adrian45 Posted June 6 Share Posted June 6 Motocicleta din 2014 in stare excelenta adusa din Olanda , are 41.000 km. Toate cele 3 pachete cu care echipeaza BMW modelele GS si toate optiunile posibile pentru 2014. Actele sunt din Olanda motocicleta nu este inmatriculata in Romania . Detin toate actele pentru inmatriculare . Cauciucuri si baterie foarte bune , nu necesita nici o investitie . Are inaltatoare de ghidon si scarite cu prize mai late . Cutia de viteze schimba excelent . Motorul are un up grade si trage extraordinar - puterea nu se stie cati cai are - Cine o probeaza o sa ramana cu gura cascata si cu un zambet larg - garantat . Se poate vedea si proba in Bucuresti 0722.331.330. 10.800 euro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderatori Kristian Posted June 7 Moderatori Share Posted June 7 Stiu pe cineva interesat,ii trimit linkul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adrian45 Posted June 7 Author Share Posted June 7 Multumesc Am mers acum la spalatorie cu ea , am si un 1250 GS din 2024 si nu are nici o legatura cu puterea . Sunt curios ce putere are si ce moment dezvolta , pe modul road daca accelerezi brusc i-ti pleaca mainile din ghidon . Pe modul sport e fara cuvinte . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Djenavar Posted June 7 Share Posted June 7 Acum 5 ore, adrian45 a spus: Multumesc Am mers acum la spalatorie cu ea , am si un 1250 GS din 2024 si nu are nici o legatura cu puterea . Sunt curios ce putere are si ce moment dezvolta , pe modul road daca accelerezi brusc i-ti pleaca mainile din ghidon . Pe modul sport e fara cuvinte . O fi un ktm undercover Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hora09 Posted Sunday at 02:53 PM Share Posted Sunday at 02:53 PM La 07.06.2025 la 16:30, Djenavar a spus: O fi un ktm undercover Actually, funny! Depinde ce experite a avut fiecare înainte, dacă ij și mobra, da îți lungește mâinile Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts