Sari la conținut

Mr T Chris

Membru
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bacau
  • Motocicleta
    in cautare

Informații profil

  • Interests
    Motocicleta, fotografia si drumul intins

Mr T Chris's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. 'nteles! Mersi de clarificare! Tin mult si la Astra mea de 1.6 desi de acum incepe sa imbatraneasca si de asta am sarit cu....."gura". Ma intorc la videoclipuri cu Moto safety si Moto crashes
  2. De ce "mobra"? Daca avea 50 cc sau romaneasca mai intelegeam....dar asa...de ce sa subestimezi motocicleta cand nici macar nu ai cumparat-o? Nu e a mea...dar are fratele meu Transalp din asta si e destul de performanta. Inca o problema mai am cu forumistii care zic "conserva" masinii. Era un baietas pe aici care zicea ca a condus "conserva" timp de 3 ani si vrea sa cumpere motocicleta. Intreb si eu....asta e norma? Sincer eu nu o adopt Mai degraba motociclistii se transforma in conserva daca se lovesc de masina. Asta e "poanta"? Sorry de discursul filozofic si poate pedant....dar consider ca nu are niciun rost sa denigrezi un tip de vehicul in favoarea altuia DREPTURI EGALE! DREPTURI EGALE!
  3. Mr T Chris

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Nu stiu nimic de Viagra...inca nu am astfel de probleme si cred ca ai gresit forumul (sorry...nu m-am putut abtine...ai servit-o prea pe tava..fie din greseala sau intentionat), dar daca te intereseaza Yamaha VIRAGO 535 sa stii ca cica poti modifica si tobele standard sa se auda mai...bombastic....daca asta e intentia. E vorba de dat niste gauri.
  4. Sau foarte usor dai pe Youtube "stupid bikers crash". Traiasca legea anti-frauda la asigurare a rusilor ca avem ce invata de la dash-cam-urile lor https://www.youtube.com/watch?v=by82pp9v4x8
  5. Mersi fain! O sa incerc sa tin cont de toate. Daca majoritatea dintre biker dudes sunt ca tine....de abia astept sa ma alatur comunitatii
  6. Mersi fain. Chiar cautam ceva de genul asta.....care sa-mi indice din ce an e motocicleta in caz ca vanzatorul incearca sa o "intinereasca"
  7. Suna ca un vis Coincidenta e ca tocmai ma uitam la Shadow ca alternativa sau un Vulcan de 750 VN. In ce limita de pret sa ma incadrez (intre "prea ieftina sa fie buna" si "prea scumpa pentru ce vrea") ? Intre 1000 si 2200 euro?
  8. Salut! Am vazut ca a aparut Yamaha Virago printre nume si mi-a atras atentia. Si eu sunt newbie intr-ale motoarelor si la prima cautare pe OLX cu filtrele de pret mai mic de 2500 euro cu motor intre 250 si 600 si in regiunea mea....primele rezultate au fost Yamaha Virago. Review-uri sunt si pe youtube si prin alte parti dar as vrea o parere de la un proprietar. E comfortabila? Gasesc piese? Ce sa caut cand o cumpar? etc P.S. E vorba de 1.75 m cu 86 kg....deci o intrebare in plus ar fi daca as arata ca un personaj din desene animate sau relativ ok.
×
×
  • Creează nouă...