Sari la conținut

b41pav

EX+
  • Număr conținut

    40
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    bo_g_dan

Profil

  • Locatie
    BUCURESTI
  • Carnet moto din
    2005

Informații profil

  • Motociclete detinute
    FirstByke Chopper Royal 125 cc B-45-XTD Yamaha VIRAGO 535 cc B-79-YMH

b41pav's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Dupa ce reglez relantiul la 1300 rmp cu faza scurta aprinsa si bine inteles cu motorul incalzit in prealabil, in momentul in care opresc luminile (faza lunga/scurta si pozitii) creste turatiia cu mai bine de 1000rpm, ajungand si pana la 2500. Stiu ca e normal sa pierzi 30~100 rpm cand pui in functiune consumatorii electrici, dar deja este prea mult. Motorul este un SUZUKI gsxf 750 KATANA din '91. Carburatia merge bine, fiind reglata in primavara. Galeria de evacuare si baterie noua tot in primavara. Unii mecanici spun ca e releul de incarcare, altii spun de un aer fals in carburatoare. De mentionat ca diferenta in turatii apare DOAR cand aprind farurile, altfel sta constata la valorile respective (1300 cu farul aprins si ~2500 fara lumini). La fel faca si la semnalizare. Cum "clipocesc" becurile cand dau semnal, asa scade si creste si turatia motorului ( diferenta insa e mica, undeva la 100 rpm). Daca a mai avut cineva prroblema asta as fi recunoscator daca imi spune cum a rezolvat-o. Cautarea pe forum nu scos nimic la iveala. Multumesc.
  2. b41pav

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Salutari oameni! Nu am mai scris de mult aici, dar azi mi-am adus motorul din service (mentenanta de primavara), si m-am gandit sa va stresez cu o intrebare. Are cineva o sa de virago 535? Long seat! Nu trebuie sa fie foarte buna, imi trebuie numai partea din plastic de dedesubtul seii care are are cateii de prindere de cadru! Plasticul meu a putrezit si s-a rupt! Offtopic, plimbarea de azi de la service la servici cu motorul, dupa o absenta de 5 luni a fost ceva... extraordinar chiar better than sex! Va salut cu farul si sa avem parte numai de asfalt uscat.
  3. b41pav

    Yamaha VIRAGO ZONE

    105 euro releul.. frate dar de banii astia im pun sisy-bar pe ea.. sau imi cumpar capace de carburatoare cu logo yamaha pe ele.. sau imi schimb uleiul, placutele, filtrul de ulei si cel de aer cu 105 euro...! ce rahat face releul asta de costa atat?
  4. b41pav

    Yamaha VIRAGO ZONE

    sar'mana! am sa o incerc sa o imping in seara asta... Q: cum masor incarcarea? ampermetru pe bornele de la baterie si o turez un pic?
  5. b41pav

    Yamaha VIRAGO ZONE

    nope... se tarsie roata pe asfaltul asta umed de zici ca vrea sa are.... inpinsa nu e o optiune!
  6. b41pav

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Astazi ma simt cu adevarat implinit! De ceva vreme simteam ca-mi lipseste ceva in viata mea... dar nu imi puteam da seama ce!! ati avut sentimentul acela de frustrare cand sti ca-ti lipseste ceva... dar nu poti sa-ti dai seama chiar ce? E... eu l-am descoperit azi... este RATB-ul! =)) ce revelatie am avut astazi.. ce mirosuri, ce sunete si ce sentiment sa fi inghesuit ca o sardea laolalta cu indivizi pentru care conceptul de deodorant sau un dus la 2~3 zile este necunoscut! Ce placere sa ascult ultima barfa a unei tipe vecine cu o baba, baba care impartasea ultimul zvon despre vecina ei unei alte octogenare interesata de discutie ca de pensie!!! Va intrebati oare de ce doamne va impartasesc asta? Pentru ca NU MAI VREAU SA REPET EXPERIENTA ASTA!!!! De dimineata, dupa echiparea completa in tinuta de robocop... ma sui pe negruta(aka. virago 535) si ii dau o cheie... Hrrrrr...Hrrrr...Hrrrrrrrrrrrr flosc!!!!! Baterie canci, nema , yok, nada, zero, zilch! No, acu' va intreb... cu masina s-a ma intamplat.. am inpins-o si a mers, sau daca nu am luat curent de la alta masina cu cablurile... dar... acum ce sa fac? Sa trag conserva din dotare langa si sa pun cablurile pe ea? (redresor din parti) sau sa decuplez bateria de la moto de tot si apoi sa pun cablurile de la curent de la masina pe ea si sa o tin asa 30 min? are ceva daca o pornesc normal cu cablurile de la alta masina? E o diferenta de amperaj sau voltaj? pot sa ard ceva la moto? Ce ma sfatuiti?... ca deja ma apuca groaza la drumul de intoarcere cu RATB-ul! pls....
  7. b41pav

