Sari la conținut

Dincavlad

Membru
  • Număr conținut

    44
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Dincavlad

  1. Salutare. Am in gand sa imi cumpar motocicleta la primavara. Mai exact Yamaha XV1700 Roadstar. Avand in vedere ca o sa imi fac imprumut in banca ca sa o achizitionez as vrea sa fie cat mai in siguranta. Buget 500 lei. De preferabil una cu Pager. Ce alarma se incadreaza in acesti bani?
  2. Am bec normal H4.si nu am montate faruri suplimentare
  3. Eu am formatat bateria. Am lasat-o 1 ora si dupaia am bagat-o pe redresor.
  4. Salut. Am intampinat o problema cu dragstaru meu pe care il detin de 2 ani jumate. De 2 luni imi face niste probleme ,aproape ma lasat in drum de 2 ori. Baterie moarta. Varta cumparata acum 6 luni. Cu motorul oprin bateria are 12.7 V. La relanti cu toti consumatorii opriti voltaju este undeva la 13.9 -14V iar amperajul undeva la 1.0 - 1.5 A. In momentul in care o acelerez voltajul ramane lafel sau creste cu 0.1 - 0.2 V dar amperaju scade sub 1A ceea ce e ciudat tare. In momentu in care aprind farul Ampermetru imi indica -3A iar Voltmetrul undeva la 12.4 V. Iar in momentul in care accelerez voltajul ajunge cu greu la 13 V iar amperajul creste la - 0.1 A dar nu trece pe +. Ca sa nu imi pape bateria sa raman pe drumu sunt obligat in momentul de fata sa merg cu farul stins ceea ce nu imi ofera deloc un sentiment de siguranta . De la ce poate sa fie... releu de incarcare, scurt, un fir deslipit pe la far? Video cu Ampermetru:
  5. Din cate am vazut pe net la modelu de 650 e o problema.
  6. Am verificat in rest totul e ok. La Dragstaru de 650 se strica des.
  7. S-au dus din pacate dintii de pe ambere componente. Piesa 27 am reusit sa o comand. Dar in programul de piese yamaha nu gasesc cealalta piesa. Am inteles ca se potriveste de la Virgo 535. Are cineva acea piesa?
  8. S-au dus dintii de pe ambele piese. Am comandat piesa 27 dar cealalta nu se vinde separat . trebuie sa o gasesc in dezmembrari
  9. Am sa urmaresc tot traseul pana la releul de semnalizare. Nu am mai mers cu motocicleta in weekendul acesta sa verific mai multe teorii deoarece mi-a cazut cardanul . Daca ii dau de cap anunt! Multumesc tuturor pentru ajutor.
  10. am pus aparatul de masura pe becul din dreapta. Ii da un impuls cand ii dau dreapta dar nu indeajuns sa aprinda semnalu. Daca ii dau semnal dreapta nu imi dimeaza putin cam tot dar semnalu nimic. Iar dupaia daca vreau sa ii dau stanga nici el nu mai merge.
  11. Salut, Am o problema care ma sacaie de o vreme incoace legata de semnalizari. Ii pun contactul, pun semnal stanga si merge, pun semnal dreapta si imi dimeazi pentru o fractiune de secunda farul si lumina din bord si nimic, iar mai apoi incercc sa ii pun semnal stanga si de aceasta data nici aceasta nu merge. Ca sa pot sa pun semnal stanga ori tre sa repun contactul ori trebuie sa astept o perioada de timp (cateva minute). Am schimbat comanda de pe ghidon cu una noua (OEM Yamaha) crezand ca e de la ea dar nimic. Problema este ca cateodata merge perfect pentru cateva minute imi semanizeaza normal si dupaia revine la starea initiala de sacaiala . Sa fie releul de semnalizare? Este cineva care s-a mai lovit de problema asta si a rezolvat? PLS Help
  12. Dincavlad

    Yamaha Dragstar

    Am inteles. Dar cum fac ca martorul din bord Neutral sa nu mai stea aprins?
  13. Dincavlad

    Yamaha Dragstar

    Salut. Am optat iarna asta pentru niste mansoane incalzite de la oxford si dupa ceva timp de mers prin oras am oprit motocicleta si cand sa dau sa o pornesc nu a mai mers. Tin sa mentionez ca bateria este noua. Are 2 luni. I-am instalat un voltmetru dupa ce am incarcat bateria pe redresor. In mers cu faru si mansoanele la jumate 12.5V (80-90 km/h). Opresc mansoanele 12.8 -13V. Cu toti consumatorii opriti nu trece de 13.5V acelerata destul de tare. I-am scos siguranta de pe carburetor heaters si acum la relanti imi tine 13.5 si daca o acelerez 14.2. Am pus ampermetru sa vad cat consuma carburetor heaters cam 3A , mansoanele consuma si ele 3.5A (date la maxim). Este ok oare daca merg fara acele incalzitoare de carburator? si daca da, in bord imi apare neutralu cand este in viteza dar cu lumina dimata, cum sa il fac sa nu mai stea aprins?
  14. Dincavlad

    Yamaha Dragstar

    Ideea e ca mecanicul la care mergeam nu mai este in tara si ... Nu am gasit un mecanic bun la care sa ma duc . Si nu mii se pare o problema atat de finuta incat sa nu o pot rezolva . Ideea e ca nu stiu de unde sa incep
  15. Dincavlad

    Yamaha Dragstar

    Dupa 81500 km , Arculetu ambreiajului care ajuta maneta sa se duca pana la capat s-a slabit foarte tare . M-am tot invartit pe langa el sa vad cum as putea sa il scot dar nimic . Stie cineva ce e de facut , cum se scoate sau se poate strange fara sa il scot ?
  16. Dincavlad

    Yamaha Dragstar

    De la 15W50 imi cam face urat cutia . La rece cand bag in treapta 1, mii se opreste motoru . Iar la cald dupa ce se incalzeste bine bine din stationare nu merge sa ii mai dau pe liber, merge doar din mers. Banuiesc ca are si o uzură cutia , dar o sa incerc si alt ulei , un 10W40 sau un 10W50. Mecanicul care mi-a recomandat 5100 a spus ca nu este un motor de performanţă si ca 7100 ar fii degeaba si nu s-ar simtii nici o diferenţă.
  17. Dincavlad

    Yamaha Dragstar

    Salut , a venit vremea ca dupa 5000 de km sa ii schimb uleiul la motor . Fiind un motor din 1999 si cu un numar ridicat de km 80000 nu stiu ce ulei ar trebuii sa bag . Ca Brand neaparat Motul . Dar nu stiu, 5100, 7100, vascozitate. Producatorul recomanda 10W40 , dar ma gandesc ca la climatul nostru destul de cald nu ar fii bun . Pana acum am folosit 15W50 5100 si as dorii sa incerc si alt ceva . Păreri ?
  18. Am sa ma joc putin cu punctul de debreiere sa vad cum se comportă » Post actualizat in 24 May 2016 07:35 Este slabit arcul care trage cablu ambreaj inapoi si probabil si arcurile dinauntru sunt slabite . Ambreiajul este foarte slab iar daca il fac sa debreieze putin mai jos nu mai revine pana la capat , iar daca il fac sa debreieze mai sus devine "on-off".
  19. Cablul de ambreiaj este schimbat acum o luna. I-am pus un Apehanger mai inalt de 12 si am schimbat si cablul » Post actualizat in 23 May 2016 09:22 Si l-am facut sa debreieze putin mai jos. El original imi debreia foarte sus
×
×
  • Creează nouă...