Sari la conținut

0neuroni

Membru
  • Număr conținut

    30
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de 0neuroni

  1. Am cateva lipsuri in trusa de scule a ij lui meu. Asa ca schimb ce e in poze cu o fixa de 19-22 cu saturn pe ea sau 2 leviere de cauciuce. Pot fi gasit mai usor la 0744797128, decat pe forum.
  2. Salut, Mie imi trebuie doar cutia pentru baterie, celelalte le-am cumparat deja. Din pacate. Daca nu aveam restul ma bagam clar. Cum e pachetul acuma, pentru o cutie nu pot cumpara inca 3 chestii in plus. Daca te gandesti sa vinzi separat, adica doar cutiile, da-mi un semn.
  3. Salut, Sunt interesat de cutiile laterale...poti pune ceva poze si cu interioarele cutiilor ? Ar fi bun si un pret..
  4. Lone wolf...cutiile laterale le vreau eu..ti am scris si pm.
  5. Lipsa somnului ma face sa pun si eu niste poze cu ce ruginituri s-au mai adunat. Sunt 3 de M72 din cate am inteles, 2 sunt de CZ(daca le vrea cineva sa faca o oferta) si nu in ultimul rand cele de IJ 49 care dupa multe cautari,eforturi si pacate au ajuns la cate le vedeti. Stiu ca intre cele de IJ 49 nu's chiar toate de Ij 49 - dar pana la identificarea celor corecte le botezam de Ij 49. Amin.
  6. 0neuroni

    ij 49

    E adevarat ca cele 2 repere sunt ce imi trebuia estetic, dar eu inca sper ca functioneaza si interiorul si nu mai trebuie sa umblu dupa nimic . Visator, stiu, dar asta e.... Am inca un tecalemit de la un propritar de ij, si difera intr-adevar de cel care l-am pus in poza. Complicat cu astea, sunt aroape la fel de mici, dar difera lungimea partilor din componenta "gatului". Lolo, facem ceva cu bucsele alea de cauciuc ? chiar nu mai vrea nimeni ?
  7. 0neuroni

    ij 49

    Adevarat graiesti, a calatorit, a ajuns cu bine, l-am adoptat si il grijesc ca si cum ar fi al meu. Si iti multumesc mult pentru treaba asta. Am mai pescuit intre timp si voi reveni cu poza : o cheie de Ij (are stanta clara) si un decalimetru mic (seamana tare bine cu o poza de-a lui Lolo cu unu de Ij 56). asadar pozele. ce ziceti decalimetrul de la ce e pana la urma ? Si ultima achizitie. 2 in 1 poate cu ce am eu...iese ceva.
  8. Domnilor, Eu as avea nevoie de un kilometraj de ij 56 - cel cu diametru mare - sau macar un cadran, o sticla si un ac. In plus pentru un mz rt 125 2 as avea nevoie de cutiuta electrica.
  9. 0neuroni

    ij 49

    Pentru claxon imi tin de azi dimineata degetele incrucisate ... ar fi cum zic unii contemporani animati " a picat din cer. amin ".
  10. 0neuroni

    ij 49

    Lolo ,pune-ma si pe mine te rog la socoteala cu set de conectori. 6 la numar ar trebui sa fie nu ? Multumesc.
  11. 0neuroni

    ij 49

    Help ... am ajuns la ebay la nivelul ala de trebuia sa imi trimita un SMS cu ceva cod PIN care n-o mai ajuns niciodata ... pt activare user alea alea ... am facut ceva aiurea?
  12. 0neuroni

    ij 49

    Lolo , nu stiu cum se da PM sau cum exact tratam aspectul, dar lasa-mi cumva niste detalii de pret si sa vedem cum ne intelegem. Tu fiind cel care mi-ai aratat ca exista asa ceva (suport), mi se pare fair sa imi vinzi tot tu si suportul. glumesc si eu ... help...... am ajuns la astia la ebay.de pana la faza cu trimis unui PIN code prin SMS la mine ... care n-o mai ajuns ... am facut ceva gresit sau tre sa fac altceva?
  13. 0neuroni

