Sari la conținut

Biker.Boy

Membru
  • Număr conținut

    40
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Biker.Boy

  1. Bai Adita tu trebuie sa inveti ce este ipocrizia tati. De ce esti ipocrit te aud cum intrebi? Hai ca ti-ai dat singur fail )) PS: ma gandeam ca ai si tu macar un 60-65 de ani si macar o motocicleta in inventar de ma iei cu peiorative din astea gen baietica. Noi sa fim sanatosi ! IOTE aici citatul din semnatura ta: Nu sunt de acord cu ceea ce spui, dar voi apara pana la moarte dreptul tau de a o spune” – Voltaire (1) Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credințelor și libertatea creațiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile (2) Cenzura de orice fel este interzisă
  2. Am gasit asta intamplator pe TT. Nu explica autorul cu ce/daca a gresit Citroenul de il determina pe al 2-lea motorist sa rupa oglinda (mie asa mi se pare ca a vrut sa dea cu pumnul intentionat) Bonus face oleaca de poc in colegul lui. Sunt curios daca isi gasesc vreun sustinator pe aici https://www.trafictube.ro/accident-2-moto/
  3. Vechea poveste cu taiat fata. Rondul de la Romana. Suzuki GSR. Rider Andrei. Din motive de intimitate las doar ultimele 3 litere ale numarului poate il cunoaste cineva. Judet 3 cifre WOW Am stat cu el.pana a venit ambulanta. Misca mâini și picioare era conștient si relativ lucid având in vedere starea de soc.
  4. Eu sunt de parere ca acele costume sunt modele destul de vechi, poate putin spre deloc folosite. Nu inseamna ca nu isi vor face treaba dar e bine de stiut daca te gandesti sa le cumperi.
  5. Parerea mea e ca tot o solutie chimica te va scoate din belea. Solutiile abrazive si abordarile de genul "polish la greu" iti vor strica toba.
  6. O copie a la romani a unui eveniment (evident made in US) unde se promoveaza un fel de huliganism pe 2 roti. Sper sa fie macar 2-3 ambulante pe langa acesti stunt-eri wannabe in tricou. Prevad o combinatie de piele pe asfalt. In rest noi sa fim sanatosi !
  7. Recuperare rapida riderului dar sa ma ierte Dumnezeu, ala nu e accident la viteza mica. Sa indoi puntea spate necesita ceva forta.
  8. Eu trec de doua ori pe zi prin intersectia asta si e haos total, trece fiecare cum il taie capul.
  9. Salutare, Eram in trecere cu masina pe langa parcul Carol (la rond) si vad un Peugeot albastru sifonat in fata si un Gsxr cu baia/motorul spart (cred ca e 2008 sper sa nu vorbesc prostii). Detalii legate de cum s-a intamplat nu am dar era politia la fata locului. Pe rider nu l-am vazut, banuiesc ca a plecat cu ambulanta. Am si o poza de la locul accidentului:
  10. Salut, Sa incepem cu inceputul: 1 - Daca vrei sa ai ceva sanse sa iti recuperezi banii pe echipament sa le iei cu tine la politie cand completezi declaratia si sa le treci acolo (marca, culori, tot ce trebuie). Fiind un caz de vatamare corporala (ai plecat cu ambulanta) ei le vor lua si un criminalist le va face poze si atasa la dosar. Sa nu pleci fara sa ti se faca poze la echipament si sa fie trecute de politist in procesul verbal. De asemenea sa treci si cea mai mica zgarietura la scuter sa fie consemnata acolo. 2 - Deviz de preferat la reprezentata daca nu la un service respectabil. Poti intreba la asigurator de lista cu serviceuri agreate. 3 - Vorbeste cu inspectorul de daune de la asigurator cel mai probabil va merge impreuna cu tine la service pentru constatare daune si poze. 4 - Va fi apoi un morman de acte de completat (nimic complex doar sa citesti de 2 ori absolut tot inainte sa dai cu semnatura) 5 - Asiguratorul va astepta o rezolutie de la procuror/politie privind starea dosarului mai exact daca a fost deschisa actiune penala asupra vinovatei (avand in vedere ca esti cat de cat ok cel mai probabil i se va clasa dosarul si va pierde permisul 3 luni) 6 - Poti sa te duci si la medicina legala pentru un certificat (vreo cateva zeci de lei aprox 35) pe care sa il folosesti in caz de probleme cu plata daunelor 7 - Depinde foarte mult de fima de asigurari, daca e serios si nu una din capusele cunoscute de toata lumea iti va plati ce trebuie. In orice caz trebuie sa te inarmezi cu rabdare pentru aproximativ 2 luni. 8 - Daca ai cumva refuz de plata de la asigurator ia legatura cu un avocat (ai sanse mari sa castigi daca procesul verbal de la politie mentioneaza ca esti nevinovat) Later edit - este posibil sa fie nevoie de dosare separate: unul pentru moto si unul pentru echipament Iti urez rezolvare usoara ! PS: unde avea rca tipa?
  11. Eu te sfatuiesc sa mergi pe premisa ca inginerul ala japonez a facut meticulos niste calcule si a ales anvelopa de 160 in urma rezultatelor. Cand se introduc in schema improvizatiile nu are cum sa iasa bine. Pune-i anvelopa trecuta in carte.
  12. Pai chiar tu ai zis-o. Masina venea dinspre unirii (care dealtfel e drumul cu prioritate) sa intre in intersectia "tip rond". Daca motocicilistul venea din stanga lui (era in asa zis-ul rond) e clar de ce e lovita masina pe partea aia. Si da trebuie sa acorzi prioritate celor care vin dinspre Unirii spre Alba Iulia. Cam asta a vazut motociclistul (sau trebuia sa vada). Si probabil BMW-ul era cam pe unde e taxiul galben (e doar o presupunere). http://i60.tinypic.com/2rxeade.jpg
  13. Parerea mea e ca modificarea ar fi justificata doar daca faci multi km pe autostrada iar noi stam slab la capitolul asta. Si in plus, mersul pe autostrada cu motorul e plictisitor. Sper sa fie de bun augur modificarea
  14. Imi aduc aminte de asta https://www.youtube.com/watch?v=9XMRLnlbqL4
  15. Din pacate tot nu confirma faptul ca are 16 probabil e pus doar in goana pentru senzational. Titlul ar fi fost relevant doar daca era: "Moron on a motorcycle" asta da poate fi dovedit ca il vezi pe amarat cum da goneta unde nu trebuie. Bafta!
×
×
  • Creează nouă...