Sari la conținut

Andrei Moldoveanu

Membru
  • Număr conținut

    83
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Andrei Moldoveanu

  1. Daca treceai in weekend prin Niculitel poate faceam o tura cu bestia asta
  2. Cred ca asa voi proceda. Important este sa fie papucii izolati pentru a nu se atinge intre ei.
  3. Eu cred ca releul este defect. In el intra 12V da nu mai scoate pentru pompa. Releul are 3 pini si anume : unul care vine de la comutatorul ignition on/off , unul albastru/galben ce vine de la bobina cu problema si ultimul pleaca la pompa de benzina. Referitor la bobine am interschimbat firele de alimentare si din aceasta operatiune rezulta ca bobinele sunt bune , dar cu intesitatea scanteii putin mai scazuta la cea cu problema. Important este ca bobinele au scanteia facand operatiunea asta.
  4. Pompa funtioneaza daca o alimentez separat. Asta inseamna ca nu primeste curent. Am verificat la mufa releului si exista 12V care intra in releu. Referitor la CDI, nu inteleg de ce la un cilindru am scanteie si la celalalt nu. Bobina funtioneaza , dar nu stiu daca in parametrii corespunzatori, poate fi si asta o cauza.
  5. Salut ! Ma poate ajuta si pe mine un coleg in rezolvarea unei probleme ? Am realizat ca nu mai am scanteie la cilindrul spate. Din ce am citit , intrebat este posibil ca CDI-ul sa fie de vina. In plus si releul pompei de benzina nu pare a merge, insemnand ca nu actioneaza pompa (acesta nu are legatura cu scanteia). Clarificarea problemei se poate face doar daca testez CDI-ul si releul. Cam asta ar fi de facut :sa pot gasi pe cineva sa le testeze pe motocicleta lui. Moto este o Honda Varadero 2000 SD01. Multumesc!
  6. As dori sa iti stiu parerea despre Niculitel, evident dupa ispravirea traseului.
  7. Firul care pleaca de la bobina cu pricina intra si in releul pompei de benzina. Pompa de benzina nu functioneza alimentata de acest releu. ( Am schimbat releul si tot nu funtioneaza) . Asa ca am facut un bypass si alimentez pompa de la firul comun cu cel care aduca curent si la bobine. Acum ma gandesc ca poate din aceasta cauza nu functineaza si releul pompei de benzina.
  8. Ma refeream daca au legatura in CDI. Si daca o bobina trimite mai putin curent la CDI si acesta sa nu declanseze. Si asta poate sa fie?
  9. Ce ma nelamureste pe mine este de ce la o bobina totul este ok si la una nu am scanteie? Adica ele nu au legatura una cu alta?
  10. Salutare ! Postez pentru o problema la partea electrica. La bobina nr. 1 ( sa o denumim asa ) am scanteie , dar bobina nr 2 nu am scanteie. Bobinele functioneza , deoarece am interschimbat firele lor si operand asa am scanteie si la bobina cu pricina. Din fisa cu firele am inteles ca sunt 3fire : unul negru cu alb , care aduce curent la bobine ( este un fir comun) si pentru bobina nr 1 avem un fir galben/albastru care vine de la bobina si se duce in CDI si pentru bobina nr 2 avem un fir albastru/galben se duce la CDI si la Releul pompei de benzina. Exista posibilitatea ca CDI-il sa fie problema? Daca in CDI intra 12V se poate strica ? M-ar putea ajuta cineva sa testez CDI-ul (pentru o Honda Varadero XL1000V an 2000) ? Multumesc !
  11. Daca tot suntem asa de activi mai am o problema.Pompa de benzina nu incarca atunci cand dau la buton , in bord se aprinde becul cateva secunde, dar nu se aude nici un sunet de la pompa. Am pus-o direct la baterie, a incarcat cateva secunde si am pornit motorul, dar tinand firele pompei la baterie. Ce poate fi? » Post actualizat in 12 Sep 2015 16:30 Plus ca releul pompei l-am schimat.
  12. Releul este prins bine de o bucata de metal de care face masa. Faruri sau alti consumatori nu am inca. Voi incerca sa schimb firele care se topesc.
  13. Problema nu este legata de pozitia regulatorului deoarece motorul este montat pe un buggy. Chiar am tinut la pozitionarea lui, l.am pus pe o laterala pentru a lua mult vant. Eu pornesc motorul si stand pe loc in 2 minute se incinge. Este cumva legata de treaba cu bateria si anume ca bateria are 2 ah in plus( 12ah am imteles ca trebuie si eu am 14ah) ?
  14. Cum spuneam ,regulatorul de tensiune se incinge foarte repede.Dupa treaba asta am observat ca si firele ce pleaca de la alternator si se duc la regulator se topesc in dreptul mufei.De luat in vedere este ca lucram cu un motor de Honda Varadero. O alta problema esta relantiul . Si anume este instabil. Multumesc­!
  15. Incearca sa vezi daca releul pompei de benzina primeste curent si daca nu inseamna ca cdi-ul si bobinele nu dau liber.Si apoi incearca sa vezi daca scoate curent ( curentul pe care il scoate trebuie sa se duca direct la pompa ) .
  16. Ok ! Multumesc ! » Post actualizat in 13 Jul 2015 13:55 Unde se cupleaza 22? Cati amperi trebuie sa aiba bateria? » Post actualizat in 02 Aug 2015 18:38 A aparut alta problema . Pompa de benzina nu incarca atunci cand dau la buton , in bord se aprinde becul cateva secunde, dar nu se aude nici un sunet de la pompa. Am pus-o direct la baterie, a incarcat cateva secunde si am pornit motorul, dar tinand firele pompei la baterie. Ce poate fi?
  17. Salut ! De curand am achizitionat un motor de Honda Varadero cu alte accesorii pentru a-l pune pe un buggy. Problema a aparut la asamblarea rezervorului. Imi raman doua iesiri din rezervor pe care nu stiu unde trebuie sa le conectez (furtunul colorat mov nu se potriveste pe gura colorata rosu, iar capatul furtunului verde nu stiu unde sa-l conectez.) O alta problema a aparut la niste furtunuri care ies din carburatoare si iar nu stiu unde ar trebui conectate . In poza rosu iese din carburatoare ,cel mov era liber ,chiar prins cu un elastic de alt furtun ,iar albastru nu am habar unde intra. Si as dori sa stiu daca are cineva un radiator de schimb pentru cel din imagine sau daca este posibil sa folosesc doar unul din cele doua cu mici adaptari sau sa pun altul de pe o alta motocicleta ( un radiator mai mare ). As avea nevoie de putin ajutor . Multumesc! » Post actualizat in 12 Jul 2015 20:11 Cam ce tip de baterie trebuie sa folosesc pentru acest motor >?
  18. Andrei Moldoveanu

    Donez

    Salut ! Daca ramane kitul de lant , l-as dori eu .
×
×
  • Creează nouă...