Sari la conținut

simpleGuy

Membru
  • Număr conținut

    20
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Carnet moto din
    2014
  • Motocicleta
    Hornet 600 2007
  • Numar Moto
    -
  • Club
    -

Informații profil

  • Motociclete detinute
    -

simpleGuy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. simpleGuy

    Înmatriculări - ...

    Înmatriculare / transcrierea e legat de domiciliu? Adică Gigel nu poate să meargă în Satu Mare, să zicem, ca să facă transcrierea în speranța că acolo e coadă mai mică la înmatriculări? Birourile de înmatriculări zic că și ei au exact același coadă de așteptare.
  2. simpleGuy

    Înmatriculări - ...

    Amenda lui Gigel sună așa: "A fost depistat conducând" ... blabla ... "pe care a cumpărat și nu a transcris în termenul legal de la data dobândiri dreptului de proprietate asupra vehiculului". Înțeles, Gigel nu știa asta. Orientarea sexuală a lui Gigel e irelevant, nu avea intenția de a lăsa nici o amendă pe capul proprietarului, dar da ... lenea intră în calcul. Gigel e mai responsabil, nu vre să zgârâie un Ferrari și să rămână fără mobră. Asigurare se poate face și pe baza seriei de șasiu. » Post actualizat in 27 Apr 2017 16:19 Hooo, Gigel știe cât de cât legea, dar nu știe despre nici un caz penal în situații de genul. Totuși, el a cumpărat motorul legal, are ITP făcut, are asigurare, plătește chiar și taxele la primărie. Oare ce ar fi chiar așa de ilegal în cazul lui?
  3. simpleGuy

    Înmatriculări - ...

    S-a gândit Gigel să-și cumpere motocicletă. Motocicletă cu acte cinstite înmatriculată în România, mere brici. Are și el 30 de zile pentru transcriere, dar având vedere că aude povești că toată lumea are mașinile și motocicletele pe numele lui tati, zice că nu e bai și se plimbă fără să fie motocicleta transcrisă. Mergând spre acasă la Paști se duce glonț pe drum liber, neștiind că după dâmb așteptă un domn -reprezentant al poliției rutiere - cu radar bine montat spre falca lui. Gigel este oprit, dă documentele la polițist care întreabă de ce nu este transcris că este cumpărat de mai mult de un an, Gigel trage de umăr și zice - foarte informativ - cu ton de iepurași cu bilutele prinsă în menghină: ”Păi ... nush". După 20 de minute, politistul vine înapoi cu procesul verbal în care apare că Gigel s-a umblat cu o motocicleta care nu e a lui, și că bucuria asta costă circa 800 lei. Motociclistul nostru deștept rămâne fără talon și cu o dovadă de 15 zile. El aproape se bucură de asta că știe că dacă primise amendă pentru viteză ... rămânea fără cartela lui roz pe toată durata sezonului. Ajungând înapoi în Cluj, Gigel iar are zâmbetul pe față că vede că se face programare exclusiv online la înmatriculări, scapă fără să stea la coadă. Zâmbetul lui dispare imediat după ce vede prima dată liberă pentru înmatriculări - undeva la SFÂRȘITUL IUNIEI. Mno acum întrebările lui sunt următoarele: Există vreo soluție în Cluj pentru transcriere mai rapidă? (Gigel nu e bun la matematică, dar e fair convins că sunt mai multe zile decât 15 până la sfârșitul iuniei) Știe cineva cum va fi pedepsit dacă Gigel iar va fi prins cu dovadă expirată? Care e diferența între lipsa transcrierii, și între transcriere pe numele unei rude (autovehicolul tot nu este în proprietatea lui) Mulțumesc pentru răbdare! Unu' care cunoaște foarte bine pe Gigel.
  4. simpleGuy

    Ajutor&asistenta moto!

    E okay și X-ring, Eu tot X-ring am (și tot Hornet de 2007). Marca originală e DID, e bun.
  5. simpleGuy

    Hai La O Plimbare !

    Am de gând să mă duc la un concert în Budapesta, evident cu motor. (https://www.facebook.com/events/1450498078317801/) Există vreun doritor (eventual fan al trupei) să plimbe până acolo cu mine? (22. aprilie)
  6. Scz de raspuns intarziuat. Am nevoie de galerie numai, am reuist sa o lovesc ...
  7. De multă vreme îmi tot caut o galerie de eșapament pentru Hornetul meu din 2007, dacă auziți ceva zvonuri de dezmembrări, sau își schimbă cineva să-și pună una mai șmecheră, să mă anunțați vă rog. Asfalt uscat.
  8. Un mersi massiv, pentru manul. Is dator cu cateva beri. Additionall: In continuare caut o galerie de toba, pentru hornet 2007, daca are cineva sau stie cineva, sau stie cineva cine stie cineva ... sa-mi trimita un mesaj.
  9. Ma intereseaza un disc pe roata din fata (partea stanga), si o teava de esapament (ala care se imparte in 4) pentru un hornet din 2007. (Sau pur si simplu daca cineva dezmembreaza hornet 2007, is interesat) Ideal ar fi in jur de cluj ... dar daca ii cazu' exista si curier.
  10. simpleGuy

    Util

    <greseala>
  11. simpleGuy

    BURSA LOCALA

    Ma intereseaza un disc pe roata din fata (partea stanga), si o teava de esapament (ala care se imparte in 4) pentru un hornet din 2007. (Sau pur si simplu daca cineva dezmembreaza hornet 2007, is interesat)
  12. simpleGuy

    Hai La O Plimbare !

    Mno, nush daca se poate baga in categoria de "iesire", dar as vrea sa ma duc acasa vineri (din Cluj pana la Gheorgheni), si intreb si yo daca am noroc sa vina / plimbe cineva pe acelasi ruta? (as pornit pe 02.27)
  13. Iti dau o lada de bere daca reusesti. (Am cautat si yo destul de mult, dar inafara de versiunea italiana gasitata cu ajutorul oamenilor de pe forumul asta ... nu am gasit nimic)
  14. Aproximativ 4000 km ... Nu cred ca ii normal sa gaseasca "neutral" intre 5-6, oricat de subtil ai atinge de levier, ori ramane in 5, ori se duce in 6.
×
×
  • Creează nouă...