Sari la conținut

0neuroni

Membru
  • Număr conținut

    30
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    nici dintr-asta nu am
  • Motocicleta
    ij 49
  • Numar Moto
    nu are
  • Club
    fara club

Informații profil

  • Motociclete detinute
    no other love but ij 49

0neuroni's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Am cateva lipsuri in trusa de scule a ij lui meu. Asa ca schimb ce e in poze cu o fixa de 19-22 cu saturn pe ea sau 2 leviere de cauciuce. Pot fi gasit mai usor la 0744797128, decat pe forum.
  2. Salut, Mie imi trebuie doar cutia pentru baterie, celelalte le-am cumparat deja. Din pacate. Daca nu aveam restul ma bagam clar. Cum e pachetul acuma, pentru o cutie nu pot cumpara inca 3 chestii in plus. Daca te gandesti sa vinzi separat, adica doar cutiile, da-mi un semn.
  3. Salut, Sunt interesat de cutiile laterale...poti pune ceva poze si cu interioarele cutiilor ? Ar fi bun si un pret..
  4. Lone wolf...cutiile laterale le vreau eu..ti am scris si pm.
  5. Lipsa somnului ma face sa pun si eu niste poze cu ce ruginituri s-au mai adunat. Sunt 3 de M72 din cate am inteles, 2 sunt de CZ(daca le vrea cineva sa faca o oferta) si nu in ultimul rand cele de IJ 49 care dupa multe cautari,eforturi si pacate au ajuns la cate le vedeti. Stiu ca intre cele de IJ 49 nu's chiar toate de Ij 49 - dar pana la identificarea celor corecte le botezam de Ij 49. Amin.
  6. 0neuroni

    ij 49

    E adevarat ca cele 2 repere sunt ce imi trebuia estetic, dar eu inca sper ca functioneaza si interiorul si nu mai trebuie sa umblu dupa nimic . Visator, stiu, dar asta e.... Am inca un tecalemit de la un propritar de ij, si difera intr-adevar de cel care l-am pus in poza. Complicat cu astea, sunt aroape la fel de mici, dar difera lungimea partilor din componenta "gatului". Lolo, facem ceva cu bucsele alea de cauciuc ? chiar nu mai vrea nimeni ?
  7. 0neuroni

    ij 49

    Adevarat graiesti, a calatorit, a ajuns cu bine, l-am adoptat si il grijesc ca si cum ar fi al meu. Si iti multumesc mult pentru treaba asta. Am mai pescuit intre timp si voi reveni cu poza : o cheie de Ij (are stanta clara) si un decalimetru mic (seamana tare bine cu o poza de-a lui Lolo cu unu de Ij 56). asadar pozele. ce ziceti decalimetrul de la ce e pana la urma ? Si ultima achizitie. 2 in 1 poate cu ce am eu...iese ceva.
  8. Domnilor, Eu as avea nevoie de un kilometraj de ij 56 - cel cu diametru mare - sau macar un cadran, o sticla si un ac. In plus pentru un mz rt 125 2 as avea nevoie de cutiuta electrica.
  9. 0neuroni

    ij 49

    Pentru claxon imi tin de azi dimineata degetele incrucisate ... ar fi cum zic unii contemporani animati " a picat din cer. amin ".
  10. 0neuroni

    ij 49

    Lolo ,pune-ma si pe mine te rog la socoteala cu set de conectori. 6 la numar ar trebui sa fie nu ? Multumesc.
  11. 0neuroni

    ij 49

    Help ... am ajuns la ebay la nivelul ala de trebuia sa imi trimita un SMS cu ceva cod PIN care n-o mai ajuns niciodata ... pt activare user alea alea ... am facut ceva aiurea?
  12. 0neuroni

    ij 49

    Lolo , nu stiu cum se da PM sau cum exact tratam aspectul, dar lasa-mi cumva niste detalii de pret si sa vedem cum ne intelegem. Tu fiind cel care mi-ai aratat ca exista asa ceva (suport), mi se pare fair sa imi vinzi tot tu si suportul. glumesc si eu ... help...... am ajuns la astia la ebay.de pana la faza cu trimis unui PIN code prin SMS la mine ... care n-o mai ajuns ... am facut ceva gresit sau tre sa fac altceva?
  13. 0neuroni

    ij 49

    Salut, Mersi fain da ala nu imi lipseste ... din ce am vazut "scaunul" spate (cel de ij 56 adica) e o facatura contruita pe suportul de care zici tu ... si sper sa il pot recupera d-acolo. Dar, inca o data mersi mult ... un claxon bun cu tot cu suport as cumpara insa. Bun bun atunci ... pana acuma ebay'u a fost exclus din arsenalul de cautare ... Si multumesc de faza cu ajutorul pe ebay ... am sa apelez la tine daca nu merge nicicum.
  14. 0neuroni

    ij 49

    Uhh..., nu ma sperie dar ma nerveaza ca poate fi putin complicat. Si eu am mai patit de pe alte locuri sa comand si p... (chiar daca sunt sume mici prefer totusi, ca noi toti ma gandesc, sau beau beri de 20 euro decat sa le dau foc.). Dar ma bucur ca ai scris de ebay, ca vream oricum sa intreb, astia trimit in ROmania, nu era ceva "embargo" de netrimitere la noi?
×
×
  • Creează nouă...