Sari la conținut

ionwdl

Membru
  • Număr conținut

    23
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de ionwdl

  1. ionwdl

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Salutare, dezembreaza careva o Virago 1100? M-ar interesa axa cu came pentru cilindrul din spate.
  2. ionwdl

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Salut, Am si eu o rugaminte pentru un posesor de Virago 1100. Poate cineva sa imi faca niste poze la cablul de la vitezometru unde intra pe furca? Multumesc mult!
  3. ionwdl

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Salut caut si eu niste piese pentru motocicletele mele, Are cineva ceasurile de bord de la o Yamaha Virago 1100 din 1993? Si blocul motor pentru o Virago 535 din 1994? Multumesc anticipat!
  4. ionwdl

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Salut, Are cineva la vanzare un bord si ceasurile de Virago 1100? Cred ca se potrivesc si cele de la 750. Motocicleta e din 1991. Multumesc anticipat!
  5. ionwdl

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Am eu releu de incarcare de vanzare pentru 535. » Post actualizat in 20 Jun 2017 09:42 Salut, dezmembrez Virago 535 din 1994. Motocicleta este vopsita negru mat (A fost vopsita in camp electrostatic). O dezmembrez fiindca nu pot sa o inmatriculez plus de asta mi-a stricat cineva filetul de pe chiuloasa la o bujie. Deci cine are nevoie de orice piesa sa ma caute. » Post actualizat in 20 Jun 2017 09:42 Salut, dezmembrez Virago 535 din 1994. Motocicleta este vopsita negru mat (A fost vopsita in camp electrostatic). O dezmembrez fiindca nu pot sa o inmatriculez plus de asta mi-a stricat cineva filetul de pe chiuloasa la o bujie. Deci cine are nevoie de orice piesa sa ma caute.
  6. ionwdl

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Nu e acelasi. Farul de 535 are prindere jos, farul de la 1100 are prindere in ambele laterale.
  7. ionwdl

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Salut, Are cineva de vanzare un far si ceasurile de bord de la Virago 1100? Multumesc!
  8. Scoate becul din dreapta din fata si din spate. Si incearca atunci sa vezi daca ii dai stanga dreapta stanga, daca iti merge partea stanga. Daca iti merge, mai mult ca sigur un fir nu iti face bine contact.
  9. Salut, daca iti merge din cand in cand, releul e bun. Eu zic sa verifici contactele de la mufe, e posibil sa ai contacte imperfecte.
  10. ionwdl

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Salut, are cineva de vanzare ceasurile de bord de la Yamaha Virago 1100 anul 1991? Cred ca merg si cele de pe 750. Multumesc!
  11. ionwdl

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Cu contactul pus am facut verificarile. Nu merge flash-ul. Scurt nu imi dau seama unde poate fi. Ca daca pun pe direct farul merge, iar pentru pozitie vine curent. Daca era scurt nu trebuia sa raman fara curent si pe pozitie? ca e acelasi fir care vine cu curent. Si daca scurt-ul e undeva la stopul din spate trebuia sa am probleme si cu becul de frana, dar ala merge. Nu stiu cum sa rezolv problema
  12. ionwdl

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Revin cu aceiasi problema cu luminile. Am schimbat comutatorul cu unul care merge sigur si tot nu imi merg. Becurile nu sunt arse findca le-am verificat. Am observat un lucru ciudat. Cand am desfacut comutatorul din dreapta la blocul de lumini sunt 3 fire, unul pe care vine curentul (rosu cu galben), unul pe pozitie si unul pe faza scurta. Daca pun pe pozitie, primesc curent si mi se aprinde un led care e pe aripa, dar nu mi se aprinde pozitia pe spate( la far nu cred ca am bec de pozitie). Daca mut pe faza scurta nu mai primesc deloc curent, nici pe cel rosu cu galben. Am pus curent de la butonul de on/of pe firul de la faza scurta si mi se aprinde farul, dar stopul tot nimic. E posibil ca ledul de pe aripa sa fie legat doar la comutator fiindca am scos releul de sub sa si ledul ala tot merge(Asta daca releul de lumini e acelasi cu releul de la butonul on/of). Cand am scos releul am pus curent direct si tot nu se aprind luminile. Nu stiu ce sa mai verific si cum sa rezolv problema. Mai are careva idei?
  13. ionwdl

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Multumesc mult, sper sa fie asta problema. » Post actualizat in 18 Mar 2017 14:49 Salut, Am o problema cu motocicleta mea(Yamaha Virago 1100) Dupa ce am mers vreo 50 de km cu ea am observat ca nu imi mai merg luminile( pozitie fata-spate, faza scurta-lunga, cand am plecat imi mergeau). Am verificat sigurantele si sunt toate bune, nu stiu altceva ce sa mai fac. Ma poate ajuta cineva? Multumesc!
  14. ionwdl