    ij 49

    Salut, Mersi fain da ala nu imi lipseste ... din ce am vazut "scaunul" spate (cel de ij 56 adica) e o facatura contruita pe suportul de care zici tu ... si sper sa il pot recupera d-acolo. Dar, inca o data mersi mult ... un claxon bun cu tot cu suport as cumpara insa. Bun bun atunci ... pana acuma ebay'u a fost exclus din arsenalul de cautare ... Si multumesc de faza cu ajutorul pe ebay ... am sa apelez la tine daca nu merge nicicum.
  14. 0neuroni

    ij 49

    Uhh..., nu ma sperie dar ma nerveaza ca poate fi putin complicat. Si eu am mai patit de pe alte locuri sa comand si p... (chiar daca sunt sume mici prefer totusi, ca noi toti ma gandesc, sau beau beri de 20 euro decat sa le dau foc.). Dar ma bucur ca ai scris de ebay, ca vream oricum sa intreb, astia trimit in ROmania, nu era ceva "embargo" de netrimitere la noi?
  15. 0neuroni

    ij 49

    Multumesc. Da , allegro e un fel de okazii.ro sau un fel de tocmai.ro ? nu prea imi dau seama. Si ... oamenii astia trimit si in Romania? Costurile de transport sunt mari ? Cu plata ramburs sau in avans? Ma pot intelege oare cu ei in engleza sau ii dau un goagl translate ? Stiu ca sunt multe intrebari, dar poate ai putin timp sa imi faci rezumat. Am vazut chestii bune acolo si m-as apuca de shopping , dar mi-ar prinde bine un mic tutorial.
  16. 0neuroni

    ij 49

    Nu stiu daca ar trebui sa pun pe bursa sau aici, dar am nevoie de un kilometraj de ij 49 functional - sau macar de cadran si tzagara. Are cineva si nu ii mai trebuie, sau ma puteti indruma spre cineva care face rost? Multumesc. Pfuuu, da frumos ii dkv'ul tau Lolo. Bijuterie. Partea aia "cuprata" e de mare angajament si efect. Bafta la vanzare.
  17. 0neuroni

    ij 49

    Hmm ... cred ai dreptate, aia trebuie sa fie. Incep incetisor cumparaturile , asa ca as vrea sa va intreb daca exista ceva marca de vopsea neagra+grund+spritchit care o recomandati pentru o treaba facuta cu simt de raspundere ?
  18. 0neuroni

    ij 49

    he he ... ce inseamna ochiul cunoscatorului. eu am vazut stutz-ul incercuit de tine, dar am zis ca acolo tre sa fie. bolovan . motorcicli e acasa la tara(200 km de unde sunt acuma), asa ca dupa ce ajung acasa o sa fac poze mai bune la seria aia de pe gat. Sunt sigur Lolo ca stii tot ce e de stiut despre acest utilaj , dar ce nu pricep e ,daca nu se inseria nicaeri altundeva decat cele 3 locuri mentionate de tine ... ce poate fi seria aia atunci ? Asta intreb si in idea ca o sa ajung candva si la RAR cu ea ... poate le vine la aia ceva cugetare din putul gandirii...
  19. 0neuroni

    ij 49

    Bun, s-a verificat seria din locul indicat de lolo ... bate cu seria de pe placuta ... ca am si pupat-o cand am scos-o la iveala de sub putina rugina. Era putin probabil sa fi intervenit RA Roman fiindca utilajul a pus pentru prima piciorul in tara(in portbagajul unei dacii nova ) cand am luat-o eu. Doar daca era schimbata piesa cu seria puteau fi diferente. Nu vreau sa am prejudecati dar starea de "completitudine" se datoreaza cred eu si faptului ca nu stie romaneste ij-ul. Si am reverificat, nu e fisurata, nu a fost sudata, "adaugata", "imbunatatita" de nimeni niciodata. Ii asa cum a lasat-o mama natura. Adjudecat faza cu revizia motorului. Se va verifica si avansul centrifugal tot atunci. Am cheia de pornire, impreuna cu "cheia" de la torpedou (care cred ca e lucrata dintr-un corp de cheie de yala, da merge), dar capacul de la cutia electrica nu exista nicaeri. Aici va trebui fie un capac (daca functioneaza cutia) fie una bucata cutie noua.Se va stabili dupa investigatii ulterioare. Si o sa trebuiasca in timp sa pescuiesc si un claxon. Si aproape pe cand se termina reparatiile, si ma refac bugetar, o sa fac rost si de o sa spate. oh ... si am uitat ...seria de pe gat e alta, e una mai lunga - nu am la indemana seria dar e ceva cu NASO ... si un sir mai lung de cifre decat la cea de pe placuta care e un B69... si inca vreo 3 cifre. La asa ceva nu se purtau serii diferite, gen sa zic(pe tampeste) asa serie si numar buletin vs CNP ?
  20. 0neuroni

