Sari la conținut

comarian

Membru
  • Număr conținut

    84
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    suceava, cluj
  • Carnet moto din
    2012
  • Motocicleta
    kawasaki gpz 1000rx
  • Numar Moto
    ms09ujl

Informații profil

  • Motociclete detinute
    gsxf600

Vizitatori Recenți Profil

313 citiri profil

comarian's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Stie cineva daca cablul de soc de pe gpz1000rx e compatibil cu alte modele? mi s-a rupt cablul si nu am gasit nicaieri...
  2. Oare stie cineva din ce cauza se poate slabi levierul de ambreaj? azi dimineata am vazut ca era moale si abia abia mai tragea ambreajul? intreb ca sa stiu pentru ce sa ma pregatesc... sa stiu daca o duc la mecanic sau imi mai strang bani. Multumesc!
  3. Salut! in cazul in care mai exista pe aici posesori de gpz 1000rx poate stie cineva pe unde pot gasi cauciucuri sh... (am nevoie temporar de un cauciuc care sa se potriveasca pana am bani sa imi comand unul nou) si din nefericire sh 120/80/16 nu am gasit pe nicaieri... si ma intrebam daca as putea puneun cauciuc de alte dimensiuni pana imi comand cauciucurile noi... asta fata s-a dezumflat peste iarna si nu l-am observat cum a fost in garaj si acum are niste mici crapaturi deci nu pot iesi cu el asa... Multumesc!
  4. era acum ceva timp initiativa cu "Gropila" as spune ca ar avea mai mult impact (desi ar incalca niste legi dar las cunoscatorii sa se pronunte)
  5. chiar daca e partial offtopic stie cineva de ce as avea nevoie pentru a repara niste crapaturi in carene? (+ reconstruit o prindere pentru semnalizare- partea cu filet a crapat la una din prinderi si momentan am prins-o doar intr-un surub) vreau sa stiu daca as putea sa fac eu asta sau ramane sa apelez la ajutor specializat (pentru mine sezonul asta s-a incheiat dar as putea folosi timpul asta ca sa mai fac ceva pentru a pregati totul pentru primavara viitoare)
  6. 2007 e si al meu si eu zic ca si-a atins limita de viata, nu as pune sh dar mai am acum vreo 2 luni in care ma mai plimb putin apoi sta probabil pana in luna mai-iunie si doar sa pun acum cauciuc nou pentru cateva plimbari scurte nu prea merita, oricum daca nu gasesc altceva te contactez eu
  7. citesc si eu de 15 minute tot felul de articole si cum gpz de 1000 nu e cea mai manevrabila motocicleta nu cred ca merita riscul sa o fac mai „manevrabila” (si doar l-am intrebat daca e pentru roata din fata si a spus ca da)
  8. pentru ca unele persoane nu inteleg limba romana cum trebuie m-am ales cu un cauciuc pentru roata spate de 120/80/16 problema e ca mie imi trebuie un cauciuc pentru roata din fata ( al meu e cam uzat si pana la anul am vrut sa-l schimb cu unul sh urmand ca vara viitoare sa cumpar un set nou fata-spate) intrebarea e daca il pot folosi pe asta( care e pt roata spate) sau ma apuc din nou de cautat cauciuc?
  9. foarte fain cred ca iti voi copia traseul desi initial ma gandeam sa merg doar pe Transalpina si Transfagarasan dar e o idee buna sa ajung si la Dunare
  10. nu arata rau starleta dar si numele se potriveste temei alese
  11. e faina si nu-i sta rau cu gentute dupa ce primesc sidecase-urile trebuie sa vad si eu unde gasesc pe cineva sa-mi fac suportii !
  12. daca ai preciza si zona in care se gaseste service-ul ar fi mai util
  13. nu cred ca ti-a curs benzina pe teava aia de sub sa ( daca ai lasat robinetul pe pri cu motorul oprit s-ar putea sa fie asta cauza - cel putin la mine asa a facut cand avea carburatoarele pline cu benzina cu rugina dupa aia n-am mai vazut un strop de benzina care sa picure pe undeva)
×
×
  • Creează nouă...