Sari la conținut

alldraku

Membru
  • Număr conținut

    26
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de alldraku

  1. alldraku

    BURSA LOCALA

    Se vinde: SUZUKI MARAUDER GZ250 NEGRU,FABRICAT 2007 (ACHIZITIONAT IN 2008 DE LA REPREZENTANTA) GARANTIE PANA IN APRILIE 2010 UNICUL CALARET 4900 KM NETRANTITA 3700 EURO NEGOCIABIL alldraku@yahoo.com 0745999400 ASTA E...
  2. Masina prin care a zburat saracu ghinionist si ce a mai ramas din fierul lui.
  3. alldraku

    Cati Bikeri Sunt In Ag!?!?

    Vad ca topicul era cu numaratoare de motociclisti si s-a ajuns la altceva. Ma rog... Tavi cu Harley (PETROM NORD,poate s-a zis si nu am fost atent) Bogdan (Babum) cu Suzuki Intruder600 ---YRN Eu cu Suzuki Marauder (sau nu se pune ca e de 250!) ---FVS Mihai Goro Dragstar(Topoloveni) ---GOR Florin cu Virago ---LUP(a fost cu voi la munte) asta din categoria choppere... Bogdan Macovei cu Suzuki GSX1000(din Honda CBR600)
  4. In prima parte are dreptate(sa le dai foc) Astepti sa se faca noapte si torni benzina de bricheta pe sub usa! Asta daca esti fumator! Daca te vede careva cu benzina,este pentru bricheta. Faza 2: cand vezi ca a plecat de acasa te duci si torni superglue in butucul de la yala.Sa vezi ce moaca face boul cand nu-i mai intra cheia.Asta daca ai rabdare sa-l umaresti. Faza 3 ,cea mai legala,este reclamatia la politie.reclamatie scrisa si depusa la registratura.Dar pe lege te poti pisha si da foc... In rest,bafta!
×
×
  • Creează nouă...