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Mai oameni... aseara am plecat cu ea asa cum era si dupa 4~5 km si-a dat drumul (in sensul pur al cuvantului) si am mai mers inca 30 km just to be sure! Azi dimineata a pornit la sfert si torcea ca o pisicuta ! Merge de nu are treaba! Avand in vedere ca stau putin cam rau cu banii am sa o las asa (desi sunt constient ca ceva ceva tot are) iar luna viitoare o sa o duc la doctor pentru un control! Cred ca vin si eu la Breaza! intalnirea e la 8 la arc nu?
  8. b41pav

    Yamaha VIRAGO ZONE

    HELP! tocmai am vrut sa plec cu motorul si ceva nu e ok! A pornit putin mai greu de obicei si acum aud niste bubuituri pe toba de jos! si parca nu se aude cum trebuie! cineva care era pe langa ea mi-a zis ca parca se aude ca si cum ar merge intr-un cilindru! am pus mana la evacuare la tobe si ce de sus scoate mai mult aer dacat cea de jos si se incalzeste mai repede! ce sa fie? ce sa-i fac? am pornit-o si am lasat-o 1 minut sa se incalzeasca dar tot a luat-o greu! o sugestie! mentionez ca sunt paralel cu mecanica sau cu electronica sau cu ce am eu probleme! la cine sa o duc sa se uite la ea? orice sfat e binevenit!
  9. b41pav

    Yamaha VIRAGO ZONE

    pai nu cred ca asta este un criteriu eliminatoriu! nu?
  10. b41pav

    Yamaha VIRAGO ZONE

    si eu as veni... la ce ora si de unde se pleaca?
  11. b41pav

    Yamaha VIRAGO ZONE

    exista Virago pe lant? In alta ordine.. la mine cand ma prinde ploaia parca motorul suna altfel.. si nu mai trage la fel de puternic... e alt zgomot... parca nu la fel de rotund! sa-mi fac probleme?... mentionez ca doar pe ploaie!
  12. b41pav

    Numele Vostru De Outlaws

    Skullhead of the Booze Junkies MC! wow, cati Booze Junkies pe topicul asta!!!
  13. b41pav

    Yamaha VIRAGO ZONE

    2.7% WOW! felicitari, caprita mea sub 4.5% in oras nici sa o rogi si nu coboara! la 6000 in a 5-1 nu cred ca este subturata! Btw, ai turometru pe ea? vreau si eu turometru ...
  14. b41pav

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Acum nu vreau sa fiu carcotas, micuta mea merge brici si nu am ce-i reprosa! Dar... fratilor, nu exista un rezervor mai mare... ca nu pot face un drum la mare pe toata autostrada... Nu ii pot pune nimic in locul rezervorului fals, poate unul functional? sau sa poata fi transformat cel fals in unul normal! Nici sa merg cu sticlele de benzina dupa mine parca nu ma incanta! Voi ati facut ceva in genul asta, sau v-ati lovit de capacitatea mica a rezervorului?
  15. b41pav

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Salut! incepand de astazi sunt proaspatul posesor al unei frumoase XV 535 din 94! Daca stie cineva un service mai subtire la bani sa-i fac si eu ITP-ul ar fi grozav... dau o bere ! M-ar interesa un service bun pentru o inspectie , motorul nu are nimic, dar vreau sa se uite cineva la ea si sa-mi spuna ce consumabile trebuie schimbate! Va salut cu farul si asfalt uscat tuturor! PS: cand va mai intalniti?
×
×
  • Creează nouă...