Sari la conținut

rocipm

Membru
  • Număr conținut

    23
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de rocipm

  1. Salutare, Pt cei interesati, este vb despre un kit de frana nou : https://www.olx.ro/oferta/kit-reparatie-pompa-frana-brembo-honda-cb500-pc32-ID87U01.html
  2. rocipm

    hotel Cluj

    Hotel Paradise in Cluj, oamenii au parcare pazita si ingradita. Recomand, am fost de 2 ori acolo si am dormit excelent. Spor !
  3. Buna Anca, Si eu am fost in aceeasi situatie ca si tine in toamna trecuta. Tocmai luasem A-ul (B-ul il am de 8 ani) si cautam o moto potrivita pentru proportiile mele (1,75/75 KG). M-am oprit la o Honda CB500 pe care am platit sub jumatatea bugetului tau, iar restul am investit in lucrari de intretinere ale motocicletei+echipament de calitate. Iti recomand acest model de moto, datorita ciclisticii, a faptului ca este foarte iertatoare, usor de manevrat si foarte fiabila. Cel mai bine ar fi sa te urci pe mai multe modele din cele de mai sus si sa vezi pe care te simti cel mai bine. Daca vrei poti sa probezi CB-ul meu sa vezi cum stai ca si pozitie. Personal, Hornet-ul mi se pare "next level" cel putin pentru mine asa va fi si nu prin prisma performantelor ei superioare ci prin prisma intretinerii mai scumpe in caz de evenimente (cazaturi si altele). SV-ul este destul de agresiv pentru ca are cuplu de jos, iar in cazul in care scapi mana in gaz s-ar putea sa ai probleme...Bandit-ul este foarte grea ca si greutate, iar ER5n este ok, dar sunt cam rare pe piata. Eu am dat examenul pe ER5n si a fost ok, insa mi se pare mai usor de mers pe CB-ul meu decat pe ER5n.
  4. Mie mi-a placut. Cred ca pentru un prim episod este ok. Mi-ar placea ca pe viitor sa fie putin mai "compact" ca si subiect. Asa cum ti-au spus si baietii mai sus. Dar, per total: continua !
  5. Salutare. Iti recomand Wolf Motor, in spate la Casa Presei, fix langa Taverna Sarbului. Baietii sunt super rabdatori, profi si decenti la preturi. Numai bine!
  6. Eu stau in Crangasi. Azi i am schimbat si cablul de ambreiaj.
  7. Deci e identica.) Mie mi s-a rupt cablul de ambreiaj luni in Domnesti, am lasat-o acolo, am dat comanda de cablu nou si astept sa soseasca. Poate le punem una langa alta dupa ce o repar. ) Si eu sunt incepator!
  8. E identic cu al meu. Ce an este al tau?
  9. Salut, Mi-a iesit cablu de ambreiaj din nit-ul acela de la maneta. Stiti cumva cum il pot repara? sau trebuie sa cumpar alt cablu?
  10. Hello Wsy, Imi pare rau sa aud despre comportamentul neprofesionist al respectivului vanzator. Poate totusi citeste si el aceste post-uri si invata din feedback-ul posibililor clienti. Insa poate ca ar trebui sa punem in evidenta mai mult lucrurile pozitive care s-au intamplat la acest Salon (show-rile de drifting, show-ul lui Attila, numeroasele motociclete absolut superbe prezente in parcarea moto, mobrele din interiorul pavilioanelor, dar si oamenii extrem de pasnici dar cu spirit, prezenti la eveniment). Spun asta tinand cont de comunitatea destul de mica de motociclisti din Romania. In felul acesta cei care sunt doar pasionati de fenomen,poate vor intra pe forumul acesta si vor vedea o comunitate frumoasa ce ii va convinge sa devina parte din ea prin prisma atmosferei, pasiunii si a evenimentelor cu caracter pozitiv ce se intampla in domeniu. Numai bine !
