Sari la conținut

goethaust

Membru
  • Număr conținut

    82
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Motocicleta
    Yamaha Xt660z | Beta 400rr

Vizitatori Recenți Profil

974 citiri profil

goethaust's Achievements

  1. goethaust

    BMW M140i F21 MT RWD

    Ce se aude mai frumos? evacuarea sau Cobain cu Heart Shaped Box?
  2. Salutare! Se vinde urmatoarea motocicleta: BMW R1200GS Adventure Triple Black An fabricatie: 2018 Numar KM: 34000 Pret: 16900 Euro Modalitate de contact: telefon 0744 232 808 sau mesaj. Localitate: Bucuresti, Sector 1 - Soseaua Pipera Starea actelor: inmatriculata RO, fiscalul se elibereaza la vanzare Origine: Romania - Automobile Bavaria VIN: WB10A0208JZ962387 Model Triple Black, ecran TFT, cu toate pachetele BMW si cu numeroase accesorii (crash-bars Touratech, protectii radiator Wunderlich, sa incalzita Wunderlich, handlebar risers, geanta topcase Givi Stormbag 38L, GPS Garmin Zumo 590, etc.) Istoric complet (carnet service + facturi) Anvelope noi Bridgestone Battlax A41 (50 km rulaj - DOT 2022) Video: https://www.youtube.com/watch?v=gomah4_-mp0 Alte detalii: Motocicleta nu a fost rulata in regim off-road, nu a fost accidentata sau scapata de pe loc. Cardan nou montat in Ianuarie 2023 - campanie de rechemare BMW Placute fata-spate noi (nu necesita schimb) Ultimul schimb de ulei efectuat in luna Septembrie la 31500 Km Tinuta doar in garaj (temperatura constanta minim 15 Grade) ITP valabil pana in August 2024 2 chei (Keyless Go) 4 x USB port Dynamic Pro Este o motocicleta extrem de bine intretinuta pentru care nu s-a facut niciun rabat din punct de vedere al mentenantei. Drept urmare, functioneaza si arata fara niciun repros. Pretul este negociabil la fata locului si nu doresc schimburi. Se vinde deoarece nu va mai putea fi folosita. Poate fi vazuta/testata in Bucuresti, Sectorul 1, zona Soseaua Pipera, cu un apel in prealabil. Multumesc!
  3. Piesa care-mi trebuie mie nu prea se mai gaseste pe stocurile din Europa si nici nu prea se mai fabrica din pacate...
  4. Been there, done that. Merci, dar piesa nu e disponibila la niciunul dintre cei 3-4 dealeri. Altfel nu veneam aici
  5. Salutare! Vreo idee de unde as putea sa comand unul nou? Am rascolit internetul, insa nu am gasit nicio sursa... Orice sugestie va fi apreciata. Multumesc
  6. Salut, Cine este interesat poate sa-mi trimita PM. L-am primit la achizitionarea unei masini acum vreo 5 ani, iar de atunci sta in cutie. Numa' bine!
  7. Salut! M-ar tenta si pe mine. Off road deloc?
  8. goethaust

    Nordkapp

    academiciana avea asa de multa dreptate, incat si loialul Pacepa a decis sa "demisioneze". Am card de rezidenta, dar numerele sunt de Ro. Cat despre Grecia, inteleg ca riscam sa nu mai fim primiti nici acolo neconditionat...
  9. goethaust

    Nordkapp

    Merci! Eu locuiesc in Belgia, deci inca mai am sperante. Insa situatia e foarte volatila in intreaga Europa. Nu-ti mai poti face planuri, de oriunde ai veni.
  10. goethaust

