Sari la conținut

reborned

Membru
  • Număr conținut

    88
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de reborned

  1. Aceasta era ultimul drum pe anul acesta. Si, din pacate, ultimul din viata lui. Dumnezeu sa-l ierte si sa aiba grija de noi ceilalti.
  2. distanta intre 2 stalpi de iluminat e intre 40-60 m si eu vad max doua distante deci max. 100mSanatate si recuperare usoara..
  3. reborned

    NAS - Not a Statistic.

    Frumos filmat dar si mai frumoasa plimbarea..
  4. In filmulet se observa cum se opreste motorul brusc. Cand e motorul caldut sau chiar oprit de cateva ore nu am nicio problema. » Post actualizat in 22 Aug 2014 07:53 Se pare ca nu l-am uploadat. Mai incerc » Post actualizat in 22 Aug 2014 08:17 https://www.youtube.com/watch?v=AkfqkEFcYTY
  5. Socul il folosesc dimineata, am incercat sa tin si putin turat motorul, dar oprirea e inevitabila la rece. E oarecum frustrant sa stau cel putin 5-10 min cand deja sunt in intarziere spre scarbici. Ulei am pus Motul 5100 10w 40 + filtru nou. Am sa incerc sa pun un filmulet maine.
  6. Daca nu am timp sa astept sa se incalzeasca il fortez prin 1-2 socuri cu motorul oprit, si se desprind. Eu nu am spalat motorul inainte de schimbul de ulei. Care ar fi metoda indicata? Ma gandesc sa incerc ca mai am un rest de ulei. Nu vreau sa desfac eu ambreiajul, pentru ca nu as sti sa urmaresc eventuale anomalii.
  7. Am incercat si reglat in diferite moduri maneta si cursa si cred ca e bine reglata atat timp cat la cald nu e nici o problema. Am verificat si cursa levierului de pe oala si se duce la maxim. Arcurile uzate si tasate ar putea duce la blocare? Ce rol au ele?
  8. Problema e la prima pornire sau chiar inainte. Daca motorul e rece, oprit, trag de ambreiaj, bag in treapta 1 si cu ambreiajul tras nu pot sa il misc(decat printr-un soc inainte sau inapoi iar dupa asta merge). Sau daca motorul e rece, il pornesc, trag ambreiajul si cand bag in treapta 1 ma smunceste si se opreste. Dupa asta intra in viteza fara sa mai opreasca motorul(decat o mica smuncitura). Cand moto e cald nu mai am problema asta;maneta e reglata dupa manual iar tija de jos e la maxim actionata cand trag ambreiajul. Moto e o Kawa EN500 din 99 cu 29k km(sau poate mai multi). Ultimul ulei(motul 5100 10w 40) are 1000 de km iar inainte nu stiu ce ulei a fost. Problema era si inainte de schimb. Hai poate o rezolv si eu cat de curand..ms
  9. reborned

    Kawasaki EN500

    Aici nu inteleg. Cu motorul oprit, in a doua, tragi ambreiajul si poti impinge motorul, lasi maneta nu mai poti. Daca e asa, nu e normal?Banuiesc ca ai verificat cablul si cursa levierului( sau cum s-o numi) de pe capacul ambreiajului. In mers tot nu intra in a doua?
  10. reborned

    Kawasaki EN500

    Ai reusit sa afli cotele? Daca nu am sa masor la mine. Aveti careva ghidon dragbar? Is curios, care e diferenta la stilul de mers/pozitie in sa, fata de ghidonul original.
  11. reborned

    Service Moto Iasi

    Incearca la Madras, dar cu un telefon prealabil pentru program si programare. Nr il gasesti tu pe net
  12. reborned

    Kawasaki EN500

    eu am comandat la anvelopemoto.eu si ajunge dupa mijlocul lunii mai la 335 ron, model dunlop k425. Asta de pe moto il donez, numai ca e f. vechi ('97))
  13. din cate stiu societatile de asigurare sunt obligate sa se reasigure la alte societati similare, deci in cazul unui faliment tot s-ar despagubi. Problema la ei ca si la altii tin de ingineriile lor: culpa comuna sau te suspecteaza de frauda etc.
  14. reborned

    Kawasaki EN500

    De curiozitate, ce treaba ai sub capac?
  15. Jurnalul ei vs jurnalul lui Jurnalul ei: In seara asta mi s-a parut ca sotul meu se comporta cam ciudat. Ne-am facut planuri sa luam cina la un restaurant mai dragut. Toata ziua am fost la cumparaturi cu prietenele mele si am crezut ca s-a suparat pentru ca am intarziat putin la intalnire insa el nu a comentat nimic. Conversatia parea moarta asa ca i-am sugerat sa mergem intr-un loc linistit sa vorbim. A fost de acord fara... sa spuna insa prea multe. L-am intrebat ce este in neregula iar el a zis ”Nimic”. L-am intrebat daca este suparat din vina mea. Mi-a raspuns ca nu este suparat, ca nu are nicio legatura cu mine si ca sa nu-mi fac griji. In drum spre casa i-am spus ca-l iubesc. A zambit usor si a continuat sa-si vada de condusul masinii. Nu-mi explic comportamentul asta si nu imi pot da seama de ce nu mi-a zis ”si eu te iubesc”. Cand am ajuns acasa am simtit ca l-am pierdut de tot, ca nu mai avem nimic in comun unul cu celalalt. Pur si simplu a stat si s-a uitat la televizor, in tacere. A continuat sa fie distant si absent. Intr-un final, cu toata atmosfera asta tacuta din jurul nostru, m-am dus la culcare. Dupa vreo 15 minute a aparut si el. In continuare l-am simtit distras si cu gandurile in alta parte. El a adormit, eu am plans. Nu stiu ce sa ma fac. Sunt foarte convinsa ca el se gandeste la o alta. Viata mea e un dezastru. Jurnalul lui: Motocicleta nu mai porneste. Nu stiu ce gatu' ma-sii are.
  16. Si prin Bucium e astfal nou (cu toate ca e negru), iar prin Ciurea stiu ca era pana pe la Negresti, de acolo-incolo din ala peticit.
  17. reborned

    Kawasaki EN500

    Asta il am si eu pentru C4 din 99. Nu cred ca mai e vreun manual. Pe coperta scrie pana in 2004. Daca gasesti altceva sa dai sfoara-n tara.
  18. reborned

    "free Talk"

    Eu am oxford aquatex si sa stii ca mai trece apa(multa, putina nu stiu), cu toate ca unii useri afirmau ca e impermeabila. Nu stiu celalalt model cum se comporta
  19. reborned

    Kawasaki EN500

    Mda, am inteles si eu intr-un final ca reverend a schimbat amortizoare spate(pereche) cu 700ron iar jerycho asteapta manson cu 60ron.
  20. Acte: kaufertrag(act vanzare cumparare), brief mare, brief mic (parca atat). Declaratia o faci cand depui actele pentru inmatriculare in care declari ca moto a fost adusa din Germania pe platforma cu nr. de inmatr. ...
  21. reborned

    Chopper in Iasi

    In functie de timp si traseu ma bag la plimbari..macar prin imprejurimi. Pana la iesiri din oras poate facem ceva ture prin oras sa ne (re)cunostem motoarele.
  22. reborned

    Off-topic

    vezi ca la service moto in Podul de piatra e 15 lei
×
×
  • Creează nouă...