Sari la conținut

gaby_b

Membru
  • Număr conținut

    25
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de gaby_b

  1. Gata am facut-o ! Merci mult baieti, era de la senzorul de cric, care de fapt lipseste cu totul dupa cum am zis ( asa am luat-o si eu ) ! In cele din urma am gasit cele doua fire care erau innadite si lipite cu banda izolanta... Erau coclite inauntru, facute praf. Erau foarte ascunse in spatele cadrului si nu aveau nicio mufa, pur si simplu legate intre ele, de-asta m-a derutat, eu cautam o mufa ceva. Mersi inca o data, asfalt uscat !
  2. Salut Iulian, merci pt explicatia detaliata ! Acum 2 zile am pus baterie noua deci ma gandesc ca poate am atins ceva pe-acolo din greseala desi nu pare nimic schimbat la prima vedere, mai devreme m-am uitat la mufele alea si par la fel ca pana acum, nimic desfacut, dezlipit, etc. Daaa, sa stii ca nu se vrea data, 3 ani a mers perfect si acum sa faca figura asta fix cu cumparatorul pe ea haha ! Mai ales ca era si decis sa o cumpere... Sunt convins ca nu e o chestie grava, precis ceva stupid de simplu. Faza e ca ea inainte pornea si cand era in viteza ( cu ambriajul tras desigur ) , acum nu mai porneste decat pe neutru. Beculetul de neutru se aprinde normal, ca si inainte, nu face figuri. O sa ma uit acum mai cu atentie la ce ai spus tu, merci inca o data !
  3. Mersi ! Faza e ca nu cred ca are senzor la cric, cel putin a fost scos sau ceva de genul, asa mi-a zis fostul proprietar...O am de 3 ani si nu a functionat niciodata acel senzor, plus ca nu vad absolut niciun fir sau mufa pe-acolo...Cel de la ambreiaj nu stiu exact care e si unde e. Am desfacut eu ceva pe-acolo si am pus la loc dar nu sunt sigur ca ala era ( nu a fost nicio diferenta ). Oricum, nu ma pricep, o sa caut pe cineva sa vina sa se uite la ea un pic. Merci oricum, toate bune !
  4. Salutare baietii ! Am si eu nevoie de niste pareri vis-a-vis de o patanie cu Pegaso a mea ( fabricatie '99 ) tocmai asta seara cand a venit cumparatorul interesat haha ! Ghinionul vanzatorului, incredibil dar adevarat... Binenteles ca pana azi a functionat totul normal, asta seara dupa ce nenea doua ture scurte cu ea pe ulita ( abia a apucat sa schimbe a 3 a cred la un moment dat ) , la un moment dat ma suna ca nu mai poate sa plece cu ea de pe loc, respectiv murea motorul cand baga in viteza... Brusc, fara nicio chestie ( nu cred ca i-a facut nimic, nu prea avea unde si e si mai in varsta asa, pare om serios si nu cred ca e cazul ) motorul porneste perfect, se tureaza perfect din acceleratie dar cum ai bagat treapta 1 sau 2 moare brusc. De asemenea, daca e in viteza nu "da la automat" , decat in neutru, deci presupun ca e o chestie electrica, poate sistemul ala de siguranta de la cric care s-o fi activat cumva si functioneaza acum si cand nu trebuie, sau la fel, acea protectie care nu-i da voie sa porneasca motorul daca e in viteza ? Cricul nu are niciun efect pe de alta parte, face la fel si cu cricul ridicat si lasat... Pana acum pleca si in viteza fiind in toate "conditiile", si cu cricul lasat si in viteza bagata ( tineam ambreiajul desigur ) ... Ce naiba ar putea fi, a fost super jenanta faza plus ca nu mai spun ca s-a uitat toata strada la noi cum ne-am intors cu ea impinsa ! Sper sa nu fie ceva nasol rau, mai am o sansa cu el duminica, poate reusesc sa-i dau de cap pana atunci... Multam mult !
  5. Ziua si accidentul, incredibil. Mare noroc trebuie sa ai ca sa supravietuiesti cu motorul in Ro.
  6. Bravo , f fain! PS : traiasca Pegaso ! ;-)
  7. Salutare Pegasisti ! :-) Ma alatur si eu voua cu drag , de vreo saptamana am o Pegaso din '99,cumparat chiar de la un user al forumului. O sa revin cu detalii si poate si poze ceva mai tarziu, acum am si eu nevoie de un pic de ajutor... M-am apucat si am dat jos toata placa din spate pe care vine montat nr de inm. si acum nu reusesc sa mai cablez la loc stop-ul ! Stiu, o stupizenie de problema, am facut ceva poze dar nu si la cum erau legate,mi s-a parat clar la momentul respectiv.Am incercat toate permutatiile cred intre cele 3+3 fire cu papuc si tot nu-i dau de cap...Cand se aprind ambele becuri atunci cand pun contactul (fara pozitie), cand merge pozitia dar nu se intampla nimic pe frana...M-am uitat pe schema si eu zic ca am pus firele cum scrie acolo dar tot nu merge. Cum se cableaza ? Multam mult!
×
×
  • Creează nouă...