Sari la conținut

Phor Marston

Membru
  • Număr conținut

    49
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Voluntari, Ilfov
  • Carnet moto din
    2008
  • Motocicleta
    KTM 1290 Super Duke R
  • Numar Moto
    De provincie.

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Suzuki GS 500; Kawasaki ZX6R; Honda VFR 800 ABS; Kawasaki Z1000 ABS
  • Interests
    Carii, tartru, implanturi, motociclete, masini.

Phor Marston's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Devagam de la subiect. Pareri, experiente de la service-uri si vulcanizari moto daca aveti. Multumesc!
  2. Multumesc de raspunsuri rapide, cu cateva service-uri moto am interactionat pana acum, inclusiv United si nu am fost multumit mai deloc. De Go Racing am auzit, am si luat cate ceva de la ei, parca par seriosi, vroiam sa stiu un feedback personal. Stiu ca multi ar zice ca e un lucru banal schimbul anvelopelor, dar na, vreau sa fie treaba treaba. » Post actualizat in 20 Mar 2018 17:51 De asta am si inceput topic-ul asta, sa ma informez, dintai la optiuni si dupa la parerile membrilor.
  3. Buna ziua, caut vreun local profesionist in care sa efectues schimbul de anvelope cu tot cu echilibrare. Daca nu este locul topicului aici, as ruga un administrator sa ma ajute cu mutatul. Cu multumiri.
  4. Tare asta, cred ca e prima data cand aud de asa ceva. Zic sa uiti de ea, si cauta alta. Cam mici sansele sa se gaseasca vreun facator de bine care sa-si bata capul sa te gaseasca sa ti-o inapoieze.
  5. Phor Marston

    Accident live

    Cum zic englezii, target fixation is a bitch, unde te uiti acolo trage corpul sa se duca, automat, zici ca e magie!
  6. Salut, am o Kawasaki Z1000 din 2009, de vreo 2000 de km, si am stat si pe un Z750 din 2008, seile fiind foarte asemanatoare sau chiar identice. Saua este tare, la limita confortului. Daca planuiesti sa mergi cu ea prin afara orasului trebuie sa te gandesti de doua ori. Este posibil sa fie diferenta de la generatie la generatie, du-te si te aseaza pe una, ia-o la plimbare. Sau daca esti din Bucuresti imi dai un mesaj pe privat si daca vrei putem stabili sa o vezi pe a mea, ca sa-ti faci o idee.
  7. Am reusit si eu sa vorbesc cu pilotul. El este cat de cat in regula, cateva julituri si mai tare mahnit din cauza motorului, ii era draga tare. Sa vedem cum si cat de repede se solutioneaza cu firma de asigurare.
  8. O excursie al naibii de reusita, chiar si cu ploile care s-au abatut asupra noastra. Ati avut noroc cu mine, ar fi trebuit sa pun taxa per cm cubic de spatiu in gentile mele , aplicam la viitoarea excursie. Au fost 2 saptamani de pomina, material de povestit nepotilor, what happened in Praga stays in Praga .
  9. Suntem doar 16? Nu erau inscrisi 39? Au uitat oamenii sa trimita poze sau pur si simplu au uitat?
  10. Se pare ca nu imi merge sa uploadez poza cu telefonul,. Mai bagam o boaba. Inca o boaba.
  11. Multumesc de informatii, trebuie sa ma uit la review-uri, sa fac niste comparatii.
  12. Salutari, cu pericolul de a repeta vreun post din acest topic, as dori sa va cer parerea legata de placutele de frana pentru VFR-ul meu din 2007 cu ABS. De la ce producator ar fi mai bune, ce model, ce pret, un magazin pe care il recomandati sau o persoana de contact si experienta voastra cu ele. Va multumesc mult si astept un raspuns.
  13. Mie mi se pare un topic pertinent. Ca te-ai sa-ti iei seminte de la tanti Tanta si te-a trimis in piz@a ma-tii, te-ai dus cu mari asteptari ca asa o sa se intample, ca deh are trei clase (poate nici pe alea) si nu stie ce e alea customer care. Dar cand te duci la o firma mare cu multiple magazine in toata tara si sa fii tratat cu superioritate nu mi se pare deloc ok. Indiferent ca vrei sa-ti cumperi o motocicleta de la ei sau doar o piulita tot timpul trebuie sa fii tratat corespunzator, clientul meu stapanul meu. Am fost de fata cand i s-a adresat urat angajatul lui unnamed si m-a deranjat si pe mine atitudinea lui, desi am fost de mai multe ori pe la magazinul din Cotroceni si mi s-au parut in regula oamenii de acolo.
  14. Cred ca ai dreptate, este un KTM 690 Enduro cu nr. de inmatriculare B 519 SER, s-ar putea sa am un martor care a vazut tot ce s-a intamplat. Daca il cunoaste cineva pe motociclist sa-mi dea de stire.
×
×
  • Creează nouă...