Sari la conținut

razvan.dumitrescu10

Membru
  • Număr conținut

    179
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2016
  • Motocicleta
    HONDA VFR 800 VTEC
  • Numar Moto
    la vedere

Informații profil

  • Motociclete detinute
    YAMAHA FZ6 FAZER S2 ABS

Vizitatori Recenți Profil

779 citiri profil

razvan.dumitrescu10's Achievements

  1. Salutare! Dragilor, aveti careva sau stiti un XT 660 X de vanzare ? Vreau sa iau unul pana in primavara si m-am pus pe cautat din timp. Caut o motoreta in mintile ei, intretinuta, cu un kilometraj decent si cat mai aproape coloritul original, indiferent de culoare. Nu conteaza anul. Am verificat OLX, dar caut si alternative care poate nu sunt pe acolo. Si mai am o rugamintea, daca aveti ceva tips and tricks referitoare la acest model - ani de evitat, eventuale defecte cunosctute, la ce sa fie atent in mod express, ori alte minuni, v-as fi recunoscator. Multumesc! Zi faina sa aveti!
  2. Salutare! Ma poate ajuta cineva cu un set de manare pasager pentru un Hornet PC 41 ? Multumesc anticipat!
  3. Salutare! In primul rand, multumesc pentru opinii. Statorul era prajit. Am cumparat de la Electrex, din UK, totul ok cu incarcarea. Opritul este de la ceva scurt pe faza scurta / releu faza scurta. Fara releu montat, totul impecabil. Urmeaza sa ma lamuresc de unde este si il remediez :). Salutare! In primul rand, multumesc pentru opinii. Statorul era prajit. Am cumparat de la Electrex, din UK, totul ok cu incarcarea. Opritul este de la ceva scurt pe faza scurta / releu faza scurta. Fara releu montat, totul impecabil. Urmeaza sa ma lamuresc de unde este si il remediez :).
  4. Multumesc pentru raspuns @Z3US! Fac verificarea diseara cand ajung acasa si iti dau de veste. Multumesc! Salut @Z3US! Am facut verificarea :). Aparent, daca am masurat corect (ceea ce tind sa cred ca am facut - scos mufa vesela cu 3 fire si masurat intre ele la 4000 ture, multimetrul setat pe AC range 200V) valorile sunt urmatoarele: 23 - 23.7 13 - 22.8 12 - 5.7 Sa inteleg ca de fapt am toate sansele ca intr-adevar sa fie statorul prajit, doar ca nefiind inca prajit complet mai face ceva treaba, nu?
  5. Salut @edward_zone! Am verificat rezistentele intre cele 3 fire care vin de la stator si continuitatea intre ele si masa. Totul in regula acolo. Am gasit pe vfrdiscussion cum sa verific releul si aparent el ar fi problema. Dat fiind faptul ca nu am gasit nici un releu cu care sa fac proba prin apropiere, cel mai probabil o sa comand unul de la Electrex din UK, verific daca el era vinovatul si revin cu update.
  6. @Spaceghost Salut! 1. Stii punctul meu de vedere despre VFR-ul tau si stii si de ce nu l-am luat. Daca ai decis prea tarziu sa ma lasi sa il verific a fost strict optiunea ta, optiune care a facut ca eu sa aleg alteceva pana cand ai decis tu sa ma lasi sa il verific. In viata, cand facem alegeri, ele au consecinte, hai sa ne asumam acele consecinte si sa mergem mai departe. 2. Eu nu cred ca am gresit, din mai multe puncte de vedere, pe care nu face sens sa le enumar aici. 3. Releul il iau nou, nu sh, ceea ce am nevoie, este un releu cu care sa fac o proba si sa ma asigur ca e vina lui. Daca gasesc bine, daca nu gasesc, iau unul nou si merg mai departe. 4. "Cumpara releul ala nou,nu sh ca vei avea nevoie de el:)" Din cate am citit, probleme de incarcare la motocicletele astea pot sa apara cam oricand, la orice varsta si orice kilometraj, asadar, nu mai fii ironic ca nu se stie niciodata cand ti se poate intampla. Zi buna sa ai!
