Sari la conținut

grigoreionutmarius

Membru
  • Număr conținut

    49
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de grigoreionutmarius

  1. salut salut, cum a spus colegul rocipm , si eu sunt nou prin bucuresti si as vrea sa cunosc colegi de drum ! Asa ca daca aveti un loc unde va strangeti ,postati si pe forum!:)
  2. salut, ce baterie imi recomandati pentru o yamaha r1 2004? multumesc!
  3. si eu am folosit pana acum numai motul,dar stau si ma gandesc daca numarul de km(pana in 2000 in cel mai norocos caz),renteaza cu pretul de la motul comparativ cu cel repsol!
  4. de ce nu ai baga ulei repsol?ai folosit si nu a fost pe placul tau?
  5. Salut,am o yamaha r1,2004 cu 35000 de km la bord,eu fac in jur de 2000 de km pe an si nu pe pista, si as incerca un ulei repsol datorita pretului mai mic,a mai folosit cineva? Orice sfat este binevenit. Multumesc si asfalt uscat!!!
  6. Voi ce uleii mai puneti???pana acum am folosit numai motul,dar sunt deschis si la alte sugestii.. specific ca am un r1 2004 cu vreo 35000 de km la bord:)
  7. lasa-mi un email sa iti trimit pozele ca nu reusesc prin mesaj aici pe forum!
  8. salut,am vorbit acum ceva timp cu el si mi-a spus ca nu ma poate ajuta!!mersi oricum!!! astept in continuare sugestii!!
  9. Salut,detin niste tobe akrapovic pentru r1 04-06 si as vrea sa le repar(una este sparta). Am cautat peste tot dar nu am gasit pe cineva care mi le-ar putea face. Orice sfat sau numar de telefon al cuiva care se ocupa cu asa ceva mi-ar fi de folos!!! Multumesc
  10. mersi de sfat,inainte sa demontez o sa ii pun o benzina mai buna si o sa incerc sa ii dau mai tare poate se desfunda fara sa incep sa desfac:)...mersi de sfat!!
  11. salut,detin un r1 2004 ,motocicleta pe care bineinteles nu as da-o pe niciuna(poate doar pe un model mai nou)...va rog sa nu radeti de mine:),dar astazi am facut pana prostului in drum spre peco. Bineinteles i-am pus benzina,iar dupa ce am pornit-o cu greu,motorul se aude infundat iar cand o accelerez se acceleaza foarte greu...Care ati mai patit asa sau care ma puteti ajuta cu un sfat,astept parerile voastre intr-un mod umil:)...Am scris aici pentru ca vad ca sunt majoritatea posesori de R1 si cred ca nimeni altcineva nu ma poate sfatui mai bine!!! Stiu ca poate parea cam stupid, dar na, nu ne-am nascut toti invatati:)...va salut si asfalt uscat!!
  12. salut,imi pare rau pentru problema ta,si eu intampin probleme si chiar nu stiu ce sfat sa iti dau...din cate stiu la galati din cate am auzit fac treaba buna...din punct de vedere al costurilor nu stiu ce sa spun,daca afli detalii te rog sa mi le impartasesti si mie!!
  13. pai una e sparta...cealalta e zgariata,marginile acelea din plastic sunt si ele crapate...deci pe amandoua trebuie sa le pun la punct:)
  14. am vazut si eu pe ebay,dar ar trebui sa le fac pe amandoua si nu stiu cat mi-ar conveni sa dau 400 numai pe chiturile de reparatie!!!
  15. din fericire nu,le-am luat de la cineva care a scapat-o...si una din ele e sparta si trebuie reparata
  16. sunt akrapovic tobele ,pentru un r1 04-06...nu stiu sa spun exact din ce material sunt facute!!
  17. salut..am niste tobe pe care as vrea sa le repar,stiti cumva pe cineva care se ocupa strict de asa ceva??salut...numai bine!!!
  18. grigoreionutmarius

    Accidente

    important este sa se faca bine si sa il ajutam sa isi de-a seama ca a gresit !!! Bine ca a fost asa si pe viitor va sti mai bine ce are de facut!!
  19. grigoreionutmarius

    Accidente

    Pacat ca avem parte si de intamplari de genul,dar asta este,nu poate opri nimeni chestiile astea.Important este ca intr-un final sa fie bine!!! Insanatosire grabnica Andrei Vranceanu!
  20. Nu te panica...poate nu este nimic grav,teapa nu ti-ai luat,pentru ca ti l-ai dorit...daca o fi sa mai bagi un ban in el,stii in ce bagi...asa ca fii linistit...nu exista lucru perfect:)...parerea mea
  21. Ne putem intalni ....nici eu nu ma pricep cine stie ce...dar am un prieten la buc...care se.ocupa numai cu asa ceva...
×
×
  • Creează nouă...