Sari la conținut

Alexandru Georgian Istrate

Membru
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Alexandru Georgian Istrate's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Daca e vorba de o tura relaxanta ma bag si eu (asta in ideea in care acceptati printre voi un virago mai batran si mai puturos:)))
  2. Multumesc prieteni! M-am decis sa imi iau una de 535, acum mai trebuie sa vad care. Daca stiti ceva pana in 1500 euro care sa.si merite banii va rog sa-mi dati de stire.
  3. Salutare! As vrea sa imi achizitionez un virago. Sunt la inceput de drum si nu sunt hotarat daca sa imi iau de 250 sau 535. Am gasit unul de 535, dar e cam vechiut chiar daca arata foarte bine. E din 1989, credeti ca se merita? Mentionez ca vreau sa ma incadrez in 1500 euro. unul https://lajumate.ro/yamaha-virago-535-impecabila-1749198.html
  4. Salutare! Vreau sa imi achizitionez o motocicleta. Si as dori sa stiu ce parere aveti de o honda trasalp 600? Mentionez ca sunt incepator. Am gasit un anunt pe olx cu una mai ieftina http://olx.ro/oferta/honda-transalp-ID5934U.html. Nu m-as arunca in mai mult de 1000 de euro pentru inceput dat fiind faptul ca nu ma prea pricep la ele si nu stiu exact ce imi doresc. Din cate am citit aceasta ar fi cam pentru toate drumurile, iar eu am mult teren accidentat in zona.
×
×
  • Creează nouă...