Sari la conținut

ubik007

Membru
  • Număr conținut

    44
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Brasov
  • Motocicleta
    M1800R + Bonneville
  • Club
    JUJU

Informații profil

  • Motociclete detinute
    sv 650, wr 250, f650 gs, 650 xvs
  • Interests
    Joace, desen, tattoo si fata lu tata

Vizitatori Recenți Profil

359 citiri profil

ubik007's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Am o problema cu care nu m-am mai intalnit pana acum si in ultimii 3 ani am vandut si cumparat 3 moto: Am vandut motor - eu domiciliat in Iasi , cumparatorul in BV. ( la fel ca in ultimii 3 ani ). acum cumprarul zice ca nu poate inmatricula moto ca cei de la BV nu au fisa de inmatriulare scoasa si semnata de la Iadi. ( fiscalul l-am dat ). eu nu mai inteleg nik. nu am avut esemenea problem pana acum nici la cumparare nici la vanzare. deci Fisa de inmatriculare trebuia scoasa de la Iasi???? sau doar semnata de mine si el cum am facut si pana acum si totul a fost ok din toate punctele de vedere , si cand am cumparat si cand am vandut. merci!
  2. Salut, O intrebare daca cineva a mai avut problem cu scurgeri de ulei de la grupul conic. mai exact am ceva scurgeri pe la burduful care " etanseizeaza " housingul de la grupul conic de cardan. ( o sa incerc sa revin si cu pose da e in garaj la iernat ). se pare ca scurgerile vin de la simeringul de acolo dar a fost schimbat dera de 3 ori si a inceput sa ma calce pe nervi. simptomul e acelasi : schimb simering garnituri etc., merge 150-200km uscat si pe urma incepe sa curga. ulei e cat trebuie ( 3.4 L ). nu mai stiu ce draq are... daca e cineva mai pricepu sau a avut aceasta problema ( 2 mecanici nu au reusit sa o faca ) rog sfaturi. ca singura optiune a mai ramas sa schimb tot ce e la grup - ax housing etc...dac ma usuca de 600 euroi... merci pt ajutor!
  3. ubik007

    Accident moto la Buzau

    eu sunt chopperist/cruiserist si port full helmet all time. on topic-sanatate rider-ului si beliti ochii la dubiosi cu numere straine si volan dreapta in special. Preventia e sfanta
  4. DIn ce in ce mai bine . Merci asdglasfk ... cred ca o sa alegem traseul sugerat de tine cu ceva ocolisuri. merci inca o data.
  5. Merci colegu' Eek! luam in considerare.. acu bagam in maps si calculam
  6. Mercic colegi... luat in calcul cele auzite.. orice nouate e binevenita
  7. salut colegi, in vara vrem sa facem o scurta tura de 4-5 zile in bulgaria . Ideea ar fi sa plecam din Tulcea pana la Veliko 1 zi... Si dupa nu prea mai stim .... Ceva propuneri pentru 3-4 zile in Bulgaria? Intoarcerea ar fi pe litoral. merci mult anticipat.
  8. intruder clar... Mie imi ajunge saptamana viitoare nu o sa regreti alegerea. v-rod doar pt fitze cum a zis motorious ( mie unu nu imi plaxe deloc dar e chestie de gusturi ). succes!
  9. Salutare colegi, caut sa inchiriez un garaj in Brasov. Stau in Racadau deci preferabil pe aproape dar in caz de urgenta nu sunt mofturos si poate sa fie in orice zona. daca stie cineva ceva apreciez orice info si dau o bere rece mercic!
  10. ubik007

    BURSA LOCALA Brasov

    Salut, caut sa cumpar crashbars pt un yamaha dragstar 650 din 1999. orice informatii sunt apreciate. Catalin . Telefon - 0727228065 sau pm va multumesc!.
  11. ubik007

    Yamaha Dragstar

    Salut, caut sa cumpar crashbars pt un yamaha dragstar 650 din 1999. orice informatii sunt apreciate. Catalin . Telefon - 0727228065 sau pm va multumesc!.
  12. @Raul asa e mai mult adv touring cu max 20% off. 0 colac peste pupaza am mai facut ceva cautari dar cea mai buna solutie e: in martie trag o fuga in interes de serv pana in Anglia iar acolo am un amic ( vorbit si aranjat azi ) care e nebun dupa genul asta de motorete. are in garaj bmw gs 50 , 1100 gs, 1150 gs, 1200 gs, triumph tiger 900 1998, tiger 955i 2006, tiger 1050 2011, ktm 1050 adv . cam mare garaju da acolo se permite ... deci concluzia e ca o sa birjaresc o parte din ele si o sa vad ce impresii raman. fun fact : motoru preferat a lui din lotul de mai sus......... hold on to your shorts.......... tiger 955i
  13. Bagat la cap andriu. Asta era si ideea. Comutting nu fac. In general plimbari de cel putin 2 zile cu napasta zi asta can la 2 weekend-uri. Ca idee am acum u. Dragstar 650 care pt mine sa pretat foarte bine ca si 2up tourer. Dar pt iesit din tara vreau altceva ca na .. E bagaje multe. Dar sfaturile intra bine la cap si int-un sfarsit oi lua eu o decizie. @ andrei - de ce mai bine 1100 in loc de 1150. Din citite e mai fiabil motoru de 1150 . Sau poate e alt motiv? Merci
  14. Foarte multe sfaturi bune. Va multumesc . Cam singura problema la tdm si la varadero pt mine este une pe fond psihic cred... Nu reusesc sa ma vad pe ele... In schimb cu ktm/bmw e o problema cu bugetul . La capo intradevar rally raid e rara. Hmm decizii decizii. E grele bre. @ Mircea - cu coroziunea se zi ea pe forumuri ex advrider ca ar rugini pe la conexiuni, nipple, finisaje , rupt furtune. Si coclauri in delta = pamant si nisip flat track . Scuze de greseli de scris dar scriu de pe tel si touch screen-ul nu e cel mai bun prieten al meu
  15. @ Mircea - sa zicem ca subsemnatul intr-un moment de nebubie alege si cumpara un capo. Si se botaraste sa faca o vizita acasa ( la Tulcea ) si vrea sa faca o mica escapada in delta pe coclauri. Ce zici se preteaza? Si alta intrebare la capo. Problemele electrice si de coroziune sunt chiar asa ecagerate cum se prezinta?
×
×
  • Creează nouă...