Sari la conținut

superd

Membru
  • Număr conținut

    29
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucharest
  • Carnet moto din
    2012
  • Motocicleta
    Honda Hornet 600

Informații profil

  • Interests
    computer programming, swimming, motorcycling, music, movies and more

superd's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. A fost frumos Aveti aici pozele facute de mine! http://s12.fastupload.ro/download/e85794b62940c29e7bc23befe2045f03/527798e3/1503292b021029b91be28af20cb69527.zip Multumesc baieti pentru ajutorul cu suportul pentru numar! Btw: coarda elastica a ramas prinsa de numar cand ne-am despartit. Nu mai stiu care dintre voi mi-a dat-o, dar lasa-mi un numar de tel pe privat si te sun sa ti-o aduc Pana data viitoare, asfalt uscat si mult soare!
  2. A fost o zi excelenta... cu tot cu muratul de la sfarsit )) Multumesc Vio pentru invitatie si organizare! Si iata si cateva poze... revin cu mai multe later Cine vrea tot pachetul sa dea un PM cu adresa de mail, facebook etc. si va trimit linkul cu arhiva. Puneti si numele in PM-ul respectiv, sa incepem sa ne cunoastem... cei care nu ne stim inca Dragos
  3. Frumoasa tare! sa te bucuri de ea!
  4. Salut, Excelente sfaturile, din postul asta si altele pentru incepatori. Pe mine m-au ajutat mult sa-mi reevaluez atitudinea fata de mersul cu motorul. Multumesc celor care fac efortul sa invete si pe altii! Mi-am luat permisul in octombrie anul trecut si imediat dupa am inceput sa imi caut motor. In scoala am mers cu cateva motoare - un CBR125, un Marauder de 250, un GS500... CBR-ul nu mi-a placut deloc. Pozitia incomoda in sa, a mainilor pe ghidon etc... M-am simtit bine si pe Marauder si pe GS, dar, personal imi plac mai mult naked-urile, plus ca folosesc motorul destul de mult in oras si un street-bike e mai bun la asta decat un choper/cruiser, asa ca in directia asta am inceput sa caut si sa ma documentez. Am citit sute de pagini cu pareri si sfaturi aici pe forum. Aveam in gand Hornet-ul de 600... dupa ce am citit pe forum vreo 2 saptamani aproape renuntasem la idee... in final am vorbit cu cativa prieteni cu vechime pe 2 roti si mi-au spus ca desi e puternic, Hornetul e totusi manevrabila si destul de iertatoare la greseli. De asemenea, mi-au spus ca maturitatea si experienta pe 4 roti (19 ani si multi kilometri) vor ajuta... So... mi-am luat pana la urma Hornetul. Am facut 2300 km cu el si, pana acum - multumesc lui Dumnezeu si din sfaturile carora am invatat - nu am avut cazaturi. Am luat-o usurel, pe drumuri libere, cu 40-50 la ora, pana m-am obisnuit cu ea. Pe urma ceva mai curajos, prin oras... incet incet ne-am acomodat. Evident... mai am drum mult de facut si multe de invatat, dar pana acum, punand cap la cap tot ce am invatat de aici, din scoala si din anii de mers cu masina, a fost totul ok si ma bucur din plin de motor... ma rog... cat te poti bucura pe timp de iarna Asfalt uscat... si ceva caldura pe afara!
×
×
  • Creează nouă...