  11. Salutare, Eu am fost sambata pentru prima data in viata mea la acest Salon. Personal mi-a placut. Am stat de la 12 pana la 17 si am vazut ceva show-uri de drifting, pe cel al lui Terry Grant (parca il chema), dar si al ungurului pe moto(care mi s-a parut foarte meserias). Am vazut cateva motociclete frumoase: pe la Yamaha, pe la Harley Davidson, pe la Suzuki, Augusta si BMW. As fi vrut sa vad mai multe motoare la Honda, insa am ramas putin dezamagit din punctul asta de vedere. Atmosfera buna, cateva gagici misto pe ici pe colo, iar in parcare foarte multe motoare scumpe, bine intretinute si oameni civilizati. Erau ceva oferte la echipamente (casti, geci, manusi) insa reducerile nu erau cum m-as fi asteptat. Nu mi-am cumparat nimic, insa am petrecut o zi frumoasa intr-un loc deosebit. Mi-a placut ca fiecare isi vedea de treaba lui si nu incerca nimeni sa epateze sau sa iasa in evidenta prin a-l denigra pe cel de langa el, ci doar prin a expune calitatile produsului sau. Am vazut oameni cu copii, familii intregi, barbati cu iubite, amante, neveste, grupuri de fete, grupuri de baieti, de toate varstele. Faptul ca o pasiune uneste atat de multe generatii si tipologii diferite de oameni in acelasi loc este un lucru extraordinar si ar trebui facut cat mai des in tara noastra. Motorsportul face asta si din acest motiv consider evenimentul o reusita. Felicit organizatorii si le urez sa continue pe acelasi trend !
  12. Salutare baieti ! Sunt incepator si locuiesc in zona Crangasi. Am observat in zona mai multe motociclete, insa activitatea pe forum este destul de scazuta. Mi-ar placea sa cunosc alti colegi pe moto din aceasta zona si eventual sa dam o tura prin oras. Numai bine !
  13. Urmeaza in viitor sa montez un set de crashbar-uri. Sunt 50 eur setul, corect?
  14. Sa ma duc la un service aveam si eu in cap, insa as fi vrut sa stiu cam la ce sa ma astept.Macar dpdv costuri. Ma gandesc ca poate colegii mai experimentati au mai trecut prin asta si pot sa ma ajute cu cateva posibile diagnostice.
  15. Salutare tuturor ! Astazi am iesit putin la o plimbare cu CB-ul meu si m-am bagat pe niste stradute cu pamant de pe la Trapezului...La una dintre intersectii am pus o frana mai puternica, la o viteza de vreo 20 km/h , moto s-a dezechilibrat si s-a culcat pe o parte. Eu nu am cazut, ci am ramas pe picioare. Am ridicat-o si am continuat sa merg cu ea, insa de atunci maneta de frana este foarte tare si franeaza brusc, nemaiavand cursa aceea progresiva ca inainte. De la ce ar putea fi? Ce trebuie sa verific? Mersi. Nu am avut nici o alta paguba, doar o zgarietura pe maneta de frana...
  16. @AdrianB1 iti apreciez sfaturile date prin prisma experientelor proprii, insa as vrea sa fim constructivi. Cunosti vreun mecanic bun care se poate deplasa pentru a evalua un CB500?
  17. Proprietarul e de acord sa o iau si sa dau o tura, dar pe raspunderea mea. Nu e obtuz, ci destul de ok. Ideea este ca as avea nevoie de un mecanic priceput care sa asculte motorul si sa imi zica daca are probleme majore.
  18. Salutare tuturor! Am permis categ A de cateva saptamani, iar B-ul de 10 ani. Am gasit un CB 500 pe care vreau sa il cumpar si as avea nevoie de un mecanic care sa ii faca o verificare.Mentionez ca sunt din Bucuresti, iar motocicleta nu mai are RCA valid, asa ca va trebui sa mergem acasa la proprietar, mai precis in sectorul 1.Va rog sa ma ajutati cu o recomandare de mecanic priceput, Bineinteles ca fac cinste ! Va salut!
×
×
  • Creează nouă...