Sari la conținut

davidvillageo

Membru
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Motocicleta
    YAMAHA MT-09

Vizitatori Recenți Profil

333 citiri profil

davidvillageo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Eu am Michelin Road 5 si sunt super multumit de ele. Am facut 5-6k km cu ele si arata ca noi.
  2. Daca era si pasager, pe langa rider, e posibil sa fi fost eu, ca prea coincid ora, locatia si directia de mers :))
  3. Salutare. Vreau sa resoftez al meu 09 2017 echipat cu akrapovic carbon (fara catalizator) si filtru de aer K&N. Intrebarea mea este, ma ajuta cu ceva daca instalez "block off plates" si demontez pompa "AIS"(air induction system) ? In afara de eliminarea acelor "basini" pe decelerare cand scade turatia sub 4k, exista vre-un plus pe partea de performanta ?
  4. Eu am comandat de la ei o casca hjc. Comanda am facut o pe data de 11 ianuarie 2018, undeva pe la ora 18, deci ziua lucratoare era cam dusa. Am platit prin paypal, iar statusul comenzii era : order recieved, paid, in process. Pe site ul lor, casca era in stoc. A doua zi, pe la ora 15, am intrat sa vad statusul comenzii, si spre surpriza mea, statusul era : dispatched, delivered, invoiced. Am crezut ca este o eroare, si le am trimis un mail in care le ceream status ul corect al comenzii, dar fiind aproape vineri ora 4, ei avand program pana la 4 ora germaniei, nu ma asteptam sa imi raspunda cineva pana trecea weekend ul. Asa ca luni seara, dupa ce nu am primit nici un raspuns toata ziua, le am mai trimis un mail. Deja incepusem sa ma resemnez, dupa de am citit cateva review-uri negative din acest topic. In gandul meu spuneam: macar am platit cu paypal, imi recuperez banii mai repede. Marti la fel, nici un raspuns de la ei. Ajung acasa pe la ora 18, si gasesc coletul la intrare. Comanda data joi pe 11, seara, livrata marti pe 16. Norocul meu a fost ca stau la curte, si familia mea are o afacere proprie la domiciu, asadar coletul a fost preluat de tatal meu. Nu tu email de confirmare ca produsul a fost expediat, nu tu tracking number, nu tu telefon de la curier ( DHL ). Nu stiu oare ce se intampla cu coletul daca nu era nimeni acasa. Am un amic care lucreaza la fan courier, mi a povestit ca mai aduc si ei colete din alte tari, prin diferiti parteneri, iar multe adrese nu contin un numar de telefon, vina fiind a expediatorului. O surpiza placuta ca a ajuns asa repede, dar putin ciudata din cauza lipsei de comunicare cu clientii.
  5. Si eu am fost. Mecanicii sunt buni, totul profesional. Sunt cam scumpi, dar pana la urma este reprezentanta.
  6. Eu nu as recomanda transportul cu Fan Courier, am trimis asta vara un YZF r125 cu ei, baiatul de la care l-am luat l-a fixat in chingi pe paletul original cu care a venit motorul din fabrica, si l-a invelint in folie. L-au adus cu o crapatura de ~3cm pe "aripioara", si cateva zgarieturi pe rezervor, minore, folia fiind rupta in mai multe locuri, probabil au aruncat alte colete peste el, cine stie. Curierul m-a intrebat daca il primesc asa, dar nu am avut nici o pretentie, fiind foarte entuziasmat ca a ajuns, iar motorul mai avea si alte defecte estetice. Partea buna a fost ca l-au adus a 2 zi, si doar cu 200 lei transportul. http://postimg.org/image/dxod9ewa3/ http://postimg.org/image/4qwu16b0l/ http://postimg.org/image/i06h7wkjh/
×
×
  • Creează nouă...