Sari la conținut

icemanftg

Membru
  • Număr conținut

    22
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucharest
  • Carnet moto din
    urmeaza
  • Motocicleta
    Transalp PD13
  • Numar Moto
    -

Vizitatori Recenți Profil

385 citiri profil

icemanftg's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salut, anul trecut cand cautam eu , in buc doar Honda de pe expozitiei faceau pachet complet:blank + taiat + codat, restul nu faceau taieri, te punea pe tine sa mergi sa o tai. Preturile erau CHEIE CONTACT 35121-MFJ-D00, PRET 35.91 EURO + TVA TAIAT + CODAT CHEIE 300 RON CU TVA INCLUS Asta in mai 2017, acum au mai crescut.
  2. Eu folosesc http://www.carpimoto.com/en-RO/40534_H117LS-Fabbri-Windscreen-for-Honda-Transalp-700.htm La 1.79 ai mei, am simt vantul directionat deasupra vizierei. Pasagera nici ea nu s-a plans pana acum ca ar fi deranjata de curent.
  3. Dual-Tron. http://shop.dual-tron.com/ Dupa ce vezi scor-ul ) nu cred ca mai vrei.
  4. Razvan Vasile (la AXA) - https://www.facebook.com/RSVmoto46 sau Razvan Radu (Aka. Trancanu) - https://www.facebook.com/trancanu?ref=br_rs
  5. Duminica dau sa plec cu nevasta pe Domnesti - Ciorogarla - A1 acasa. Lipsa mea de orientare in timpl si spati + indicatoare inexistente (sau ratate de mine) m-a facut sa ma ajung in Bolintin. Ma opresc intr-o parcare sa ma orientez pe maps. vine o caruta cu vreo 5 bronzati: "Nu te supara, cat are are in bord ... laga laga" + ceva marait pe care nu l-am prea auzit si ceva ce parea "Nu prea aveti voie pe aici". Isi vad oamenii de drum, ma echipez si plec. Ii prind din urma cu intr-o curba, si unu din ei cu o lama de vreo 20 se uita fix in ochi mei si imungea in aer. Sa depasesc no change .. ca deh mergeau pe mijlocul drumului. Vad o ulita la stanga, intru pe ea ... un copil cum ne vede ia cataroiul .. jbang spre noi, noroc cu lipsa de coordonare ca a trecut pe langa casca pasagerei... Ajung inapoi in Buc, la brancoveanu iese unu de la MC, stanga pe rosu fix in fata mea, frana tare, 0 semnalizare da sa faca stanga iar spre MC, blocheaza putin tramvaiul, Dau sa il ocolesc, el se gandeste sa deblocheze tramvaiul dand in spate. se opreste la 5 cm fata de genunchi, se panicheaza, isi baga picioarele si tasneste in fata tramvaiului.
  6. Vanzatorul nu mai are treaba. » Post actualizat in 04 Aug 2017 10:58 http://www.spcrpcivil.eu/inmatriculare/ OBSERVAȚIE 3: În situaţia prezentării contractului de înstrăinare-dobândire model ITL-054, având toate rubricile completate corect, nu mai este necesară prezentarea fişei de înmatriculare şi a certificatului de atestare fiscală.
  7. Dpdv legal n-ai ratat nimic. Eu insa am avut niste mici "piedici" Vanzatorul trebuie sa mearga cu toate cele 5 contract de V-C. Cand am luat eu moto in februarie i-au cerut vanzatorului copii alce CIV-ului si talonului completat cu "instrainat". N-am inteles de ce lui i-au cerut, cand am vandut masina nu au vrut nimic de la mine. Desi facusem V-C "Model 2016 ITL 054 ", nu ar fi trebuit fisa de inmatriculare (in Buc nu le cere). Am facut dosarul la un birou langa DRPCIV. La Braila cand am ajuns la ghiseu .. "N-ai fisa de inmatriculare, fugi si fa una ". Merg si fac una "la ohoa". De ce la oha ? pentru ca ea ar fi trebui sa fie stampila si de administratia vanzatorului si de cea a cumparatorului. Nu m-am mai intors la otopeni sa iau si de la vanzator, am fost sa o stampileze doar la Braila, iar cei de la inmatriculari au fost mai mult decat fericiti.
  8. Daca iei pe la 9 bon, prinzi pe la 13 la ghiseu. Daca te duci cand deschid ei si esti mai rapid cand se deschid usile ai sanse sa scapi pe la 11.
×
×
  • Creează nouă...