Sari la conținut

papyktm

Membru
  • Număr conținut

    72
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    ionut_steaua11

Profil

  • Sex
    Male
  • Carnet moto din
    nu am carnet!
  • Motocicleta
    Yamaha Aerox
  • Numar Moto
    fara acte
  • Club
    Nu sunt inca intr-un club

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Ktm lc2,(30 cp) Yamaha aerox(15 cp)kTm gs 250(58 cp)

papyktm's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Stiu si eu si am multi priceputi cunoscuti, multumesc oricum Gorila ) Un link cu ceva bun te rog, sau rms-ul de care zici .
  2. L-am desfacut in 1 ora.E un motor simplu, nu am avut probleme sa nu stiu sau ceva de genul chiar aici http://www.racing-planet.ro/piese-scutere-APRILIA/RS-50-2006-D50B0/Ambielaj-HQ-High-Quality---Derbi-D50B0
  3. salutare motociclism ! am cumparat un aprilia rs 50 2007 cu ambielajul defect (200 lei nou) Se merita sa-l bucsez? din ce material e mai buna bucsa? Cat o sa ma tina ? Astept raspunsuri, multumesc !
  4. /index.php?/topic/703109-roti-cross-ktm/
  5. /index.php?/topic/692376-suzuki-dr-350-supermoto/
  6. Se poate si pentru ca am schimbat ambielajul(e reparat pe ace) si rulmentii de la ambelaj? Biela se misca greu pt ca e facuta recent pana isi da drumul,s=ar putea sa fie din rulmenti?(nu au fost noi rulmentii dar erau buni)
  7. maine o sa pun ulei si o sa dau putin la kick fara sail pornesc,daca e tot asa o sa il desfac
  8. Salutare motociclism.ro ! Astazi am schimbat ambelajul la un ktm gs 250, vechiul avea putin joc, si un imc tacanit, in fine. Faza e ca : pinioanele, ambreajul se invart foarte greu, la kick abea apas pe pedala cat de greu merge, faza e ca maine o sa ii bag uleiul, si as vrea sa stiu ddaca e din cauza ca nu are ulei, deaia face asa, adica se misca greu de tot, sau se poate sa nu il fii incheiat eu bine?
  9. Din potriva, o sa-i faci un sunet mai gros, mai agresiv si mai puternic. Deci e bun !
  10. Salutare motociclism ! Am o problema la un piaggio free al unui prieten pe care l-am luat la schimbarea segementilor, nu avea compresie, l-a lasat dintr-o data. Acum i-am schimbat segmentii si bujia, avea schinteie numai in forta, adica cand dadeam tare la pedala, eu stiu ca trebuie sa dea schinteie si la apasarea pedalei mai incet. Deci? E bobina stricata, daca face schinteie numai cand dai tare la pedala ? Multumesc !
  11. am gasit un baiat care alezeaza cu 40 de lei pe net Puteti veni cu site pentru piston si ce mai trebuie?
  12. Salutare lume ! Am dat un yamaha aerox pe un ktm Gs 250 cmc din 1987 care sta de 2 ani pe dreapta, necesita setul motor, stie cineva unde as gasii? La dezmembrai sigur nu, am cautat 2 zile incontinu, tot ce tinea de RO. Necesita cilindru, segmenti si piston, sau ar ma fii o alta varianta, se merita sa-l alezez? adica mai ia din cilindru cu niste perii speciale(asa a zis baiatul)+piston, segmenti, bolt, sigurante, garnituri la 300 Lei Se merita? Daca nu, atunci de unde sa iau setul? Nu e neaparat sa fie nou. Multumesc! Noroi intre crampoane :X !
×
×
  • Creează nouă...