unul in pozitia vechiului beculet, si inca unul simetric la partea de jos unde era un locar tot de beculet, am tras 2 firicele....le-am legat la primul) si deja se vede foarte bine ....pe rosu pentru ca si a mea e de culoare visinie!
  3. Inseamna ca in curand vor rasarii si motoarele pe sosele!!
  4. R.O.A.

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Am luat un cablu+camasa nou de ambreaj mai lung si intentionez sa tai din ea(camasa), sa o aduc la dimensiunea necesara. Capatul pe care il voi taia trebuie sertizat?? sau doar pusa "caciulita" aia care am primit-o cu inca cateva surubele. Si inca o intrebare: Cum ar fi mai bine sa fac prinderea cu tija de la ambreiaj o bilutza cositorita pe cablu sau un surub cu gaura prin el si strans cu piulitza?
  5. R.O.A.

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Multumesc frumos pentru explicatie!
  6. R.O.A.

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Cine imi poate arunca o "mana de ajutor". Am schimbat de curand furtunul de la frana de pe fata de la Viroaga mea. Cum se face presiune si implicit cum se aeriseste??? Imi poate spune( scrie) cineva aici toti pasii?? Multumesc anticipat
  7. Poti sa il faci custom .....si poti il faci cum ti-l imaginezi tu mowglyh.
  8. Elev Muscalu astazi ai "nota" 2 stai jos esti corigent. Ne vedem in toamna la corigenta artistule de la munte!
  9. Vine vara bine-mi pare Vom fi iar... calare Vine vara cu mult soare Si din departare .... tot calare Fiecare...... pe ce are! Pe femei sau pe motoare Ce liniste e p-acilea.......
  10. Salutare!! Ma poate ajuta cineva cu o LAMURIRE: Unde scrie (lege, regulament) unde (pe aripa, pe spatarul pasagerului, lateral stanga/dreapta) se monteaza ca pozitie (orizontal vertical) placuta de inmatriculare pentru motociclete??? Detin un chopper custom si vreau sa imi invat lectia inainte sa ies pe sosea. Vreau sa inteleg exact care este regula in Romania! Multumesc anticipat!!
  11. R.O.A.

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Salutare dragi posesori de "viroage" .....ce le mai faceti...ce le mai modificati??? Iesim la primavara cu "alte" motoare pe sosele??? Salutare dragi posesori de "viroage" .....ce le mai faceti...ce le mai modificati??? Iesim la primavara cu "alte" motoare pe sosele???
  12. Am un capac lateral de la motor cel de pe partea stanga (yamaha virago 535) care a inceput sa sara cromul existent...cat m-ar costa slefuirea lui, tratarea si iar cromarea ??
×
×
  • Creează nouă...