Sari la conținut

radookoo

Membru
  • Număr conținut

    90
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de radookoo

  1. Cu membrana si plutitoare de cupru... multumesc Jean. » Post actualizat in 29 Oct 2014 19:34 Le-am curatat in mare parte si am si cositorit gaurile din plutitoare. Mai dureaza insa ceva pana la momentul adevarului, nu o pot porni momentan pt. ca este destul de demontata.
  2. Va salut domnilor... dupa ce am vandut vechea Vf1000 si mi-am luat Bmw mi-am dat seama ca nu pot sa traiesc fara o japoneza veche, asa ca, mi-am luat un Suzuki GS 450 S din 89. Toate bune si frumoase pana la carburatoare. Motoreta nu a mers cativa ani si dupa ce am desfacut carburatoarele am descoperit ca arata foarte rau... plutitoare gaurite si niste depuneri foarte greu de curatat. Intrebarea e... merita sa le reconditionez sau sa caut altele ?
  3. Doar buletinul il cer... nici nu mi-am dat casca jos de cele mai multe ori.
  4. La Petrom Jilava a propus cineva... nu stiu exact unde e dar il gasesc eu. 0741323293
  5. Centrul orasului nu e urat deloc si au si cateva locuri de cafea, ceai etc. Eu la 10 sunt la Jilava... stau 20-30min... ne vedem acolo.
  6. Nu se plateste nimic... ok ne vedem la Jilava pe la 10 ? Oare cati suntem ?
  7. Sa inteleg ca drumul prin sate nu este foarte dorit pentru maine... ramane Ruse ? Stabilim un punct de intalnire ? O ora ? Eu sunt pentru ora 10.
  8. Din parte mea este loc pentru oricine ... momentan scriu de pe telefon dar cand ajung acasa am sa fac un traseu pentru Alexandria.
  9. Sincer nici mie nu prea imi place drumul pana la Ruse dar orasul nu e rau... stiu un drum foarte frumos, prin sate frumoase cu asfalt bun, cu vai si curbe, spre Alexandria prin Bolintin dar sigur nu reusim sa ne intoarcem pana la 14.
  10. Eu vin de la Policolor... daca stabiliti un loc de intalnire... spuneti-mi si mie... 0741323293 Radu.
  11. Salutare... eu ma gandeam sa plec spre Ruse maine pe la 10... sa imi cumpar o cutie de ceai ... poate mergem impreuna... eu merg destul de legal... poate cu 10km peste.
  12. Foarte frumos.... doar ca din poze e foarte greu sa simti libertatea si relaxarea pe care o simti pe motoreta in Thassos... eu am fost de 3 ori si incerc sa ajung si anul asta... distractie placuta !
  13. Salutare... vreau sa schimb fiatul meu 126P din 1977 cu o motocicleta ( ij 56, Jawa 250, MZ es ) Masina este 90% completa si momentan este demontata pentru vopsit dar din pacate nu mai stau foarte bine cu banii si lucrarea s-a oprit. Pana acum am schimbat unele piese... la motor: garnitura capac, kit reparatie carburator ( garnituri, jigloare, cui ), curea alternator, pompa benzina, pipa, distribuitor si fise,bujii, carbuni alternator, carbuni si bucse electromotor.... la frane: saboti si pistonase noi fata-spate. Motorul este de 650cc 24cp racit cu aer si functioneaza foarte bine. Masina este inmatriculata cu nr. noi. Mai am banchete pentru fata de Smart ForTwo si stopuri spate noi. Piesele lipsa sunt fetele de usi si macaralele de geamuri. Pretul estimativ cu tot cu piesele noi este de aproximativ 450 euro. Masina este in Bucuresti. Tel. 0741323293 Radu Mail. radukoo1953@yahoo.com
  14. Pfff... frumoasa motoreta, sa o stapanesti sanatos... in ce zona a Bucurestiului stai... poate ne vedem vreodata sa stam de vorba asa ca de la Bol D'or la Bol D'or.
  15. Salut... lasand gluma, motorul chiar se contracta si se poate sa apara scurgeri de antigel... eu sunt la a 5-a iarna cu motoreta racita cu lichid si am patit chestia asta de 2 ori... Chiar ieri am observat o pata sub motoreta... la mine este un furtun dar nu e o regula... Trebuie verificat.
  16. Am trecut pe acolo si baiatul era in ambulanta SMURD ... erau si niste prieteni cu el pe care i-am intrebat daca e ok si daca ii pot ajuta cu transportul motoretei si mi-au spus ca e ok si se descurca... nu stiu prea mult... imi tot facea politistul semne sa nu stau cu motoreta acolo si am plecat.
  17. hmmm... foarte foarte frumos suzuki
  18. Salut... in mod normal xenoanele nu consuma mai multa energie dacat becurile normale, decat la aprindere ... dupa ce s-au incarcat au un consum de 35W ..cu 20W mai putin decat un bec. Problema este ca daca mergi in oras si motoreta sta mult la relanti la semafoare, ai amandoua fazele aprinse si porneste si ventilatorul este posibil sa nu ai o incarcare a bateriei asa buna... asta deoarece motoretele, in general, nu incarca prea bine la turatie mica. Daca nu s-a descarcat in oras... atunci trebuie sa verifici neaparat incarcarea...
  19. Foarte frumos Suzuki... sa-l stapanesti sanatos...
  20. Salutare... am promis ca pun o poza cu a mea Honda VF1000F2 Bol D'or 1985 dupa ce o mai aranjez putin... cam asa a iesit.
  21. Am stat destul de mult pe ganduri inainte sa ma hotarasc sa pun o poza cu Honda (Jean stie de ce), dar am zis ca trebuie sa o vedeti ... chiar daca mai am cate ceva de retusat ... Honda VF 1000 F2 Bol D'or 1985
  22. Salutare... Schimba intinzatorul si ai rezolvat problema... Si eu am patit la fel la F2.
  23. ....eu ma gandeam sa ne intalnim si noi vreodata ...sa ne admiram vechiturile sau clasicele, sa mai schimbam cateva idei...
×
×
  • Creează nouă...