    ij 49

    E impresionant pt mine ca se uita cineva la stopu de pe spate si zice ca e de ij 350. Respect. Eu ma gandeam sa "alterez" si sa pun unu de la fratele geaman DKW - ala cu sticla cu striatii. Si da ai dreptate lolo, sub scaunul de ij 56 nu exista urma de nimic altceva. Intr-adevar si fostu propritar zicea ca a avut atasat, de unde si elementele de prindere care le-ai enumerat. Oricum vream sa renunt la ele din prima, vreau sa fie solo (atat de solo ca nu sunt sigur ca vreau a 2-a sa). Cat despre locul unde ar trebui sa fie poansonata seria (pentru care mii de multumiri, am cam uitat sa ma uit acolo) acea serie ar trebui sa fie cea de pe placuta de identificare sau cea stantata pe tzeava care sustine furca (care sunt sigur ca stii ca nu sunt identice cea de pe placuta e un B....etc , cealalta e cu NASO ...etc) ? Atunci la motor voi ziceti ca ar trebui rupt in bucati si pus inapoi sus - cum va ziceam mai am un motor complet de ij 49 (zice-se functional) si ar fi sanse mari sa nu raman fara piese si sa pot face unu bun daca e cazul.
  21. 0neuroni

    ij 49

    Multumesc frumos. La faza cu placuta si eu am ramas masca ... cand am vazut ca bate si cu aia de pe motor... Si mai e o chestie care mi se pare funky ... asta are gresoare pe tot ce misca. Adunam de acum incolo tot ce lipseste, deja am facut rost de calbu kilometraj, "accesorii" decompresor , kilometraj (fara fara cadran, tzagara si sticla - a fost cadou), posibil sticla far spate. Identificat mester cromator, identificat tip vopsea si marca de folosit (cu sprit chit si grund),pistol sablat pe vine. Dar ce vreau sa va mai intreb e : ajutorul meu zice ca daca motorul merge sa nu ne apucam sa il desfacem, eu pe cealalta parte l-as face bucati ca sa ma asigur ca totul e in regula. Voi ce ziceti ?
  22. 0neuroni

    ij 49

    Am reusit intr-un final sa pun pozele cu utilajul . Oricum, ornamentul ala mi se pare grozav de sexi si chiar daca nu e de la ij, acolo va ramane - daca reusesc sa il readuc la viata. Carburatorul este k28 s (sau cum s-o scrie simbolul ala din chirilica), are "blocul de lumini" cu claxon, filtru de aer e cel prevazut de lege, support de baterie , mie mi se pare ca are niste accesorii ca lumea. Voua cum vi se pare la "originalitate" ?
  23. 0neuroni

    ij 49

    dupa socializarea obligatorie de asta seara abia am asteptat sa ajung sa pun niste poze aici. so, here goes in atas ceva prim plan mai bun cu impricinatul "ornament". problema e ca poza e cam mare... e facuta la sentiment de pixel... fara numar cu setarile de pe aparat la blana. daca ii de la indian am dat de dracu ca nu cred ca pot face altceva in afara de a-l reface (nu-I ca si cum alea ar fi pe toate gardurile...zic eu). acuma poate reusiti sa identificati "chestia".
  24. 0neuroni

    Ij (izh)

    sper ca nu postez de 2 ori ca imi face rds-ul probleme ... multumesc pentru urari si voi tranti niste poze pe topicu bun. oricine vrea sa arunce o opinie e binevenit.
×
×
  • Creează nouă...