Sari la conținut

papyktm

Membru
  • Număr conținut

    72
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de papyktm

  1. Stiu si eu si am multi priceputi cunoscuti, multumesc oricum Gorila ) Un link cu ceva bun te rog, sau rms-ul de care zici .
  2. L-am desfacut in 1 ora.E un motor simplu, nu am avut probleme sa nu stiu sau ceva de genul chiar aici http://www.racing-planet.ro/piese-scutere-APRILIA/RS-50-2006-D50B0/Ambielaj-HQ-High-Quality---Derbi-D50B0
  3. salutare motociclism ! am cumparat un aprilia rs 50 2007 cu ambielajul defect (200 lei nou) Se merita sa-l bucsez? din ce material e mai buna bucsa? Cat o sa ma tina ? Astept raspunsuri, multumesc !
  4. /index.php?/topic/703109-roti-cross-ktm/
  5. /index.php?/topic/692376-suzuki-dr-350-supermoto/
  6. Se poate si pentru ca am schimbat ambielajul(e reparat pe ace) si rulmentii de la ambelaj? Biela se misca greu pt ca e facuta recent pana isi da drumul,s=ar putea sa fie din rulmenti?(nu au fost noi rulmentii dar erau buni)
  7. maine o sa pun ulei si o sa dau putin la kick fara sail pornesc,daca e tot asa o sa il desfac
  8. Salutare motociclism.ro ! Astazi am schimbat ambelajul la un ktm gs 250, vechiul avea putin joc, si un imc tacanit, in fine. Faza e ca : pinioanele, ambreajul se invart foarte greu, la kick abea apas pe pedala cat de greu merge, faza e ca maine o sa ii bag uleiul, si as vrea sa stiu ddaca e din cauza ca nu are ulei, deaia face asa, adica se misca greu de tot, sau se poate sa nu il fii incheiat eu bine?
  9. Din potriva, o sa-i faci un sunet mai gros, mai agresiv si mai puternic. Deci e bun !
  10. Salutare motociclism ! Am o problema la un piaggio free al unui prieten pe care l-am luat la schimbarea segementilor, nu avea compresie, l-a lasat dintr-o data. Acum i-am schimbat segmentii si bujia, avea schinteie numai in forta, adica cand dadeam tare la pedala, eu stiu ca trebuie sa dea schinteie si la apasarea pedalei mai incet. Deci? E bobina stricata, daca face schinteie numai cand dai tare la pedala ? Multumesc !
  11. am gasit un baiat care alezeaza cu 40 de lei pe net Puteti veni cu site pentru piston si ce mai trebuie?
  12. Salutare lume ! Am dat un yamaha aerox pe un ktm Gs 250 cmc din 1987 care sta de 2 ani pe dreapta, necesita setul motor, stie cineva unde as gasii? La dezmembrai sigur nu, am cautat 2 zile incontinu, tot ce tinea de RO. Necesita cilindru, segmenti si piston, sau ar ma fii o alta varianta, se merita sa-l alezez? adica mai ia din cilindru cu niste perii speciale(asa a zis baiatul)+piston, segmenti, bolt, sigurante, garnituri la 300 Lei Se merita? Daca nu, atunci de unde sa iau setul? Nu e neaparat sa fie nou. Multumesc! Noroi intre crampoane :X !
  13. /index.php?/topic/693039-de-vanzare-suzuki-king-quad-700-4x4/&do=findComment&comment=3391933 Click !
  14. Am avut un Ktm lc2 am schimbat 2 ani de zile fara ambreaj, il foloseam doar cand plecam de pe loc si la oprire(mai rar pt ca il scoteam din mers..) si nu a avut nimic... dar se simtea ca schimbatorul trebuie putin mai fortat,nu e vorba de cine stie ce forta,dar trebuia sa aplic o forta mai mare decat la inceput.. deci schimba cu ambreaj chiar si la retrogradare.. Bafta
  15. Honda Hornet 600.... anul il decizi tu in functie de cati bani mai strangi.. Mie imi plac foarte mult si am avut doar o data ocazia sa ma dau cu unul, dar mi-a placut mult(e doar o parere)
  16. Buna!Sunt nou pe site.. Am un enduro si pe la mine in oras sunt putini rideri.. Sunt din Anina.. am 15 ani, nu am acte,permis,deci ma pot da numai forestier.. Daca vre-o data vine cineva pe aici..si vreti sa mergem la niste penti,trambuline..si altele contactati-ma! Nimeni ? cineva?
×
×
  • Creează nouă...