Sari la conținut

sorin_popovici64

Membru
  • Număr conținut

    34
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de sorin_popovici64

  1. super tare,..dar cum sau rupt spitele?
  2. pai din tecuci, undeva spre gara de sud!!!!
  3. ok, asta e fita, nu sper sa faca treaba la zapada dar asta e jucaria mea preferatasi i-mi fac de lucru! EEEEEEE, pai acum m-am dumirit, atasul e de la tine frate !!!!!
  4. aha!!!!!,,era simplu dar nu intelegeam.MULTUMESC!!!! am, reusit, am mutat motorul, am pus cros 100/90/19 pe tarctiune, pe atas am pus 120/90/19 si pe fata all sezon, deci sa vina iarna!
  5. cauciucurile sh. nu trebuie cumparate on line, am comandat la CAUCIUCURIXXL, ARAD un caiciuc cros, foarte promti l-am primit a doua zi, ok pare fain, dar dupa ce l-am montat mare galma, la desfacut din nou talon rupt!,deci teapa! 131 lei pe apa sambetei! deci trebuie luate cauciucuri doar pe vazute eventual probate!
  6. nu inteleg(motorul mcat mai in st?)
  7. sal, stie cineva care este latimea maxima pe spate a cauciucului la dnepr? am incercat un 120/90/19 si atinge in cardan,se poate modifica ceva sa incapa??
  8. nivelul cred ca e ok, dar nu stiu cum se regleaza avansul?
  9. aha, il stiu, am vb marti cu el!msc! sal, rusoaica mea de 2 zile se cam gatuie la plecare de pe loc,pe urma o ia , daca reduc si pe urma accelerez iar da in nas si iar pleaca,cam ce sa aiba?
  10. multumesc,dar poti sa_mi recomanzi de unde sa o cumpar!?
  11. pai care este pretul niprei albastre in final? sal,care ma poate sfatui in legatura cu aprinderea electronica la dnepr? merita sau nu? :-L
  12. sal, sunt nou pe aici si detin o dnepra MT9 din *73,in principiu e ok, dar mai am nevoie de multe! caut o roata de dnepr cu sau fara cauciuc ca am mare nevoie,daca stie cineva las si nr de tel:0746015272!
×
×
  • Creează nouă...