Sari la conținut

Bogdy28ERS

INACTIV
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Bogdy28ERS

  1. Deci nu e mare diferenta.. Ca performanta.. YZF125R sau XT125R/X? Sau poate WR125X/R? Si care e diferenta intre modelul R si X de WR125? Am vazut un WR125, dar nu stiu daca era R sau X, sincer, nu le deosebesc!
  2. 100 KM/H la XT, nu? Dar la YZF125R? Si totusi care e diferenta intre XT125R si XT125X? E putin umblat la aspect sau la performante?
  3. Salut! Am deschis acest topic in speranta de a primi lamuriri, sfaturi si recomandari pentru achizitionarea unei motociclete. Tin sa specific ca am 16 ani, indata 17, iar pe 20 martie am de dat poligonul pentru A1! Drept urmare am cautat niste motociclete care mi-ar place, iar dupa multe cautari am ajuns la Yamaha YZF125R si Yamaha XT125R/X. Acum nu ma pot decide, deoarece imi place la nebunie YZF125R ca aspect, dar XT125R/X`u` e mult mai practic in sensul ca il pot folosi foarte usor prin oras, dar si pe campuri si dealuri, pe cand YZF125R`u`, nu. Deci cer parerea celor care au astfel de motociclete, dar nu numai, orice parere e bine venita! Asfalt uscat!
  4. E frumoasa, adevarat! Si mai are si lipici, sa zic asa! Si`.. Partea cu dusu` pe camp, din pacate.. Nu pot sa ma distrez cu ea decat pe asfalt.. De aceea ma tenteaza un XT125.. Pe langa toate XT are sunetul mult mai frumos si usor surprinzator pentru un 125!
  5. Asa cum am promis, poze! Ultima e cu o surioara mai mare, de 250, a varului meu, dar nu se prea vede`.. Cred ca ar fi momentul sa mai specific cate ceva din aventurile mele: -cand am primit motocicleta, fiind neingrijita de ceva timp, am avut probleme la pornire din pricina bateriei; -apoi s-a stricat frana spate din pricina faptului ca pistonasul a ramas blocat in acel cilindru, ok, s-a reparat, dar problema a fost ca am patit-o de 3 ori in 3 zile! ) -dupa acestea am facut pana in timp ce ma plimbam, iar dupa ce am schimbat camera, urmatoarea zi, iar am facut pana; Ok, in cele din urma s-au gasit rezolvari pentru toate si mi-am dat seama ca e o motocicleta excelenta daca ai grija de ea! Cam atat deocamdata`.. P.S.: As dori sa stiu daca Yamaha YZF-R125 e o motocicleta pentru 2 persoane sau nu. Ma gandesc la achizitionarea uneaia ceva mai incolo si as dori sa stiu tot despre ea. Initial ma gandisem la o Honda CBR125, mai apoi la o Yamaha WR125X, dar in cele din urma am gasit aceasta care imi place nespus de mult si as dori si ceva sfaturi de achizitionare. Multumesc anticipat! Asfalt uscat! Salut! Nu am mai scris de ceva timp si dupa lungi cautari, informari, etc. am revenit cu inca o nelamurire: Yamaha WR125R sau YamahaYZF125R? Astept pareri, comentarii, atentionari si recomandari! Asfalt uscat! P.S.: Mi-am facut reprogramarea si am picat pe data de 20.03.2013! Urati-mi bafta!
  6. Salut! Sunt nou pe forum si as dori sa ma prezint atat pe mine cat si motocicleta mea: Eu sunt un baiat de 16 ani care a descoperit pasiunea pentru motociclete in vara anului 2012, spre sfarsitul vacantei de vara.. Totul a inceput cand am primit cadou o Aprilia Tuareg Wind de 125cc, perfecta, spun eu, pentru un incepator. Mai apoi au urmat plimbari cu verii mei, care au si ei cate un motor, singur si alte nebunii.. Bun`.. Dupa ce am plecat de la verii mei m-am decis sa fac scoala de soferi pentru subcategoria A1.. Bun, zis si facut: am urmat scoala de soferi, am dat si luat sala cu 20 si trebuia sa dau poligonul pe data de 16.01.2013, insa din cauza conditiilor meteo nu s-a putut da si acum trebuie sa merg pe data de 15.02.2013( pentru ca mai devreme nu am gasit.. ) sa imi fac reprogramare.. Sper sa nu fiu reprogramat foarte tarziu deoarece imi doresc foarte mult sa incep sa ma plimb.. Acum.. Motocicleta mea, asa cum am mai spus: Aprilia Tuareg Wind 125cc 2 timpi 18,2 Kw 6 trepte Si cam atat. Voi reveni cu poze! Asfalt curat!
×
×
  • Creează nouă...