Sari la conținut

alfa

Membru
  • Număr conținut

    47
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Locatie
    bucuresti
  • Carnet moto din
    1981
  • Numar Moto
    B-73-xxx

Informații profil

  • Motociclete detinute
    mai multe!.

alfa's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. ...si am uitat dupa ce am vorbit cu tine la telefon, schimba uleiul urgent!!..si filtru!!...bafta!!
  2. motorul foarte fiabil e greu de dovedit!!..am mers cu una anu trecut afara care avea 83000..nici fum nici nimic,depinde si cum a fost intretinuta...de prin 91 si se comporta ca una de 20mii...am inteles ca schimbase doar distributia pe la 60mii!in rest te uiti mai pe la tot, exact cum scrie mai sus ca la orice motoreta!!..m-am hotarat so dau si eu pe a mea care are putini km si arata de zici ca acum a fost luata din magazin!!am adus-o pentru mine nu pentru revanzare!! asta e!..daca auziti ceva dati un semn!!...bafta si cati mai multi km!!
  3. ..pacat ca nu ai scris ca titlu ''taximetristi maniaci''!!..e o mare problema cu ei!! ...au ajuns sa faca legea strazilor...!sunt convins ca pe grant era mare aglomeratie si oricum nu putea sa avanseze!!..dar asa a vrut muschii lui sa atinga motoreta!!..sa stii ca au mare boala pe motociclisti si tot ce e pe 2 roti,au boala si intre ei..si tot ce misca in jurul lor..nu iarta nimic..nici pietonii!!....asa ca pe viitor la astfel de gesturi se raspunde pe masura ,altfel maine va proceda la fel!!...bafta!!
  4. alfa

    Noua Bijuterie....

