Sari la conținut

Mihai Catalin

Membru
  • Număr conținut

    19
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Ploiesti
  • Carnet moto din
    2009
  • Motocicleta
    Honda CBR 1000 RR
  • Numar Moto
    PH-XX-XXX

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Suzuki GSX-R 600 K5
  • Interests
    Snowboarding,Bere,Motociclete

Vizitatori Recenți Profil

568 citiri profil

Mihai Catalin's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salutare la toata lumea,am zis sa revin cu un update dupa sezonul care s-a incheiat(pt unii :))) ). In primul rand motorul nu papa ulei absolut deloc,am facut cu ea in jur de 5000km,verificat uleiul de fiecare data cand plecam cu ea. Nu smuceste cand accelerezi,trage liniar si destul de brutal cand urci in ture cu ea(a reusit sa ma uimeasca si in treapta 6 la vreo 10.000 ture cand am bagat mana in acceleratie era sa ma lase in urma ).Ciclistica este UAU,o lasi imediat de pe o parte pe alta,obositoare la drum lung,ca oricare sportiva cred eu.Dupa vreo 400 km incepi sa simti spatele si mainile. Cauciucurile sincer nu ma asteptam sa tina asa de bine,am fortat de cateva ori pe curbe,frane,ploaie si nu a mi-a plecat spatele sau fata,sa raman fara aderenta. Nu imi place nu au pus trepte de putere si indicator de treapta pe o motocicleta din 2010,in rest toate sunt OK. Per total sunt foarte multumit de alegerea facuta si sper ca cei care vor sa ia acest model,sa va ajute aceste pareri. Asteptam cu mare nerabdare noul sezon,aveti grija de voi pe drum si asfalt uscat!
  2. Le folosesc,normal,oricum imi este teama sa ma dau la ea deocamdata,o sa o las mai usor o perioada pana o invat.
  3. Iti dai seama ca o sa verific uleiul,verificam si inainte cu cealalta,doar ca avea fereastra.Honda a pus joja,mi se pare de rahat,dar asta e. Da stiu,si eu am ramas surprins cand am luat-o sa vad pe ea cauciucurile astea.Deocamdata o sa o las asa,sa vad cum se comporta pe drum,este pacat de ele ca sunt noi noute.Daca nu imi plac le schimb.
  4. Mersi mult,chiar este o bestie,asteptam vreme frumoasa sa o scot la plimbare .
  5. Este 2010 fabricatie,stiu de problema cu uleiul si am verificat inainte sa o iau,nu se incadreaza in lotul cu probleme.Honda a remediat situatia din ce stiu.
  6. Revizia tocmai am facut-o acum,ulei BelRay EXS 10w40,filtru aer si ulei,plus bateria,care era moarta. Poze si impresii o sa pun cand o sa incep sa merg cu ea mai mult,nu doar iesiri scurte,oricum asfaltul si vremea este rece si aderenta lasa de dorit,asteptam cu nerabdare primavara. Asfalt uscat la toti!
  7. In primul rand,salutare tuturor si in al doilea rand as vrea sa imi prezint si eu noua achizitie. Dupa o perioada de 3 ani in care m-am bucurat de un Suzuki K5 de 600,am decis sa trec la ceva mai nou si mai puternic,o Honda CBR1000RR din 2010 de care m-am indragostit de prima data cand am vazut-o. Dupa o singura iesire cu ea intr-o zi de ianuarie,pot spune ca este diferenta enorma intre k5 si aceasta,ma refer la cuplu,la putere,ciclistica.
  8. Nu vreau sa ii iau apararea sau altceva,dar sunt curios cati dintre cei care sunt pe 2 roti,chiar circula permanent in localitati cu viteza legala? Nu poti stii daca putea sa evite sau nu,reactionam diferit de la individ la individ,poate daca tragea brusc dreapta se lovea de bordura sau mai rau,de un stalp.
  9. Si eu am fost surprins sa vad astazi cateva masini care au circulat mai pe dreapta ca sa pot depasi,dar na,sunt si cazuri in care nu dau prioritate si ies ca vitele.Bivoli pe drumurile patriei o sa fie intotdeauna,trebuie sa fim noi atenti si pentru ei.
  10. Am inteles,ffff tare nu o sa ma dau,in primul rand imi este frica si al doilea rand inca tin la viata mea ),treaba este ca te mai apuca si ploaia si temperaturi mai joase,vroiam o pereche care sa fie cat de cat bune si pe aceste fenomene.
  11. Salutare, Fiind incepator in domeniu,as avea nevoie de recomandari pentru un set de cauciucuri .Am citit acest topic si sunt cam in ceata in ceea ce priveste modelul de cauciuc pe care sa il achizitionez.Precizez ca detin un Suzuki GSXR 600 din 2005. Ma intereseaza o pereche care sa ma tina in primul rand pe strada,sa aiba aderenta.Din discutiile cu un amic care a avut acelasi model de moto,mi-a recomandat Michelin Pilot Power 2CT. Si inca o chestie,am vazut ca proprietarul anterior a montat pe spate cauciuc de 190/55/17 desi in manual are trecut 180/55/17,o sa pun ce scrie in carte sau il las asa,desi nu cred ca este OK? Multumesc!
  12. Imi cer scuze ca am postat aiurea,se pare totusi ca zgomotul este de la amortizorul de la ghidon,este slabit surubul. Va multumesc pentru ajutor!
  13. Ma temeam sa nu fie altceva mai grav,o sa fac totusi maine o verificare sa vad,mersi mult pentru raspunsuri.
  14. Se aude,hai sa spun la gropi si in special cand socul este brusc.Am facut test si pe loc,am fortat cu greutatea pe fata si tot se aude,nu imi dau seama exact.Inseamna ca elimin rulmentii,nu sunt probleme pe partea de directie. Placutele trebuiesc schimbate la mine,dar maine o sa inspectez mai amanuntit sa vedem daca imi dau seama care ar fi problema.
×
×
  • Creează nouă...