Sari la conținut

Bogana

Membru
  • Număr conținut

    39
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Bogana

  1. Bogana

    Itp moto bacau

    Eu am incercat sa fac ITP-ul in Letea Veche,dar personajul de acolo a avut un comportament absolut deplasat fata de mine, ceea ce m-a deranjat si am plecat si am facut ITP-ul la Piatra Neamt. Acolo am dat peste un motociclist adevarat, super de treaba, super civilizat. Recomand! Incomparabil fata de personajul din Bacau!
  2. Si eu am folosit anul trecut Motul 300 V iar anul acesta am schimbat pe Bel Ray. Exact ce spui tu am sesizat si eu, adica cu Bel Ray vitezele le selectez mai usor si parca-i mai putin zgomotoasa. Pana sa citesc postarea ta, am crezut ca sunt eu subiectiv.
  3. Da, sunt incontestabil mai bune, dar si diferenta de pret este enorma. Intre 170 Eu si 550 Eu, mai ales ca eu merg la drumuri foarte lungi de 2 ori pe an...
  4. Super! Asta caut si eu si m-am oprit la VANUCCI SADDLEBAGS VST02 de pe LOUIS. Poate cineva le are deja si poate da o parere. Stima!
  5. Ei, asa am patit si eu cu "fostul". Daca ai capacul mare fisurat sub cel rotund (asa era la mine), solutia cea mai rapida si mai ieftina este sa lipesti fisura prin interior (asa am facut eu), urmand sa caut ulterior un capac bun second. Unul nou ajunge cam 130 de Eu ! Daca e doar oringul, am cumparat eu mai multe cu un pret incredibil de mic si-ti pot trimite unul. Spune-mi daca vrei.
  6. Hristos a Inviat! Chiar da ca n-ai sa crezi, de asta m-am ocupat si eu in week-end. La mine a fost ceva mai complicat, pentru ca era fisurat capacul in care este infiletat capacelul rotund. Revenind, daca desfaci capacelul rotund, ar trebui sa gasesti sub el un o-ring care se poate sa fi crapat si pe acolo sa curga ulei. Daca ai nevoie de oring, spune-mi si te ajut. Spor la treaba.
  7. Salut, Ce se intampla " joia in parcare la stadion pe la ora 6-7" ?
  8. O cunoasteti pe motociclista cu HONDA SHADOW BC 18 SIA ? Am vazut-o astazi prin oras, Foarte curajoasa! Afara erau doar +4 grC.
  9. Salutare tuturor, Sunt proaspat posesor de CBF si vreau sa spun ca mie mi-a placut forma ei cand am ales-o. In sfarsit, gusturile sunt ceva foarte personal si nu se prea pot explica. Din zeci de modele de strada vazute inainte de a decide ce sa-mi iau, CBF-ul mi-a placut cel mai mult. Nu este o motocicleta perfecta, dar pentru utilizare zilnica prin oras sau pe rute scurte in afara orasului, cred ca este foarte buna. Cand am vazut Deauville, din start am strambat din nas la capitolul aspect. Poate are multe lucruri bune din punct de vedere tehnic, dar daca nu-mi place cum arata, nu simt nici o bucurie cand merg cu ea. Ori o motocicleta mai intai trebuie sa-ti placa cum arata, sa-ti bucure sufletul uitandu-te la ea si abia apoi sa-ti placa cum merge.
  10. Tind sa merg spre propunerea ta, numai ca m-am lovit de 5 profile: F, FE, FJ, FF si FG. Ce sa aleg? Aprofundeaza propunerea, te rog.
  11. Corect, dar Pilot 3 si BT57 sunt generatii actuale. V-am provocat la o discutie referitoare la cauciucuri bune care le-ati folosit si de care ati fost multumti sau nu.
  12. Cartea utilajului meu recomanda Michelin Pilot Road sau Bridgestone BT57 si nu stiu la care sa ma decid pentru ca diferenta de pret intre ele nu este semnificativa (intre Road 3 si BT57). Aveti o alta recomandare pentru HONDA CBF 600? Pe spate am un Pirelli relativ nou.
  13. Salutare tuturor, Rog sa fiu iertat daca s-a mai discutat pe vre-un topic. Vreau sa schimb anvelopa fata si vreau sa aleg intre Michelin si Bridgestone. Ma intereseaza foarte mult sa am aderenta maxima pe orice vreme, nu numai pe asfalt uscat. Si mai ales pe viraje... Ce parere aveti?
×
×
  • Creează nouă...