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Salut, am devenit posesorul unei motociclete Yamaha Virago 1100 din 1991. 1. Momentan motocicleta are ceasul de bord unul custom, electronic si asa vrea sa ii pun inapoi ceasurile clasice, are cineva de vanzare? 2. Imi poate spune cineva unde(si care ) este siguranta pentru lumini? Aseara am mers cu ea si brusc am ramas fara lumini pe fata si spate. Multumesc!
  15. Salut. As vrea sa cumpar o doamna Virago de 535, dispun de un buget de 2000 Euro. Am scris aici fiindca mi-am luat teapa anul trecut cu alta Virago, acum sta degeaba in garaj si nu vreau sa mai patesc la fel. Deci cine cunoaste sau are la vanzare il rog sa imi spuna. Sunt deschis si la alte oferte in limita a 2000 Euro. Multumesc!
  16. ionwdl

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Salut. Revin cu o problema mai veche. Caut un sasiu/cadru de yamaha virago 535 cu acte in regula. Nu pot sa o inmatriculez pe a mea fiindca am luat plasa cand am cumpart-o. Am fost si la politie si mi s-a spus ca tipul de la care am luat-o e cunoscut ca si tepar si trebuie sa astept sa vina in tara ca sa am sanse sa rezolv ceva. Nu mai vreau sa astept si vreau sa imi cumpar un cadru ca sa pot sa ma bucur si eu de motocicleta. Imi trebuie un sasiu de Yamaha Virago 535, motocicleta este din 1994 dar am auzit ca este acelasi sasiu pentru diferiti ani, deci cine are de vanzare il rog sa imi trimita un mesaj. Multumesc mult si sarbatori fericite!
  17. ionwdl

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Ok. multumesc. Am sa merg la politie sa vorbesc.
  18. ionwdl

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Multumesc de raspuns. Problema este ca baiatul asta e plecat in Germania, daca fac o petitie la politie, ei o sa il caute in tara si daca nu il gasesc nu cred ca merg ei pana in Germania. Si e posibil sa dureze mult timp chestia asta.Eu cautam varianta cea mai rapida sa pot sa ma bucur de motocicleta.
  19. ionwdl

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Salut, scuze de raspunsul intarziat. Am cumparat motocicleta de la un baiat care avea scoase numere rosii. A fost prostia mea ca m-am grabit. El avea buletin de Italia si mi-a vandut moticicleta cu datele din buletinul ala. Avea contract de vanzare cumparare cu tipul din Italia. Ce nu m-a dus pe mine capul este ca nu avea cum sa scoata numere rosii cu buletinul de Italia. Asa ca banuiesc eu a "vandut" motocicleta cuiva ca sa poata scoate numere rosii. Iar eu cand am mers la politie sa mai scot un rand de numere mi s-a spus ca moticicleta e trecuta pe altcineva si ca imi trebuie contractul cu acea persoana. Nu mi-au spus numele acelei persoane, Tipul care mi-a vandut motocicleta este plecat in Germania si nu pot sa dau de el, deci nu pot sa inmatriculez motocicleta. Si nu stiu ce sa mai fac sa o inmatriculez:)) Nu am mai luat sasiul ala din 1990 fiindca avea ceva probleme cu actele. » Post actualizat in 31 Oct 2016 09:32 Salut, scuze de raspunsul intarziat. Am cumparat motocicleta de la un baiat care avea scoase numere rosii. A fost prostia mea ca m-am grabit. El avea buletin de Italia si mi-a vandut moticicleta cu datele din buletinul ala. Avea contract de vanzare cumparare cu tipul din Italia. Ce nu m-a dus pe mine capul este ca nu avea cum sa scoata numere rosii cu buletinul de Italia. Asa ca banuiesc eu a "vandut" motocicleta cuiva ca sa poata scoate numere rosii. Iar eu cand am mers la politie sa mai scot un rand de numere mi s-a spus ca moticicleta e trecuta pe altcineva si ca imi trebuie contractul cu acea persoana. Nu mi-au spus numele acelei persoane, Tipul care mi-a vandut motocicleta este plecat in Germania si nu pot sa dau de el, deci nu pot sa inmatriculez motocicleta.. In mare parte a fost prostia mea fiindca m-am grabit sa imi cumpar motocicleta. Nu stiu cat a fost cu intentie din partea lui sau a fost neatentie, dar cert este ca nu pot sa dau de el ca sa clarific situatia.
  20. ionwdl

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Salut, sper ca nu postez in zona gresita. Am o Yamaha Virago 535 din 1994. Din pacate nu pot sa o inmatriculez fiindca am luat o mica teapa de la fostul proprietar. Problema mea este in felul urmator. Am gasit un sasiu cu acte doar ca este pentru anul de fabricatie 1990. Aveti idee daca sasiurile sunt la fel? Pot sa mut piesele de pe un sasiu pe altul? Multumesc anticipat!
  21. Salut si la multi ani la toata lumea! Sunt incepator in d'ale motocicletelor si vreau sa cumpar un chopper/ cruiser pentru incepatori. Bugetul pentru motocicleta ar fi in jurul sumei de 1500 E. Are cineva de vanzare? Preferabil din zona Brasovului sau apropiere. Multumesc!
×
×
  • Creează nouă...