Sari la conținut

manzotti6

Membru
  • Număr conținut

    366
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de manzotti6

  1. manzotti6

    Yamaha Dragstar

    Nu mai inteleg nimic.... Ori sa iau, ori sa nu iau......Cred ca mai bine stau linistit si folosesc pe cele clasice....Nu as vrea sa am probleme cu moto din cauza unui amarat de filtru....
  2. manzotti6

    Yamaha Dragstar

    Multumesc mult pentru sfaturi. am sa iau clasic si am sa il curat asa cum a spus IceLord.
  3. manzotti6

    Yamaha Dragstar

    Va multumesc mult DKW si Geo pentru raspunsurile la obiect. Asfalt uscat si plimbari frumoase!
  4. manzotti6

    Yamaha Dragstar

    Nu vreau sa cresc performantele, ma gandeam doar ca bu fac peste 2000 km pe an si as fi vrut sa mai reduc din costuri cu schimbul filtrului de aer, dar in acelasi timp nu vroiam sa ii fac ceva la motor.... » Post actualizat in 10 May 2017 11:57 Sa intrleg ca este ok, nu? Sau costurile sunt cam aceleasi....
  5. manzotti6

    Yamaha Dragstar

    Va salut, Cine imi poate spune daca este ok sa pun un filtru de aer k&n la o Yamaha XVS650A Classic sau mai bine sa continui cu filtre clasice. Multumesc!
  6. manzotti6

    Yamaha Dragstar

    Salut, Am o yamaha xvs650a classic 2005 si va rog sa imi dati un sfat in vederea achizitionarii unei baterii. Multumesc.
  7. manzotti6

    Yamaha Dragstar

    Va salut, Imi poate da cineva cartea tehnica de reparatie, service, la Yamaha XVS 650A Classic 2005 (nu stiu exact cum ii spune...). Sau poate ma indrumati de unde sa o iau. MULTUMESC
  8. Salut tuturor Am nevoie de un feedback despre BMW R1200GS din 2005. As vrea sa achizitionez unul, fabricatie 2005 si as vrea sa aflu plusurile si minusurile generatiei respective. Si un pret (dotari: Abs+servofrână Brembo, Bi-xenon, alarmă din fabrică, încălzire in mânere, Case-uri laterale originale BMW, plus top-case GIVI) Multmesc!
  9. Salutare, Ma poate ajuta cineva sa probez (sa ma urc pe el sa vad cum ajung cu picioarele jos, nu sa ma plimb cu el), in Bucuresti, un BMW R1200GS cu saua joasa model 2005 sau nu stiu daca este vreo diferenta de inaltime in sa intre modelul din 2005 si cele mai noi..... Va multumesc mult!
  10. Salutare tuturor, Am și eu o întrebare, ce inaltime trebuie sa ai sa poți manevra ok un bmw r1200gs model 2005. Am 1.70 m si vreo 73 kg și ma gândeam sa îmi cumpăr o astfel de motocicleta, dar nu vreau sa sar de pe ia la semafor ca nu ajung cu picioarele jos sau dacă aujung pe vârfuri la o bătaie mai puternica de vânt sa ma dezechilibrez......asadar ce sfaturi îmi dați? Multumesc
  11. manzotti6

    Yamaha Dragstar

    Vand crash bar Highway Hawk pentru Yamaha Dragstar XVS 650A Classic. Are cateva zgarieturi care se vad in poze. Pret 400 lei.
  12. manzotti6

    Yamaha Dragstar

    Cred ca daca ar patina ambreiajul ar patina continuu, nu 5-7 sec si dupa gata ar trage. Ma gandesc si la uleiul folosit. Eu folosesc Belray 20w50 V-Twin semi synthetic. Voi ce ulei folositi?
  13. manzotti6

    Yamaha Dragstar

    Cum imi pot da seama daca patineaza sau nu ambreiajul?
  14. manzotti6

    Yamaha Dragstar

    In carte scrie ca se verifica si se curata la 10.000km si se inlocuiesc la 20.000km. Ma gandeam sa le inlocuiesc acum pentru ca in fiecare dimineata cand o pornesc, trebuie sa trag socul, o las cam 3 min si daca il imping la loc se opreste motorul. S-ar putea sa nu fi fost puse din fabrica bujii iridium pe motoarele noastre pentru ca inca nu aparusera. Intrebarea mai exacta ar fi cati au pus iridium si cati au avut imbunatatiri in ceea ce priveste functionarea motorului si cati au avut probleme din cauza lor? Apropo de amestecul prea sarac sau prea bogat la carburator, va rog sa imi explicati daca este normal ca in viteza a 5a la 80km/h, daca accelerez la maxim si brusc se tureaza motorul dar are un moment in care nu trage (5-7 secunde) si apoi trage normal.
  15. manzotti6

    Yamaha Dragstar

    Salut tuturor, Am 15.600 km cu Yamaha Dragstar XVS 650A Classic si ma gandeam daca se merita sa ii schimb bujiile sau nu. In cazul in care se merita schimbate imi puteti spune daca se merita sa pun iridium sau mai bine normale. Va rog sa imi spuneti daca in cazul inlocuirii bujiilor trebuie resincronizata carburatia. Multumesc mult!
  16. manzotti6

    Yamaha Dragstar

    Foarte frumoasa! Sa te bucuri de ea si sa ai numai călătorii frumoase. Poti sa pui o poza si fara cutii? Ce volum au cutiile si ce sistem de prindere au? Asfalt uscat!
  17. manzotti6

    Yamaha Dragstar

    Salutare! Am si eu o intrebare in legatura cu piesa incercuita cu rosu din imaginea atasata(pe fiecare cilindru este cate o piesa). Am observat ca are mai multe crapaturi pe ea, dar nu cred ca sunt foarte adanci. Imi puteti spune daca trebuie sa o schimb neaparat sau pot sa mai circul cu moto asa? Ce s-ar putea intampla in cazul in care ar crapa de tot? Precizez ca am o Yamaha XVS 650A Classic, fabricatie 2005.
  18. manzotti6

    Yamaha Dragstar

    Din cate stiu cu tobe Silver Tail nu trebuie sa ai probleme la RAR, asta daca nu au fost si acestea modificate....
  19. Salut, Pot sa iti spun ca folosesc genunchere Dainese V E1 Knee de 3 ani si sunt foarte multumit de ele. Merg purtate atat pe sub pantaloni cat si peste. Sunt foarte comode, nu te jeneaza chiar daca stai toata ziua cu ele.
  20. manzotti6

    Yamaha Dragstar

    Vand crash bar Highway Hawk-Pret 100euro Vand Maneta ambreiaj moto - Yamaha - Pret 100 lei Vand tobe chopper Silvetail K02 (Leovince), sunet deosebit, se prezinta intr-o stare foarte buna, fara zgarieturi, fara rugina. Se pot asculta daca accesati urmatorul link: https://www.youtube.com/watch?v=kPDTgab0t1k. - Pret 250 euro TEL: 0726665668
  21. manzotti6

    Yamaha Dragstar

    http://www.okazii.ro/tuning-moto/vand-portbagaj-pt-dragstar-si-shadow-a52142910 poate va ajuta cu ceva.....
  22. manzotti6

    Yamaha Dragstar

    Salut, Ce dimensiune maxima poate avea cauciucul de la roata din spate pentru Yamaha Dragstar XVS 650A Classic.
  23. http://olx.ro/oferta/vand-urgent-genti-moto-marca-iron-horse-ID2aUyF.html daca te intereseaza
×
×
  • Creează nouă...