Sari la conținut

CrashOverride

Membru
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Viena / Sibiu
  • Motocicleta
    BMW R1200GSA LC

CrashOverride's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Pentru ca la GSA-ul meu 2015, computerul de bord se incapataneaza sa imi arate din cand in cand ca am un bec ars la stopul de frana cu LEDuri, am fost ieri cu motorul la service la BMW Motorrad in Viena. Parte din protocolul de admitere in service este o inspectie generala a intregului motor, ca sa vada pe ce alte chestii ar putea sa-ti mai ia banii, daca tot esti acolo! Si dupa ce s-au uitat la tot motorul, le zic "Dar furca nu o verificati?". Si incepe procesul, exact ca in video. Jos cauciucul, bagat foita de 0.2mm intre tub si capac si... de unde baiatul era tot un zambet, fata lui devine foarte serioasa. Foita a intrat complet. Il cheama pe seful de service, mai verifica si el o data. Foita la fel de incapatanata, nu vrea sa ramana pe afara. Isi soptesc ceva intre ei, apoi dispar in service si reapar dupa cateva minute: "O sa va schimbam furca astazi". Deci informatiile din filmuletul ala sunt adevarate, iar campania chiar se intampla. Pentru ca nu au inca stoc de piese suficient de mare, inca nu au facut recall-ul public, dar daca te duci si le ceri verificarea, o efectueaza si in caz de ceva, pot sa intervina. Daca aveti ture mai lungi (si mai grele) programate in viitorul apropiat, cred ca e o idee buna sa treceti din proprie intiativa pe la service. Altfel sigur vor lansa curand si o chemare publica in service. Pacientul, dupa operatie:
  2. Merge sa pui din OpenStreetMap. Incearca "open maps to garmin" pe google si gasesti tot ce ai nevoie.
  3. Sa o stapanesti sanatos! Parametrii motorului sunt vizibili doar cu motorul pornit.
  4. Exact. Prima informatie (din coltul stanga sus) este afisata mare cand dai "zoom" din rotita de pe ghidon. Ca sa editezi campurile, pur si simplu apesi cu degetul pe el, apoi apare o lista cu toate info disponibile si o alegi pe cea pe care o vrei afisata in campul respectiv. Mai exista si posibilitate sa accesezi informatiile astea intrand la Apps --> My Motorcycle --> My Motorcycle, iar apoi ca sa schimbi numarul de campuri afisate, de pe butonul de Settings (ala cu cheia, in coltul din stanga sus). Desi, din cate stiu eu, 1. informatiile astea sunt afisate doar cu motorul pornit, 2. doar daca ai suportul original prin care navigatorul comunica cu computerul motocicletei si 3. daca ai suportul original, automat ai si controlerul de pe ghidon.
  5. Iar daca nici in modul "navigare" nu este suficient de lizibila viteza, Navigator V poate afisa diverse informatii ale motcicletei in mai multe configuratii, de ex. si asa: Sau asteptam cuminti castile cu HUD prezentate de BMW anul asta la CES2016 in Vegas.
  6. Pot confirma... La sf lui aprilie mi-am luat si eu vacuta GSA, venita cu A3 din fabrica si am reusit sa-l termin pe cel de pe spate dupa 8.000 km. Desi lumea se lauda ca Anakee-urile tin si 15-20k. Iar despre topcase, il am pe cel original. Am reusit sa plec 4 zile in tura, doar cu topcase-ul si tankbag, fara sa renunt la nimic din ce aveam nevoie. Prin oras imi incape casca si costumul de ploaie impachetat bine-bine.
×
×
  • Creează nouă...