Sari la conținut

George Șipoş

Membru
  • Număr conținut

    99
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de George Șipoş

  1. Salut! Am gasit o motocicleta in Arad si as vrea sa merg maine (luni) pentru a o verifica si eventual, daca totul corespunde, sa o iau acasa. Initial voiam sa inchiriez un trailer moto, dar mi-am dat seama ca nu am carlig pentru remorca la masina personala. Asadar, daca este vreun coleg din Satu Mare, posesor de categoria A, si cu putin timp liber sa poata aduce pe roti motocicleta din Arad(contracost), as fii foarte recunoscator. (Eu posed A2 si motocicleta nu e compatibila cu aceasta categorie, urmeaza sa dau la sfarsitul lunii de categoria A).
  2. Salut! As vrea sa dau de categoria A in Satu Mare si caut o scoala. Am 21 ani impliniti, si detin categoria A2 de la 18 ani (3 ani experienta). Initial am sunat la Scoala de soferi Sami, mi-a raspuns un domn (dupa limbaj mi se parea putin turmentat), i-am explicat situatia mea, si mi-a spus ca nu pot sa dau de A doar de la 24 ani, cu toate ca i-am explicat ca am categoria A2 de la 18 ani.
  3. Salut. Eu am de vanzare un melc kilometraj pentru monster 600. L-am luat si eu SH de la un baiat pentru ca mecanicul mi-a zis ca trebuie schimbat, insa melcul meu era bun si lipsea doar o piulita care facea legatura. Il dau exact cum arata in poze. Pret 80lei
  4. Despre piese ce se poate spune? Sunt greu de gasit la noi? Mult mai scumpe decat media? Eu ma gandesc ca la preț se cam aseamana cu piesele de ducati, dar nu sunt sigur.
  5. Tare ma bate gandul sa las Monster-ul deoparte si sa imi iau anul asta un Triumph Speed Triple 1050 de prin 2007. Insa nu am mai avut tangente cu motocicletele Triumph, cel putin in orasul meu nici nu cred ca este vreuna. Am nevoie de niste pareri pro si contra pentru motocicleta asta.
  6. Un radiator de yzf e bun la un cbr, un radiator de cbr nu e bun la un yzf.
  7. Poi daca ar fii senzorul de la ambreiaj defect, nu ar trebuii sa am probleme cu el si in mers? Sau de exemplu eu obisnuiesc sa tin ambreiajul in vitaza 1 la semafor, niciodata nu am patit sa-mi smaceasca motocicleta. P,S, Sunt sanse sa fie problema de la releul de pornire chiar daca primeste curent peste tot?
  8. Cand nu pornea motocicleta, am incercat sa trag ambreiajul, nici asa nu pornea.
  9. Am o problema foarte ciudata, chiar si pentru mecanicii la care am fost. Primadata am observat ca motocicleta nu mai pornea decat impinsa in viteza a 2a. De subliniat ca instalatia era perfecta, au fost verificate toate firele si era curent in toate, pur si simplu apasam butonul de pornire si nu se intampla nimic, nici macar un sunet de incercare, de scanteie, Dupa multe consultate cu service-urile din oras nu am descoperit problema. Azi am observat o chestie ciudata: Pornesc motocicleta, ma plimb cu ea si cand o opresc si o parchez nu imi intra la liber, tot sarea in a 2a, am pus piciorul la motocicleta si s-a oprit de la oprirea de securitate (de la picior). Dupa ceva timp am incercat sa o pornesc iar si nu mai pornea, iar trebuia sa o imping. Eu am observat ca atunci cand opresc motocicleta si intra de primadata la liber, cand vreau sa o pornesc, ea porneste si atunci cand o opresc si nu vrea sa intre la liber, cand urmeaza sa o pornesc nu mai porneste. Care ar putea fi problema?
  10. Am gasit pe cineva care sudeaza aluminiu. Va multumesc pentru suport!
  11. Nu s-ar vedea nimic in poza. E o gaura cat varful unui ac, nu se vede cu ochiul liber.
  12. Nu am gasit prin apropiere un sudor care sa sudeze aluminiu. Am incercat cu poxipol pe exterior, a tinut cam cateva zile, pana azi dimineata. Se poate sa dureze mai mult daca o fac cu poxipol pe interior?
  13. Buna, Am o problema, azi dimineata am avut de gand sa ies cu motocicleta si am vazut roata de pe spate dezumflata. Am descoperit ca defapt aerul iese printr-o gaura foarte mica din janta. Janta este de aluminiu. Cum as putea remedia problema, cu ce as putea acoperi acea gaura? Sau trebuie sa schimb janta?
  14. Buna, Am un Daelim Roadwin VJ 125 in 4 timpi si vreau sa stiu ce ulei intra in el?
  15. Pozele sunt mai vechi, am mai adaugat/reparat multe pe ea.
  16. Salut, am motocicleta asta de aproximativ o luna, e prima mea motocicleta. Vj125 din anul 2006. Niste poze.
  17. Salut, Imi puteti spune o adresa de la un magazin cu echipamente moto? As vrea sa-mi iau o casca. Multumesc anticipat.
  18. Se putea termina mai urat.. Insanatosire grabnica.
  19. 600 de euro doar motocicleta, ma gandesc ca ai mai strans si pentru echipament, asa-i? Urmeaza sa zici ca ti-ai vandut un rinichi.
  20. Sau ca sa scapi foarte usor, ai putea sa amenajezi cu niste baieti de la tine de la tara un teren de off-road pe zona unde ai avut incidentul, si daca se ajunge cumva la politie ai putea sa dai vina pe baiatul cu dacia ca a intrat cu masina pe un teren special amenajat pentru off-road. L.E. Sa nu uiti sa ceri daune.
  21. Daca nu era marlan si nu iti cerea 15 milioane, iti recomandam sa-l despagubesti, dar e marlan, ofera-i totusi vreo 200 de lei si spune-i ca o sa-i dai restul peste ceva timp, toata lumea o sa uite incidentul si marlanul o sa ramana cu 200 de lei. Si totusi, parintii tai nu ti-au vazut motocicleta lovita? Nu ti-au pus intrebari?
  22. Am pornito in dimineata asta, pe urma am oprito si cand am vrut sa-i dau cheie iar, nu a mai pornit, nu face contactul, nu se aprinde becul de neutru si nu functioneaza butonul de pornire.
×
×
  • Creează nouă...