Sari la conținut

datcubogdan

Membru
  • Număr conținut

    12
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de datcubogdan

  1. Salut, am o întrebare și anume cum e trecut in acte VFR-ul vostru generația 6, din 2002 in sus? Al meu din 2003, la varianta in CIV și talon e trecut RC46/1/VFR800Fi. E ok așa sau trebuia VFR800Vtec?
  2. Va salut, din pacate trebuie sa imi comand o maneta de ambreiaj. Care este diferenta intre cea din aluminiu forjat si cea din aluminiu? Ms,
  3. Ai dreptate, sunt la inceput. Am vazut pe forumurile straine ca au alimentat pompa de la "+" direct in panoul de sigurante pe o siguranta de 10A, fara releu pt. ca pompa absoarbe 0.7 amperi (nu stiu daca ma exprim bine). Se poate sa fie pompa de doar 8.4 W?
  4. Va salut, tocmai am primit pompa de benzina electrica de pe un R1, si ma tot gandesc daca sa o leg printr-un releu sau cum scrie pe carpe tdm direct de un fir care vine din kill switch si merge in nu stiu ce releu. pompa consumand putin curent. Va rog niste pareri. Multumesc
  5. Filtrul este schimbat. Codurile luate sunt: tuburi 611y4, ace 5g52, pilot jet 37.5 doar astea le am. O sa schimb si clapetele, care arata cam la fel cu cele din pozele tale.
  6. Va salut din nou. Dupa ce am modificat acele la pozitia 2, surubul pilot la 2.5 ture, mansoanele le-am scos din airbox, le-am incalzit in apa fiarta(s-au inmuiat) si au intrat usor, dupa care am pus airbox-ul, consumul a ramas la fel 9-9.5 l/100 + bujiile afumate.Am depistat un lucru, tuburile emulsoare nu par ovalizate, dar acele au un mic joc stanga-dreapta in tuburi in partea cea mai groasa(cand sunt lasate). Ar trebui sa inchida de tot? Poate sa traga pe acolo benzina in plus?
  7. Sper ca am rezolvat problema, se pare ca socul ramanea putin agatat si nu inchidea de tot, am facut pe poza cu rosu cam 2 mm ramanea tras.Acum nu mai porneste fara soc la rece. Acele le-am mutat oricum pe pozitia 2, surubul pilot este cel incercuit cu verde? problema e ca nu imi dau seama exact cand e strans maxim(merge tot mai greu dar nu se opreste fix cand il strang). Poza e luata de pe net,dar pe capac la carburatorul din stanga am doua stuturi (albastru)si nu este furtun pe niciunul, doar pe carb. din dreapta si merge undeva jos.
  8. Ok, trebuie verificat, cel de la care l-am luat zicea ca acele sunt la 3 si surubul tot la 3(poate sa vina de aici diferenta?). Pentru reglajul surubului pilot trebuie demontat rezervor si alte chestii? Am mai vazut ca mansoanele dintre airbox si carburatoare sunt rigide si "stau" presate pe carburatoare nu cred ca intra peste ele, iar temperatura motorului imi sta aproape la jumatate in oras, iar afara se duce aproape jos.
  9. Va salut TDM-isti, sunt nou printre voi cu un 3vd galben din 1995, achizitionat de curand. Am apucat sa fac cateva sute de km dar ceva nu e in regula. Motorul merge bine dar consumul iese undeva la 8-9 l/100, porneste fara soc la rece(daca trag socul moare) si la accelerari scoate un pic de fum negru. Ce ar trebui sa verific? Banuiesc ce e ceva pe la carburatoare. Multumesc
×
×
  • Creează nouă...