    Nordkapp

    E exact cum ai citit: https://www.visitnorway.com/plan-your-trip/coronavirus-and-travelling-to-norway/ In functie de progresul/regresul pandemic, pe 20 Iulie guvernul norvegian va decide daca va permite accesul in tara lor, fara conditii, cetatenilor altor state din UE (cu exceptia catorva din Scandinavia care au deja permisiunea). Daca restrictiile vor fi ridicate, la inceputul lui August o tai spre Nordkapp.
  11. Kawasaki Vulcan 900 0 2009 Honda Paneuropean 1100 - 1997 Bmw r1200gs - 2007 Yamaha Tenere xt660z - 2013 (pe care o detin in prezent)
  12. Imi arunc si eu aici cei doi centi, in cazul in care nu te-ai lamurit deja cu cruiserele si cu viteza pe autostrada Intrucat am detinut timp de 5 ani un VN900 Custom, as vrea sa spun ca nu regret nicio secunda decizia, mai ales in conditiile in care a fost prima mea motocicleta. Nu regret pentru ca e o motocicleta care trage ok, cuplu foarte bun, da sentiment de siguranta si inafara de service-ul standard, nu mi-a facut absolut nicio problema. la un moment dat chiar am facut o tura de 6000 km cu Vulcanul care a inclus de la autostrazi pana la passuri din Alpi. Ce pot sa-ti fac (asa cum mai fost mentionat si mai sus de altii) e sa nu-ti recomand sa iti iei un cruiser daca vrei viteze de autostrada. Nu e vorba ca n-ar atinge-o (am mers si cu 180 cu Vulcanul meu), dar nu e pentru asa ceva. Se chinuie si ea, te chinui si tu. Iar pozitia, cel putin in cazul meu, ofera un discomfort foarte ridicat dupa un numar de km. Parerea mea e sa-ti largesti putin aria de cautare. Spor! ps. Pun si o poza cu motocicleta in cauza, de care m-am despartit cu greu.
  13. Cu multi ani in urma, am avut de la serviciu un Golf V 1.9 D. Apoi am avut VI 1.6 D (euro 5), apoi VI 2.0 D (110 CP). Ce pot sa spun e ca niciunul nu m-a uns la suflet cum a facut-o V-ul. E drept ca motorul suna a tractor si nici nu era foarte antifonata, insa mi-a lasat impresia de tanc care vrea doar sa te multumeasca. Fiind si mai spartana putin decat suratele mai tinere, probabil de asta era si mai putin sensibila. La VI au fost schimbate mai multe chestii, probleme pe la filtrul de particule, etc. Mai e adevarat si ca cea pe care am avut-o eu era de 105 cai in 6 trepte, insa daca nu vrei demaraj puternic, cred ca cei 90 de cai iti pot oferi destul, la costuri mici din toate punctele de vedere. Doar un mic minus, cu toate ca nu mi se pare ceva grav. Cam o data intre schimburi trebuie completat cu putin ulei. Asadar, daca ai nevoie de o masina pe care sa o muncesti pe bani putini, go ahead si ia-o. Daca nu o iei, spune-mi mie si o iau eu Banii sunt foarte ok, chiar pe viitor vei plati taxa oxigen.
  14. Salut! La un moment dat era o discutie pe un grup de FB (Horizons Unlimited Motorcycle Adventure Travellers), despre cum se poate intre in Iran fara carnet de passage. Nu mai gasesc post-ul, dar o tipa spunea ca s-a dus pur si simplu la granita (turco-iraniana) si le-a spus vamesilor ca vrea sa intre (avea deja viza). I-a fost permisa intrarea dupa ce a lasat o suma stabilita in urma unei evaluari moto facuta de biroul vamal pe loc. Din cate stiu eu si din ce scriu si altii, la vama nu vei putea intra fara acea garantie depusa. Iar sumele nu sunt modice. Mai cerceteaza, poate totusi exista o varianta mai buna. Si felicitari pentru decizia de a vizita Iran-ul. Am vizitiat-o anul trecut (fara motor). SUPERB! Oameni, natura, mancare, costuri, etc. Daca te pot ajuta cu alte informatii despre tara, let me know!
×
×
  • Creează nouă...