Sari la conținut

alinpa

Membru
  • Număr conținut

    66
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Timisoara
  • Carnet moto din
    2005
  • Motocicleta
    Suzuki GSF600N (WVA8 K2)

alinpa's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. De Repsol si eu am cautat pareri inclusiv pe situri externe si nu am gasit mare lucru. La pret f bun au cei de la Polo http://www.polo-motorrad.de/de/viscoil-4t-sae-10w-40-teilsynthetisch-4000-ml.html E semisintetic si e facut de Fuchs (e fisa tehnica acolo). In ultimii 2 ai si eu am folosit 5100 dar parerea mea ca este sub asta de la Polo ca si calitate, in special pe caldura in oras. Din pacate transportul e destul de mare si renteaza daca se cumpara mai multe sau/si mai multi cumparatori.
  2. Cel putin ai fost sincer )
  3. Subscriu pentru Pilot Road 2 (in pricipiu 3-4 sunt putin peste). Le am de anul trecut (~3500 km). Mi s-au parut destul de ok atat pe uscat cat si pe ploaie. Nu se incalzesc extrem de repede, dar e ceva normal la tipul asta de cauciucuri. Eu astea le-am gasit la pret bun atunci. Altele bune sunt Dunloap Roadsmart 2. Vad ca acum este sub 1100 setul >>aici<< » Post actualizat in 26 May 2015 09:33 LE: http://anvelopemoto.eu/dunlop-roadsmart-160-60r17-tl-69w-rear/ http://anvelopemoto.eu/michelin-160-60-zr-17-m-c-69w-pilot-road-2-r-tl/ Eu si ceva prieteni am luat de la ei si am fost multumiti de comunicare, pret, livrare.
  4. Eu am 60 la dovleac si L ma strangea si la exo 1000 si la 2000 cand am probat in vara. Ma gandesc ca L ti-ar trebui.
  5. Eu stiu de Carbone Lorraine, SBS sau Brembo. Brembo daca nu ma insel sunt cele mai ieftine, dar am auzit numai de bine de ele. SBS am si am facut ITP-ul si a zis gagiul ca daca strange maneta mai tare zic astia la RAR ca a manarit ITP-ul. CL XBK5 fata + RK3 spate urmeaza sa le pun cand o sa am timp perioada urmatoare, dar toata lumea zice ca sunt cele mai "tari". O sa vedem, nu prea mai iau dupa review-urile comerciale in special. Cel putin au fost cele mai scumpe CL au si A3+ care zice lumea ca sunt foarte OK pentru strada. TRW, are un prieten si el zice ca nu sunt rele, dar nici stralucite. Tura urmatoare pune altceva.
  6. Verifica inainte daca mai ai dopul la "cateter" (asa parca se numeste.) Sunt doua furtunase in partea dreapta si unul dintre el ar trebui sa aiba un dop. Ma gandesc ca daca e de la garnitua ar trebui sa se vada ulei si pe motor, sau?
  7. Am fost astazi pe strada Haga. Tot 70 ron a ramas ITP-ul. Mie mi-a fost mai la indemana sa merg acolo si vi-l recomand si voua.
  8. Eu piese si echipament am luat cel mai mult de la louis.de si de la http://www.polo-motorrad.de/. La louis e 10 euro transportul la ceilalti aproape 20. Pachetul face intre 3 si 5 zile lucratoare pana acasa. Daca ai de luat doar senzorul nu stiu cat renteaza. Dar compara preturile.
  9. Arata bine.S-o stapanesti sanatos:) Ieri am reusit sa o trantesc pe a mea in garaj :\ ...am incercat s-o prind din spate dar m-am ales cu 2 degete semizdrobite (nimic grav). S-a sprijinit in perete la vreo 70 grade si mana mea pe undeva pe acolo. In fine, problema este ca mi-am spart parbrizul luat anul trecut. Un Puig de 42 cm inaltime >> asta. Mie cu parbrizul ala imi venea vantul in zona pieptului spre gat (am 1,87m) Ca sa scot si ceva bun din eveniment, aveti vreo recomandare pentru un alt parbriz? » Post actualizat in 28 Mar 2015 19:12 PS: Cred ca o sa-mi iau si eu un mini Puig ca cel al lui Nano. Vad ca e undeva pe la 20 euro ala transparent. Multi se plang de turbulente in zona castii de la cele mai inalte.. Daca aveti ceva recomandari ascult.
  10. Daca are trusa de la motor, are tot ce ii trebuie acolo. (Cheie si tubulara pentru bujii). Nu e nevoie sa dai jos rezervorul, daca ai cheia de bujii de la motor. Odata s-a inecat si al meu destul de rau. Ca sa scot benzina din carburatorae, am scos furtunul de vacuum si bujiile si apoi am dat la automat de cateva ori (~3ori). Am sters bujiile cu o carpa cat de cat curata si remotat bujii si vacuum, dat cheie dupa valul de injuraturi si ne-am imprietenit din nou.
  11. In Shad-ul meu, cu putin noroc intra 2 casti (depinde de casti). Dar daca am putin de carat iau un rucsac. In oras, merge unu micut, dar daca faci si drumuri mai lungi sau vrei sa faci si cumparaturi, iti trebuie un top case mai mare. Casca oricum nu o las in top case perioada lunga ca se topeste cat stau la lucru spre ex. Asa ca legat de asta, nu lasati chestii sensibile la caldura (sigur peste 60 grade), vara, in timpul zilei.
  12. Eu am un Shad de 46 litri. Mi se pare foarte ok. La statura mea nu am probleme de trubulente, de care se plange un cunoscut si nici consumul nu mi se pare marit (sau cel putin nimic important).
  13. Am 1.87m si 92 kg si am luat echipament termic XL, pantalonii se intind (sunt obisnuit de la bicicleta ), dar bluza mi se pare fixa cu draci si strange in special in zona umerilor si pieptului, dar merge. Cagula mi se pare f ok, in special la banii aia. Sunt cagule la Louis spre ex la ~10 euro mai slabe calitativ, chiar daca au matase in compozitie. Braul mie mi se pare cam slabut. Dar la banii respectivi nu poti aveam cine stie ce pretentii si isi face treaba. Eu m-am obisnuti cu cagula la casca, sa fie si 40 grade afara si nu pot sa port fara . E adevarat merg extrem de putin in oras. In afara topicului pt moto, am gasit si caciuli din spandex, mi se par foarte ok la bicicleta sub casca daca e frig, sau pentru cei care alearga. Erau la 10 lei , reduse.
  14. alinpa

    SHARK - Discutii Generale

    Oferta la Speed-R Emblem la 159 euro: http://www.access-moto.com/casque-shark-speed-r-max-vision-emblem-42998-p.html
  15. Daca imi aduc bine aminte am vazut si anul trecut.
×
×
  • Creează nouă...