    ...din punctul meu de vedere atata timp cat tu confunzi saua motocicletei cu scaunul de la birtul din colt,nu prea ai legatura cu ''fenomenul'' moto!!..in alta ordine de idei te rog las-o mai usor cu smecherii din cimitire pentru ca odata,mai devreme sau mai tarziu toti ajungem acolo!!....pacat ca vorbesti asa mai ales ca a fost o saptamana rea pentru tot motociclismul din RO ..si un pic de respect asa!!.....
  5. corect!!..asta dureaza o fractiune de secunda si o fac in momentul cand vad ca se uita spre mine!!...nu am avut probleme si multi au franat in ultimul moment..cerandu-si mimic chiar scuze!! e un pic de ras dar nu stii ce sa mai faci sa te simti mai in siguranta!!...
  6. ..foarte la obiect si foarte interesante pentru noi motociclistii!! sfaturi demne de a fii luate in seama si de a stii cum sa procedam pe viitor..pentru a fii scutiti de neplaceri!!.....@nightwolf..interventiile tale sunt intotdeauna de mult ajutor!!...
  7. asa e frate!! mai ai putin si zici co fac intentionat!!..eu deja asa de la o distanta apreciabila ridic mana stanga si cu degetul aratator le fac semn sa stea acolo!!..mai ales cand vin mai tare....nu stiu ,poate va dau o idee spre mai bine!!
  8. ...mda nasol!!il cunosc personal pe baiat si motoreta lui ''fost'' superba!!..si cum zicem noi//''bine ca a scapat cu atat''!...si pentru ca tot se vorbea pe aici de statistici sa aflat clar ca majoritatea accidentelor de motocicleta sunt produse de soferi..cu toate ca in aceasta cifra.a noastra sunt incluse si mopeduri si scutere si mai stiu e ce pana la motociclete...lucru aflat zilele trecute de ziua motociclstului mediatizat pe toate posturile tv...dar asta nu ma incalzeste cu nimic,atata timp cat cele mai neimportante manevre auto duc la accidentarea noastra!!apropo de costumul baiatului...politistii de la rutiera pe motoare deja de cand e mai cald,merg in camasa cu maneca scurta,..asa ca si eu consider ca fiecare merge cum vrea si pe raspunderea lui!!..dar cand cineva te tavaleste si nu esti vinovat..ignoranta totala a celor de la volan..e chiar foarte grav!!..sanatate victore si bafta la toti!!
  9. ...am sa raspun eu la intrebarile prietenului nostru..care intre timp am aflat ca este politist la circulatie si care este probabil obisnuit cu tot ce e mai rau in ale motoretei avand contact zi de zi cu toate nenorocirile si pe undeva din punctul lui de vedere,rutina zilnica, ii se pare normal sa intrebe :: cine e urmatorul??eu nu consider ca aceste probleme trebuiesc abordate in acest stil,ci dimpotriva ca sfaturi ale unui profesionist cum este blue_..si ca un exemplu in acest sport ar fii trebuit sa incurajeze motoreta ,din multe exemple.unul fiind fluidizarea traficului in marile orase plus multe altele ..si in primul rand pasiunea fata de 2 roti!!...deci !!1:nu avem de unde sa o stim,pentru ca ''copilul' sau tatal sau sotul sau rudele apropiate,sau prietenii ,nu au mai trecut pana in acel moment prin asa ceva...e groaznic!!..2:NIMENI!!..3:NIMENI!!..4:NIMENI!!...si acum ultima intrebare a ta!! SE MERITA??...am sa-ti raspund tot cu o intrebare!!..se merita sa fii strungar?? se merita sa fii pompier,schior,pirotehnist si multe alte meserii si pasiuni extreme...toata viata e un risc!!dar asta nu inseamna ca trebuie sa-l constientizam!!sau sa renuntam!!..deci contrar la ceea ce te asteptai tu ,din punctul meu de vedere se merita si daca tot timpul tu ai de aface cu ce este pe strada te inteleg pentru ca ai vazut la maxim orice eveniment ,nu vreau sa intru in detalii!!asa ca,ma intreb cea fost in mintea ta cand ai intrebat aici pe forum daca se merita sa fii motociclist!!..si crede-ma ca nu am inteles ce vrei de fapt!!
  10. super poze Dane!! parca imi si aduc aminte de gonetele trase impreuna cu tine si alti baieti cand motoreta ta de fabricatie proprie rupea soselele in doua cand te dadeai la ea!!...iar la capitolul ''venea si motocicleta'' ai perfecta dreptate stii ca au mai fost si cate unii care chiar au avut cate o honda noua pe la sala palatului!!numai bine!!
  11. nuuu..cred ca mai inteles gresit!!...afara am plecat pe rand cu 2 mz-uri etz diferite si cu java de 350.....cu mobrele adevarate cele mai lungi drumuri buc -sibiu..c-ta... si asa maxim 3-400 km intr-o zi ..dupa aia picai mort!! ..dar nu au fost probleme majore..doar pe dealuri mai asa de la 4% in sus!!
  12. ....a naibi benzina si mai ales uleiu de amestec ala de ziceai cai motorina!!...aia de afara mergeau cu cz-uril jave si mz cate 25-30 mii km si noi faceam motoare la cateva mii ca-ncepeau sa zornaie toate in ele..schimba bolturi rulmenti semeringuri segmenti..aveai in cap ca trebuie sa desfaci motorul in doua mai tot timpul!! ca de, ziceai ca nu mai are vlaga in el...ee cand treceai la unguri alta treaba,benzina gata amestecata cu ulei direct la pompa si pe bune chiar mergeau motoretele mult mai bine~..of!,,cand ajungeai pe acolo prima preocupare era sa cumperi cat mai mult ulei de amestec.....dar cat mai mult si pentru prieteni!!...
  13. jos e dan nastase si sa nu-mi spui ca in stanga in salopeta e florin osanu!! bafta!!
  14. salve!! frumoasa initiativa lui Doru..DECI... poza cu scoala de soferi si bineinteles permisu in 81' si o mica oprire la praga in 83" in deja al 2-lea tur ungaria,cehoslovacia DDR ..in care ne mai lasau astia sa plecam prin anii aia dupa ce asteptam 3-4 luni ptr viza......mai am multe o sa va mai pun!! respect! ps: si apropo de adevaratele mobre am avut 4 si pe toate mi lea furat intre 78 si 80 ptr ca in anii aia imi luasem si permisul de mobra in 78..un carnetel mic si gri urat!!...asta ar trebui facut si pe la baietii cu scutere de acum!!
×
×
  • Creează nouă...