  7. Nu-i problema de 10-20 de lei, dar ma gandesc ca daca era prajit de tot nu mai incarca nimic. Din acest motiv cred ca cea mai elocventa verificare ar fi efectiv sa pun unul bun care merge si sa vad daca incarca ok.
  8. @Metal Heart ma gandesc ca poate are cineva cu un VFR ca al meu un releu de rezerva pe care il pot incerca. La mine motocicleta merge impecabil, doar ca uneori, intrerupe si observ ca nu incarca ok. Am facut si diagnoza si nu are erori stocate.
  9. Dupa ce am eliminat si alte cauze, inclusiv bateria (am luat una noua), motocicleta tot nu incarca ok si intrerupe. Mai precis, incarca 12,5 la relanti si 13.1 la 5000 de ture, in ambele situatii cu lumini aprinse (pozitie si faza scurta). Daca aveti cumva pe acasa, un releu de incarcare cu care as putea sa fac o proba sa vad daca el este vinovatul, v-as fi recunoascator. Multumesc anticipat!
  10. Salutare si Hristos a inviat! Aveti careva idee de ce un VFR 800 VTEC 2004 intrerupe in mers complet aleator ? Pana acum au fost verificate/incercate/remediate urmatoarele: - conectorul albastru (fir pasuit si legat la masa) - probabil toate mufele desfacute si curatate cu spray de contacte - plin si cu benzina de 99 ( ca mna, poate ii place mai mult ) - borne stranse - relanti - sigurante verificate si curatate Orice sugestie este binevenita :). Multumesc anticipat!
  11. Clar schimb toate lichidele. Service-ul la furca va urma si el, dar nu sunt convins daca imediat cum vine sau dupa o luna-doua. La fosta motocicletă furca se comportă exemplar și nu avusese service făcut. Stiu ca parerile sunt impartite, dar cu cealalta am mers 30.000+ si avea 64.000 in total, iar furca era in mintile ei. Multumesc pentru recomandari! Apropo, voi ce crash pad-uri folositi pentru VFR 800 ?
  12. Salutare! Numele meu este Razvan Dumitrescu, iar de saptamana viitoare intru in posesia unui VFR 800 VTEC din 2004 :). Avand in vedere ca urmeaza o revizie generala, iar acesta este primul VFR pe care il detin, as avea nevoie de recomandarea voastra in privinta consumabilelor. Am citit in manual specificatiile, nu la asta ma refer, m-ar interesa mai degraba producatorul. La fosta motocicleta, o Yamaha, am folosit doar ulei si filtre de origine si i-a mers foarte bine, dar nu stiu cum sunt produsele Honda, ca atare prefer sa intreb. Multumesc anticipat pentru raspunsurile voastre!
  13. Salutare, Numele meu este Răzvan Dumitrescu și intenționez să cumpăr un VFR 800 RC46 (de preferat cu ABS), modelul din 2002 incoace. Cu cat mai nou, cu atat mai bine. As avea nevoie sa ma urc pe un VFR ca sa vad cum stau, asadar, intrebarea mea este: Există vreun posesor de VFR prin zona de nord a Bucureștiului care are bunăvoința de a mă lăsa să mă urc pe motocicleta lui? Până recent am avut un FZ6 Fazer ABS cu care m-am înțeles de minune timp de 3 ani, dar pe care am decis să îl schimb. Mulțumesc anticipat! P.S. Desigur, dacă aveți si vreo sugestie legată de cineva care vinde așa ceva, este binevenită:)
  14. Multumesc pentru sfat, voi avea in vedere si costurile de intretinere. Motocicleta pe care o am acum a fost si este o bijuterie din punct de vedere al fiabilitatii.. Te referi la ceva anume cand spui ca un MV de peste 10 ani va avea nevoie de "ingrijiri si investitii" ? Mersi!
  15. Salut! Desi vad ca nu mai este activ topicul de multa vreme, imi incerc norocul.. Este cineva in Bucuresti care detine un MV Agusta Brutale 750 (2001-2006) ? As vrea sa ma pot urca pe ea ca sa vad daca ma aranjeaza pozitia si sa ii cer cateva sfaturi. Intentionez sa cumpar una, doar ca cea pe care am gasit-o este cam departe ca sa ma duc fara teme facute.. Multumesc!
×
×
  • Creează nouă...